TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: Türk Telekom Arena açıldı !

Arena'daki güvenlik sorunu, dün yapılan toplantıyla çözüldü. Rakip taraftarlar için ayrılan bölüm, beklendiği gibi alt kattan üst kata alındı. Bunun üzerine stada onay verildi ve Galatasaray-Sivas maçının Seyrantepe'de oynanacağı açıklandı.
Fanatik'te okudum bu doğru mu beyler?

Yani diğer maçlarda da bu şekilde mi olacak ?

Oraya bir çok stadda olduğu gibi üst bölümü de kapalı bir kafes yapmak lazım bence yoksa sıkıntı olabilir..

Yahu bir tutturmuslar TTArena Amsterdam Arena'ya benziyor diye. Nesi benziyor anlamis degilim? Biraz disi andiriyor o kadar. Kaldi ki, nerdeyse stadlarin cogunlugu trubun yapisi itibari ile bir birine benzer kucuk de olsa.

Şu tel örgüler stadın bütün havasını köreltiyor.

Hatta o tel örgüler kalksa sahaya yakınlık daha çok hissedilir kanımca...

Kesinlikle!

Kale arkasının en üst kısmında oturan biri karşıya baktığında öbür kale arkasındaki scorboard ı görebiliyor mu ? Yoksa çatı makasları orayı kapatıyor mu ? Bunu öğrenmem lazım.

3D Model doğruysa, orta en üst 6-7 sıra göremiyor gibi. (Diğer scoreboard 'un arkası kapatıyor)

Türk Telekom Arena

Kale arkasının en üst kısmında oturan biri karşıya baktığında öbür kale arkasındaki scorboard ı görebiliyor mu ? Yoksa çatı makasları orayı kapatıyor mu ? Bunu öğrenmem lazım.

göremiyor üstten 4 sıra ama sahayı her yerden net görebiliyorsun

O kötü olmuş ya.Neyse artık eziklerin stadı gibi en azından sahayı göremiyo değiliz.Bana o resmi bulabilir misiniz? Hani saraçoğlunda maraton tribününde çatı makaslarının sahayı kapattığı bir de kale arkasında cola turka yazısı yüzünden sahanın karşı tarafındaki köşe bayrağını göremediği resmi.Fenerli arkadaşa göstermem lazım.

Deplasman tribününün sadece üst kısmı rakibe verilcekmiş.Ama o zaman %5 ini vermiş olmuyoruz ki.Nasıl izin verdiler buna?

Ben kombinemi hala teslim almadım. Yarın veya pazar günü açıksa pazar günü alacağım. Ali Sami Yen'den mi alıyoruz? Saat kaçla kaç arası açık? Bir bilgi verin lütfen. :)

Ben kombinemi hala teslim almadım. Yarın veya pazar günü açıksa pazar günü alacağım. Ali Sami Yen'den mi alıyoruz? Saat kaçla kaç arası açık? Bir bilgi verin lütfen. :)

Haftaiçi 8e kadar açık ben bugün aldım 5 gibi.Haftasonu 4 e kadar açık diye biliyorum.Ali Sami Yen'den alıyorsun.

Stad cok soguk lafları dönüyor ısıtma olayını unutmuslarmı acaba yoksa kadıkoydeki gibi ufolarmı konulacak:)

arkadaşlar adnan polat,bir site yaptık stadın sorunlarını ve düzeltilmesi gereken yerleri taraftara soruyoruz dedi.acaba bu site hangisi bileniniz var mI?

Geri
Üst Alt