TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: ASY Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Fotoğrafları [ Güncel ]

Buraya link koyuyorum, siliniyor. Kim siliyorsa, en azından haber versin!!

Buraya link koyuyorum, siliniyor. Kim siliyorsa, en azından haber versin!!

Kusura bakma ben ben sildiydim. Buraya link yada yorum yazmak yasak, buraya sadece fotograf ekleniyor.

Cevap: ASY Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Bu konunun ismini "ASY Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Devam Eden Çalışmalar" olarak degistirdim. Lütfen bundan sonra yorum, link paylasimi yada soru sormayi burdan yapalim

Tamamdır. Bilelim de ona göre davranalım diye sordum.

Aslinda bu karari aylar önce aldiydik. Neyse bosuna daha fazla uzatmayalim. :) Hata bende, size haber vermeden mesajinizi sildim.

Aslinda bu karari aylar önce aldiydik. Neyse bosuna daha fazla uzatmayalim. :) Hata bende, size haber vermeden mesajinizi sildim.

vay neco, ne zaman mod oldun, daha o gün ceza yediginde demedigini birakmamistin modlara??:)

vay neco, ne zaman mod oldun, daha o gün ceza yediginde demedigini birakmamistin modlara??:)

Ne demek istediginizi tam anlamadim. Ben en son 6-7ay önce ceza aldiydim o kadar ama cok uzunca bir süre oluyor. Mod ben 2-3 hafta önce oldum.

Yani? Başbakan'ı eleştirdi diye Başbakan olmasın ozaman o kişi.Bunun gibi olmuş.

basbakani degilde, basbakanlik makamini elestirirse bu kisi, elestirmek de degil, rencide edici kelimeler kullanirsa ne olur??Bence o zaman Basbakan olmaya hakki yoktur, sence?

Ne demek istediginizi tam anlamadim. Ben en son 6-7ay önce ceza aldiydim o kadar ama cok uzunca bir süre oluyor. Mod ben 2-3 hafta önce oldum.

:D:D

o gün dediysem, iste en son ceza aldigin zamani söylüyorum neco kardes. Daha dün gibi hatirliyorum laflarini :D

"ne dedim" diye sorma yoksa müthis bir ceza yerim burada eger senin ettigin sözleri söylersem, belki Ömür Boyu, belki de Idam.

Necati'nin attıgı en son fotolarda aglar var onlar rakip seyirci icin degilmi?

Isıklandırma sistemi cok basit kalmıs bence kadir hastaki ısıklandırma bile daha hos gözüküyor.

Bu üst tarafın acık olmasından dolayı cok soguk oluyor ne kadar ısıtma sistemi koyarsak koyalım bence o sogugu kesmez orası kaplanmıyacakmı?

Orda FB bayrağı mı var ben mi yanlış görüyorum ?

18.jpg

Necati'nin attıgı en son fotolarda aglar var onlar rakip seyirci icin degilmi?

Evet onlar icin. Misafir tribünü komple üst kata alindi.

Isıklandırma sistemi cok basit kalmıs bence kadir hastaki ısıklandırma bile daha hos gözüküyor.

Bu üst tarafın acık olmasından dolayı cok soguk oluyor ne kadar ısıtma sistemi koyarsak koyalım bence o sogugu kesmez orası kaplanmıyacakmı?

Onlarda ilerleyen haftalarda halledilecek. :) Isitma sistemi o soguk problemini cok rahat cözer.

En az 15-20 bin kişilik basketbol sahası bu takıma kazandırılmalı . Bence klübün bunada ağırlık vermesi gerekir.

En az 15-20 bin kişilik basketbol sahası bu takıma kazandırılmalı . Bence klübün bunada ağırlık vermesi gerekir.

2-Salon konusunda yönetimin söylemleri ile taraftarın istekleri bir türlü kesişmiyor. Taraftar Aslantepe’ye en az 10500 kapasiteli bir salon istiyor, yönetimin bu konudaki net düşüncesi nedir?

Hakan Üstünberk: Euroleague kriterlerini biliyoruz ona göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu an salon konusunda 3 tane muhtemel proje var hayata geçirmeye çalıştığımız, bizim ilk başta düşündüğümüz, istediğimiz Aslantepe’ye stadın yanına salon yapmak, orayı gerçek bir spor kompleksine çevirmek. Bunun çalışmaları yapılıyor, sposorlar vs. araştırıyoruz. Ama oraya salon yapmak için ciddi sıkıntılar var. İlk tercihimiz orası, olmazsa oraya yakın başka yerler bulacağız. Stat çalışmaları tam olarak bittiğinde hemen salon konusunda somut adımlar atacağız.

https://www.gscimbom.com/forum/ayda...-_amp_-ali-tursan-soylesi-_gsbasket_org_.html

Stadın koltukları değişiyor sanırım yeni koltuk modelleri getirtmişlerdi deniyolardı bi fotoda görmüştüm koltuklar kırılmasın diye galiba

Sabri Sarioglu icin yapilan önlemler hizla ilerliyor.

25.jpg

Geri
Üst Alt