haber borsa sitesinden bir arkadaş yazmış , buzadam34 kullanıcı ismiyle;
degerli arkadaslar hepinize iii haftasonlari..hissemiz acisindan,dun ki yenilgimiz herhangi bir anlam ifade etmiyor.. sadece biz taraftarlar yine boynu bukuk ayrildik stad dan..
stad la ilgili asagida yazacaklarim,elinde 360 maliyetler den bayagi yuksek bir tutar hisse olan beni oldukca uzdu..insallah yalandir,yanlistir,,(not:kaynak guvenilir).. stadin devri hala yapilamiyor(’’yapilmiyor’’ acilisdan sonra 10-15 gun icin de yapilacagi beyan edildigi halde..ihaleyi alan firma genclik spor mudurlugune devretmiyor,edemiyor..5-6 milyon harci yatirmiyor..genclik spor genel mudurlugu de satdi cim bom a devredmiyor..yapimci firma aldigi talimat uzerine,secimler bitene kadar harci yatirmayacak.. secimler den sonra harci yatiracak,stadin devrini genclik spor mudurlugune yapacak..bu devirden sonra da ,aslantepe galatasary ve besiktas takimlarina devredilecek.. ayni milanonun iki takimi gibi ( inter-milan) donusumlu kullanacaklar..inonu stadina da yeni stad insa izni verilmeyeck..
yukarda yazdiklarimin yalan yanlis olmasi icin dua ediyorum..eger bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadsaalar varsa,bilgilerini paylasirsa cok memnun olurum..
Basbakanin yapilani asla unutmayan ve bedeli odeten bir karekter oldugunu ve 8 senelik iktidarin da nelerin yasandigini az cok gozunuzde canlandirirsaniz,yukarda yazdiklarimin olmayacak , olamayacak bir eylem olmadigini tahmin edebilirsiniz.
hepinize saygilarimla,
yaitirim tavsiyesi degildir..
sunu da yazmayi unuttum...aslantepe nin yanina cok buyuk bir kapali salon ve yuzme havuzu projesi ile susleyecekler.gonul almis oalacaklar..