TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: ASY Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Ali Sami Yen Spor Kompleksi TTArena'da Devam Eden Çalışmalar

Kale arkasındaki kırık koltuklar değişiyor, biraz farklı bir kırmızı koyuyorlar, alacalı bir renk oluyor.

Misafir tribünündeki tuvaletleri kırdırmış bugün kulüp, tüm seramikler ve aynalar sökülüyor yerine paslanmaz çelik konuyor, il güvenlik kurulu, "kırılabilir, kesici malzeme olmaz" demiş.

Kafes bitiyor, çok yüksek. Yanlarda tüm, ön tarafta ilk sıra polikarbon malzeme çelik örgü ile korunmuş, müdahale etmek veya kırmak gibi birşey söz konusu değil. Görüş berbat, özellikle ön sıralarda.

Resimler Bugüne Aittir.!

Oradan yabancı madde geçer yalnız, engel olamazlar bu yükseklikte olacaksa. Tavana kadar uzatmaları lazım onu.

Çift kat file uygulanacak. Stada girmeden önce de üstleri aranacak.

Öyle olacaksa problem yok da, resimler de açık gördüm ben.

Ligtv de gördüydüm. iyi olmus, iyi.

En cok su alt kattaki köse artik bizim olacak ya, buna seviniyorum.

Umarim sadece fener icin degil, genel olarak böyle düsünüyorlardir.

Rakip taraftar hep 2. katta kalsin.

2. kat hemen hemen hic cekilmiyor.

Ligtv de gördüydüm. iyi olmus, iyi.

En cok su alt kattaki köse artik bizim olacak ya, buna seviniyorum.

Umarim sadece fener icin degil, genel olarak böyle düsünüyorlardir.

Rakip taraftar hep 2. katta kalsin.

2. kat hemen hemen hic cekilmiyor.

Öyle olacak zaten Salman. Hep böyle artık.

haber borsa sitesinden bir arkadaş yazmış , buzadam34 kullanıcı ismiyle;

degerli arkadaslar hepinize iii haftasonlari..hissemiz acisindan,dun ki yenilgimiz herhangi bir anlam ifade etmiyor.. sadece biz taraftarlar yine boynu bukuk ayrildik stad dan..

stad la ilgili asagida yazacaklarim,elinde 360 maliyetler den bayagi yuksek bir tutar hisse olan beni oldukca uzdu..insallah yalandir,yanlistir,,(not:kaynak guvenilir).. stadin devri hala yapilamiyor(’’yapilmiyor’’ acilisdan sonra 10-15 gun icin de yapilacagi beyan edildigi halde..ihaleyi alan firma genclik spor mudurlugune devretmiyor,edemiyor..5-6 milyon harci yatirmiyor..genclik spor genel mudurlugu de satdi cim bom a devredmiyor..yapimci firma aldigi talimat uzerine,secimler bitene kadar harci yatirmayacak.. secimler den sonra harci yatiracak,stadin devrini genclik spor mudurlugune yapacak..bu devirden sonra da ,aslantepe galatasary ve besiktas takimlarina devredilecek.. ayni milanonun iki takimi gibi ( inter-milan) donusumlu kullanacaklar..inonu stadina da yeni stad insa izni verilmeyeck..

yukarda yazdiklarimin yalan yanlis olmasi icin dua ediyorum..eger bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadsaalar varsa,bilgilerini paylasirsa cok memnun olurum..

Basbakanin yapilani asla unutmayan ve bedeli odeten bir karekter oldugunu ve 8 senelik iktidarin da nelerin yasandigini az cok gozunuzde canlandirirsaniz,yukarda yazdiklarimin olmayacak , olamayacak bir eylem olmadigini tahmin edebilirsiniz.

hepinize saygilarimla,

yaitirim tavsiyesi degildir..

sunu da yazmayi unuttum...aslantepe nin yanina cok buyuk bir kapali salon ve yuzme havuzu projesi ile susleyecekler.gonul almis oalacaklar..

Alıntı

Böyle birşey olamaz. Stadın kullanım hakkı bize aittir. 30 Milyon'u karşılarına almayı bir tarafları yemez.

oltaya gelmeyin. bu dediklerinizin hukuki altyapısı yok. bizim ali sami yen'de devrettiğimiz üst kullanım hakkı ne oluyor peki?

oltaya gelmeyin. bu dediklerinizin hukuki altyapısı yok. bizim ali sami yen'de devrettiğimiz üst kullanım hakkı ne oluyor peki?

Biz samiyende yıllık kira bedelini bir süre ödemediğimiz için devredecek bir üst kullanım hakkımız kalmamıştı ne yazık ki

TOKİ başkanı açılışta bunu belirtti zaten

böyle saçma bir iş olmaz zaten

olursa biz ASY ye yıkılmadan geri dönelim

...

kolaydı o kadar :D devletmi yaptı lan o stadı yaptıda alın sizin olsunmu dedi ne saçmalık bunlar oraya temel atılırken kafasına göremi atıldı bir çok protokoller imzalandı mimar bulduk güzel bir proje hazırlandı yüklenici firma çıkmayınca toki üstlendi işi (Yapım İşini) ali samiyen arazisi satıldı para tokiye gitti karşılığında bu projeyi yaptı üst kullanım hakkı diye birşey var kimisi bitti gibisinden birşeyler diyor öyle birşey olsa bile arena olmasaydı bizi atacakmıydı devlet o araziden mecbur kullanım hakkı uzayacaktı saçmalamayalım lütfen :)

video güzelmis :) Galatasaray TÜrkiye'dir... bunu unutanlara hatırlatmak lazım...

Geri
Üst Alt