TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

1465164_10152039652764265_35415660_n.jpg

koltuklar bilbao wembley gibi olsa mükemmel olacakta masraf diye sanmıyorum yapılacağını

Koltukları güya 2016 kriterlerine göre düzenlenmiş. Bir tek bizim stadyum uyuyor nedense. Hiçbir mantığı yok zaten koltuk renklerimiz de iğrenç pembeye kaçan bir kırmızı. İnanın biz daha çok masraf yapmışızdır koltukları değiştire değiştire ua yüzünden. O boşluklar iğrenç yönetimden hiç kimsenin mi dikkatini çekmiyor 2 günde hepsi düzeltilebilir.

Sırf eleştiri olsun diye eleştirenler var ya tav oluyorum arkadaş anlamıyorum ki hangi işi yapsalar bir kulp bulunuyor anlamış değilim

zaten bizim milletin her şeye bi laf sokma adeti vardır, bilse de bilmese de her konuda fikir beyan eder yorum yapar, ama burda daha enteresan bi durum var, forumu şikeci kuşlar işgal etmiş, bi de onlarla uğraşıyoruz, acı olan maalesef yönetim bu durumu görmezden geliyor..

zaten bizim milletin her şeye bi laf sokma adeti vardır, bilse de bilmese de her konuda fikir beyan eder yorum yapar, ama burda daha enteresan bi durum var, forumu şikeci kuşlar işgal etmiş, bi de onlarla uğraşıyoruz, acı olan maalesef yönetim bu durumu görmezden geliyor..

Haklısın akla mantığa aykırı eleştiriler görüyorum çoğu zaman eleştiri olur olmaz değil ama bazen öyle yorumlar görüyorum ki insanı çileden çıkartıyolar :)

Merdiven boşluklarından koltukların rengine rezalet..

Stadın dış kısmını saymıyorum bile..

Geçen sene bir de o iğrenç çim vardı ek olarak..

Neresinden bakarsan bak bu stad tam bir fiyasko..

abartilacak kadar kotu degil. Hatta TT Arena=Darpane diyebiliriz. Kapasite sorunu var ki bu kabul edilebilir bi rakam o kadar buyuk problem degil suan icin. birde dis cephe ve koltuk sorunu. Onun disinda Santiago'dan sonra avrupada 2. siradayiz suit sayisi olarak

klavyesi olan yaziyorda.Yamukmus S kalinmis saga yatmis? bos isler bunlar stad dolunca o yazinin zaten bir onemi kalmiyor.Ayrica staddaki bazi sorunlar stad devr edilmemesi yuzunden var.

Ek olarak elestiri yapanlar biraz insafli olunda bataklik olan zemini duzeltdiler.biraz o ise ovgu yapin bari.

Bunun en büyük örnegi bence budur, adama adres sorarsin bilmemesine ragmen seni yönlendirir. Oglum bilmiyorum de iste, insani daha zor bir duruma sokuyorlar yanlis yönlendirerek. Illaki herkes burnunu sokacak, birsey söyleyecek cünkü masallah dünyadaki herseyin üzerine bilgileri var ya bizim insanimizin.

klavyesi olan yaziyorda.Yamukmus S kalinmis saga yatmis? bos isler bunlar stad dolunca o yazinin zaten bir onemi kalmiyor.Ayrica staddaki bazi sorunlar stad devr edilmemesi yuzunden var.

Ek olarak elestiri yapanlar biraz insafli olunda bataklik olan zemini duzeltdiler.biraz o ise ovgu yapin bari.

Adamin teki S harfinden yonetime laf sokuyor inanilir gibi degil :d

o değilde biri ali sami yen daha güzeldi demiş msjını bulamadım bulan olursa bir kuş resmi koymak vaciptir

taktiniz bosluga bi seyden de memnun olun arkadas.

Geri
Üst Alt