Mahmut Mahmutoğlu
Cezalı
- 4 Şubat 2013
- 5.252
- 3
- 753
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
G harfi 6 gibi olmuş
ibretlik resmen
şu bird lerden de bi kurtulsaydık
şu bird lerden de bi kurtulsaydık
Sırf eleştiri olsun diye eleştirenler var ya tav oluyorum arkadaş anlamıyorum ki hangi işi yapsalar bir kulp bulunuyor anlamış değilim
zaten bizim milletin her şeye bi laf sokma adeti vardır, bilse de bilmese de her konuda fikir beyan eder yorum yapar, ama burda daha enteresan bi durum var, forumu şikeci kuşlar işgal etmiş, bi de onlarla uğraşıyoruz, acı olan maalesef yönetim bu durumu görmezden geliyor..
zaten bizim milletin her şeye bi laf sokma adeti vardır, bilse de bilmese de her konuda fikir beyan eder yorum yapar, ama burda daha enteresan bi durum var, forumu şikeci kuşlar işgal etmiş, bi de onlarla uğraşıyoruz, acı olan maalesef yönetim bu durumu görmezden geliyor..
klavyesi olan yaziyorda.Yamukmus S kalinmis saga yatmis? bos isler bunlar stad dolunca o yazinin zaten bir onemi kalmiyor.Ayrica staddaki bazi sorunlar stad devr edilmemesi yuzunden var.
Ek olarak elestiri yapanlar biraz insafli olunda bataklik olan zemini duzeltdiler.biraz o ise ovgu yapin bari.
İğrenç bir stadımız var her yönüyle . Zemininden tut tribünlere kadar her şeyi çok kötü stadın . Keşke Ali Sami Yen stadı yıkılmasaydı .
taktiniz bosluga bi seyden de memnun olun arkadas.