TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Arkadaşlar Nike sembolü stattan siliniyormu baksanıza yarısı yok .

BbJDGJeIYAAexjq.jpg:large

o değilde bu ingiltere iklimi tam benlik yahu bayılırım kapalı havalara özellikle yağmurlu havalara ingilterede tam buna uyuyor :D

Geçen mart ayında 21 gün görev gereği oradaydım renktaş. 20 günde 5 saat toplasan güneş görmedim ve üstüne kuru soğuk ve tipi. Tatile bile gitmem artık bırak yerleşmeyi... Zaten 2 saat daha git uçakla kutuplardasın :D

Geçen mart ayında 21 gün görev gereği oradaydım renktaş. 20 günde 5 saat toplasan güneş görmedim ve üstüne kuru soğuk ve tipi. Tatile bile gitmem artık bırak yerleşmeyi... Zaten 2 saat daha git uçakla kutuplardasın :D

kuru soğuk'u sevmem ama yağmura bayılırım kdvsi olarak gitmiş olsam mecbur soğuk'ada katlanacağım artık :asd:

Cevaplar için teşekkürler ayrıca araştırdım sadece Galatasaray için değil Celtic için de öyleymiş.

BbJGvnOCcAE38rO.jpg:large

Alttan ısıtma yok mu stadta yahu?

Bir Galatasaray yazısını 3 seneye yazan yönetim çatıyı kac seneye yaptırır?

yeni stad yapılırken ^

Abicim yalan yanlis bilgi vermeyelim insanlara.Devlet stad yükümlüklerini yerine getirmedigi icin Galatasaray stadin catisini yapmiyor.Yönetime sallamak icin yapilan yanlisi övmeyin lütfen.

Yalnız ilk 30 dakikada hakemin bize katkısı Burak'tan fazla, oyunu o şekilde dengede tutuyoruz.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

2 senelik stadın ne üstü kapalı ne alttan ısıtmalı kaç yıla çöker onun hesabını yapmak lazım...

galatasarayın stadın üstünü kapatma yetkisi var bunu bizzat ünal aysal canlı yayında söyledi ama şuanki planlarımızda yok 2-3 seneye yapacağız dedi

Nedir bu stattan çektiğimiz tayyibin ipiyle kuyuya inersen böyle olur tabi, daha yeni yapılacak statlarda bakalım ne rezillikler çıkacak.

Geri
Üst Alt