TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

logo ve yazının bu kadar kötü görünmesinini sebebi iyi yapılmamasından değil. koltuk düzeni olmamasından ve koltuk aralıklarının çok fazla geniş olmasından kaynaklanıyor. bu uefa kriterleride bir yere kadar tek uyan biziz sanırım tüm koltukların sökülüp yeni bir düzenleme ve koltuk aralıklarının biraz daha daraltılması gerekiyor yoksa hiçbirşekilde bütünlük sağlanmıyor. yazı ve logoda bu koltuk aralığından dolayı malesef berbat görünüyor. ayrıca koltuk renkleride berbat neye benzediğide belli değil. söyle koyu vişne rengi ve sarının karışımı bir düzenleme olsa çok daha iyi olur. ayrıca stadın dış cephesinden ziyade bu koltuk düzenlemsinin şart olduğu çok açık bu kadar aralıklı koltuk ben daha hiçbir stadda görmedim bilbao da yeni stad yaptı juve de ya da emirates hepsinde koltuk aralığı bizim statdan çok daha dar ne yani onlar uymuyorda bu uefa kriterlerine bir tek bizmi uyuyoruz yada uymak zorundamıyız. Ayrıca kapasitenin artmasıda ayrı bir fayda sağlar. birilerinin el atması lazım bu koltuk düzenlemesine

logo ve yazının bu kadar kötü görünmesinini sebebi iyi yapılmamasından değil. koltuk düzeni olmamasından ve koltuk aralıklarının çok fazla geniş olmasından kaynaklanıyor. bu uefa kriterleride bir yere kadar tek uyan biziz sanırım tüm koltukların sökülüp yeni bir düzenleme ve koltuk aralıklarının biraz daha daraltılması gerekiyor yoksa hiçbirşekilde bütünlük sağlanmıyor. yazı ve logoda bu koltuk aralığından dolayı malesef berbat görünüyor. ayrıca koltuk renkleride berbat neye benzediğide belli değil. söyle koyu vişne rengi ve sarının karışımı bir düzenleme olsa çok daha iyi olur. ayrıca stadın dış cephesinden ziyade bu koltuk düzenlemsinin şart olduğu çok açık bu kadar aralıklı koltuk ben daha hiçbir stadda görmedim bilbao da yeni stad yaptı juve de ya da emirates hepsinde koltuk aralığı bizim statdan çok daha dar ne yani onlar uymuyorda bu uefa kriterlerine bir tek bizmi uyuyoruz yada uymak zorundamıyız. Ayrıca kapasitenin artmasıda ayrı bir fayda sağlar. birilerinin el atması lazım bu koltuk düzenlemesine

Bu ne yanlış bir düşüncedir. Ne demek yahu koltukların arası azaltılsın ? İnsanlar gidiyor oraya maç izlemeye, para ödüyor. Herkesin rahatı ve konforu gözetilmesi gerekiyor.

bir sey yazacam burda bazi tipler vardi Galatasaray logosu yamuk diyenler

o gozlerinizi acinda logoya bakin ve bir dahada bir seyi gormemis elestirmeyin.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=L2z3-uPI7NQ[/media]

Bende şu stadın köşeler nasıl dolmaya başladı diyordum. Hepsini yapsalarmış iyi olurmuş. :) Stadda 55 bin kişide olsa o köşeler bomboş.

stad 5 dk çabuk boşaltılsın diye şekilsiz koltuk dizaynları yer yer fazla aralıklar can sıkıyor

hala düzeltemediler. neyse ki stad doluyor da göze batmıyor

Bu arada geçen Arena'da Tokatspor maçında farkettim yukarı Ufo'ları koymuş bizimkiler iyi ısıtıyor o soğuk havada ilaç gibi geldi bana :D

arkadaşlar tamam alisemiyenle karşılaştırınca tabiki tt arena iyi fakat bir diğer ülkelerde yapılan bir san mamese bakıyorum birde bizim stada gece ile gündüz kadar fark var hadi dış tasarımı geçtik içerde koltukların renginden tutunda düzenine kadar tek kelimeyle berbat o nasıl bir koltuk rengidir.

93055435.jpg

trafik sorunu boyle cozulebilir

Logo'nun kötü görünmesinin sebebi dar bir alana yapılmış olmalı.

Ahmet Abi, AZ Alkmaar örneği vermişsin ama oradaki tribün tek katlı ve AZ logosu tüm tribün kullanılarak yapılmış. Geniş alanda yazıya istenilen eğimi vermek vs. gibi şeyler daha kolay. Bizim stadyum da iki katlı olduğu için logoyu AZ gibi tüm tribüne yayma şansımız da yok. Ama mesela yukarıdaki Nike logosu stadın en geniş tribün alanlarından birine yapılmış ve güzel duruyor.

DEVASA BİR YAPI.EKSİK VERİLDİ AMA 3 SENEDİR GELMEYEN OLAY DA KALMADI.MAÇ İZLEMİŞ BİRİ OLARAK KESİNLİKLE MUHTEŞEM BİR STADIMIZ VAR.AYRICA BU STAD GALATASARAY İÇİN DÖNÜM NOKTASI OLDU.BİR KULÜBÜN KADERİNİ BU KADAR KESKİN ETKİLEYEN BAŞKA BİR STAD VAR MI?MÜNİH VAR.ŞAHSEN HASTASIYIM.ASY-TTA.

beyler hayırlı olsun böyle olacak sanırım :D o kadar dedim dedim olacak gibi :D

turk-telekom-arena.jpg

Stadın üstü kapanıyor!

Stadın üstünü kapatmaya çalışıyoruz burda bizden önceki yönetimlerin verdikleri sözleri tutmak için teknik olarak araştırmalarımızı yaptık çimlerin ışık ve rüzgar alması gerekiyor bu ışık ve rüzgar konusunda çalışmalarımız var KAPLAMALARIN KALDIRILMASI VE DAHA SONRA IŞIK GEÇİREN BİR SİSTEMİN HAYATA GEÇİRİLMESİ GEREKİYOR

Geri
Üst Alt