Faruk Tasdemir
Sarı Üye
- 6 Ocak 2014
- 867
- 0
- 586
Harika
Muthis dusunmusler
Duygulandim
Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle birşey yaptım... Vurgulamak istediğim detay;
Stadın yanındaki dikmeler geniş bir yan duran V oluşturuyor. Yani iki dikme açıyla birleşiyor. Kaplama da o şekilde olabilir diye düşündüm.
![]()
Babam ve amcam 30 yıllık pazarlamacı otomotiv ve inşaat boyası üzerine, bölge müdürlüğü filan yaptılar, biz gönderelim bir kamyon boya, Allah kitap aşkına şu dış cepheyi en azından boyayın kaplama olmayacaksa!
![]()
Real'inki de bizimki gibi.Çok takmamak lazım.Bence böyle daha iyi.
selam arkadaşlar
dün stadın oradan geçerken yeni gökdelenın yapıldıgı kale arkasında bu stad gsgm'nin malıdır gıbı bır tabela asılı gordum sankı stadda
otobus cok hızlı gectıgı ıcın tam net emın olamadım stada yakın bırılerı bakabılır mı
tesekkurler
oyle bir sey yok kuş kardeş
-Tapatalk-
tamam size göre kuş olayım sorun değil. Kendimi kanıtlamama gerek yok.
otobüs ile geçerken pegasus değil diger kale arkasında yani vadi istanbulun yapıldığı tarafta ki kale arkasın sanki diyorum bak SANKİ diyorum böyle birşey gördüm ama tam okuma şansım olmadı
stadın oraya yolu düşen olursa bakabilir mi dedim yada stada yakın biri varsa bakabilir mi
sonuçta yanlışta görmüş olabilirim otobüsle baya hızlı geçtik
lütfen sizden ricam oraya yolu düşen olursa yada oralarda oturan o kale arkasının bir fotosunu çekip koyabilir mi.
Çünkü galatasaray klübü derneği gibi bir tabela vardı yola doğru olan kısımda ama kale arkası bir tabela daha vardı sanki
Sadece bir rica yanlışta görmüş olabilirim ama kuş falan değilim haksızlık yapılmasın lütfen
teşekkürler iyi günler
muhtemelen yazıyordur... zira tüm stadlar gsgm'nin malıdır ve hepsinde de yazar...
bir ara çok konusu olmuştu tabela asılacak diye ondan dedim bende. Yoksa tüm stadlarda olduğunu bilmiyordum. Zaten kesin gördüm böyle yazıyor demedim otobüsle hızlı geçtik stadın yanından belki de gs ile başlayan bir tabelaydı ben yanlış gördüm. Sadece acaba olabilir mi diye yazdım.
forumlarda en sevmediğim şey kuş denilmesi. yani bu kadar basit sen kuşsun demek. Neyse kimsenin ne kadar GALATASARAYLI olduğunu kanıtlamaya ihtiyacı yok bende o kısır tartışmalara girmeyeceğim.