TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

BnxQVd1CIAAh85Y.jpg:large

Harika

Muthis dusunmusler

Duygulandim :(

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

Böyle birşey yaptım... Vurgulamak istediğim detay;

Stadın yanındaki dikmeler geniş bir yan duran V oluşturuyor. Yani iki dikme açıyla birleşiyor. Kaplama da o şekilde olabilir diye düşündüm.

bac59flc4b1ksc4b1z-1.jpg

muhteşem olmuş

parçalı forma havası var

bir sponsor bulup şunu yaptırmak zor olmasa gerek

ama bunun için önce stadın devrini alabilmek gerek :(

Yazın şu stadda konser,kermes yaptırmayın&çimi de bi zahmet halledin artık seneye pırıl pırıl bi çimde top oynasın adamlar,bizde izleyelim.

3 SENEDİR BİRAZ BECERİKSİZ BİRAZ ŞANSIZDIK.SISPitches(çim bakımını yapanlar) TWIT.ADRESİNDE SAHANIN YUKARDAN GÖRÜNTÜSÜ MÜKEMMEL.ARTIK HEP BÖYLE OLACAK.

SIS İLE 2 SENE DAHA DEVAM EDİLECEK ÇİM BAKIMINA. foursquare TTARENA BAŞLIĞINA HER GÜN STADDA ÇALIŞANLAR YENİ RESİM KOYUYORLAR.AÇILDIĞINDAN BERİ İLK DEFA ÇİMLER OTURMUŞ OLARAK SEZONA BAŞLAYACAĞIZ.

Babam ve amcam 30 yıllık pazarlamacı otomotiv ve inşaat boyası üzerine, bölge müdürlüğü filan yaptılar, biz gönderelim bir kamyon boya, Allah kitap aşkına şu dış cepheyi en azından boyayın kaplama olmayacaksa!

GS İLE GSGM DAVALIK.SİYASİ KOZ OLARAK KULLANILIYOR.KİŞİSEL TAHMİNİM BU STAD BİZİM EN ERKEN 3-5 SENE SONRA OLACAK.YENİ YAPILAN STADLARDAN GSGM %25 TALEP EDİLİYOR.BİZDEN DE İSTENDİ DAVA AÇILDI GS KAZANDI.ÇÜNKÜ ŞARTNAME KABUL EDİLİRKEN BU ŞART YOKTU.GSGM DAHA SONRA EK GELİRLER VE STAD HAKKI İÇİN DAVA AÇTI.KAP BİLDİRİMLERİNDEN BULUNABİLİR BUNLAR.BU YÜZDEN NE KOLTUK-NE İÇ-DIŞ YAPI ,TASARIM VB.YAPILAMAZ-DEĞİŞTİRİLEMEZ.BİLEN BİLİR KOLTUKLARA DAHİ GS YAZISI YAZILMAK İÇİN İZİN TALEP EDİLİYOR.GS-DEVLET ÇEKİŞMESİ DAHA SÜRECEK.

Babam ve amcam 30 yıllık pazarlamacı otomotiv ve inşaat boyası üzerine, bölge müdürlüğü filan yaptılar, biz gönderelim bir kamyon boya, Allah kitap aşkına şu dış cepheyi en azından boyayın kaplama olmayacaksa!

Santiago-Bernabeu-Wallpaper-Full-Background.jpg

Real'inki de bizimki gibi.Çok takmamak lazım.Bence böyle daha iyi.

5417058651_70d4da55fe_o.jpg

5670911944_3cc95d39dd_b.jpg

5593186155_03d0c7b124_b.jpg

5670911882_837b3b8c42_b.jpg

pm8z.jpg

4sTx95w.jpg

8051384142_4b1422ef76_b.jpg

stad devir falan alinirsa ve cephe yapilirsa o zaman catinin yikilmasi gerekecek.

soyle bi cephe ve cati yapilabilir. Ya da konyanin, timsahin ya da allianz arenaninki gibi basit bi discephe yapilabilir membran ile, cephe oyle olursa catida membran olmali.

Zaten bizim stadda oyleymis, toki sonradan kirpmis herseyi, maliyet ve kolay yapabilme acisindan.

Birde belediye stadlarina bakiyorum, hic bi sekilde projeden taviz verilmiyor. Adamlar timsahin agzina kadar yapacaklar yani.

76146022_svRwk83lxqDZFpi70XQYZmqYit99xfHfsL3gRJZWLVw.jpg

alt kat ve ust kat localarin hemen uzerindeki lig maclarinda her ikisinde turk telekom yazan CL'de birinde Champions League digerinde Galatasaray SK yazan bantlardan alttakinin yerine psgnin parc des princes stadindaki gibi banner run yaptirsak harika durur. ayni zamanda elektronik reklam panolari ile es zamanli calisiyor. ayni zamanda 2 estetiklikliklendiriyo

Ads_z.png

Ads_z2.png

selam arkadaşlar

dün stadın oradan geçerken yeni gökdelenın yapıldıgı kale arkasında bu stad gsgm'nin malıdır gıbı bır tabela asılı gordum sankı stadda

otobus cok hızlı gectıgı ıcın tam net emın olamadım stada yakın bırılerı bakabılır mı

tesekkurler

Aramızda para toplayalım da boyatalım şu stadının dışını artık..

Sent from my iPhone using Tapatalk

selam arkadaşlar

dün stadın oradan geçerken yeni gökdelenın yapıldıgı kale arkasında bu stad gsgm'nin malıdır gıbı bır tabela asılı gordum sankı stadda

otobus cok hızlı gectıgı ıcın tam net emın olamadım stada yakın bırılerı bakabılır mı

tesekkurler

oyle bir sey yok kuş kardeş

-Tapatalk-

oyle bir sey yok kuş kardeş

-Tapatalk-

tamam size göre kuş olayım sorun değil. Kendimi kanıtlamama gerek yok.

otobüs ile geçerken pegasus değil diger kale arkasında yani vadi istanbulun yapıldığı tarafta ki kale arkasın sanki diyorum bak SANKİ diyorum böyle birşey gördüm ama tam okuma şansım olmadı

stadın oraya yolu düşen olursa bakabilir mi dedim yada stada yakın biri varsa bakabilir mi

sonuçta yanlışta görmüş olabilirim otobüsle baya hızlı geçtik

lütfen sizden ricam oraya yolu düşen olursa yada oralarda oturan o kale arkasının bir fotosunu çekip koyabilir mi.

Çünkü galatasaray klübü derneği gibi bir tabela vardı yola doğru olan kısımda ama kale arkası bir tabela daha vardı sanki

Sadece bir rica yanlışta görmüş olabilirim ama kuş falan değilim haksızlık yapılmasın lütfen

teşekkürler iyi günler

tamam size göre kuş olayım sorun değil. Kendimi kanıtlamama gerek yok.

otobüs ile geçerken pegasus değil diger kale arkasında yani vadi istanbulun yapıldığı tarafta ki kale arkasın sanki diyorum bak SANKİ diyorum böyle birşey gördüm ama tam okuma şansım olmadı

stadın oraya yolu düşen olursa bakabilir mi dedim yada stada yakın biri varsa bakabilir mi

sonuçta yanlışta görmüş olabilirim otobüsle baya hızlı geçtik

lütfen sizden ricam oraya yolu düşen olursa yada oralarda oturan o kale arkasının bir fotosunu çekip koyabilir mi.

Çünkü galatasaray klübü derneği gibi bir tabela vardı yola doğru olan kısımda ama kale arkası bir tabela daha vardı sanki

Sadece bir rica yanlışta görmüş olabilirim ama kuş falan değilim haksızlık yapılmasın lütfen

teşekkürler iyi günler

muhtemelen yazıyordur... zira tüm stadlar gsgm'nin malıdır ve hepsinde de yazar...

muhtemelen yazıyordur... zira tüm stadlar gsgm'nin malıdır ve hepsinde de yazar...

bir ara çok konusu olmuştu tabela asılacak diye ondan dedim bende. Yoksa tüm stadlarda olduğunu bilmiyordum. Zaten kesin gördüm böyle yazıyor demedim otobüsle hızlı geçtik stadın yanından belki de gs ile başlayan bir tabelaydı ben yanlış gördüm. Sadece acaba olabilir mi diye yazdım.

forumlarda en sevmediğim şey kuş denilmesi. yani bu kadar basit sen kuşsun demek. Neyse kimsenin ne kadar GALATASARAYLI olduğunu kanıtlamaya ihtiyacı yok bende o kısır tartışmalara girmeyeceğim.

bir ara çok konusu olmuştu tabela asılacak diye ondan dedim bende. Yoksa tüm stadlarda olduğunu bilmiyordum. Zaten kesin gördüm böyle yazıyor demedim otobüsle hızlı geçtik stadın yanından belki de gs ile başlayan bir tabelaydı ben yanlış gördüm. Sadece acaba olabilir mi diye yazdım.

forumlarda en sevmediğim şey kuş denilmesi. yani bu kadar basit sen kuşsun demek. Neyse kimsenin ne kadar GALATASARAYLI olduğunu kanıtlamaya ihtiyacı yok bende o kısır tartışmalara girmeyeceğim.

peki :)

Stadda bir gram ilerleme yok.Ne dış cephe ne çatı da bir gelişme yok.Yönetim bu sene her konuda çuvalladı.80 yaşındali adamı yönetime alırsan böyle olur.Ne anlasın dizayn dan eski topraklar.Bursa,konya nın dış cehpelerine bakın.

Geri
Üst Alt