TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 236 ]

Ben Bayrampaşa'da oturuyorum.Stad Allah'ın izniyle yapılınca nasıl gidebilirim acaba ?

Zor olucak galiba bu sefer.samiyen ne güzel yakındı :)

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 236 ]

ŞAFAK 235

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 235 ]

ŞAFAK 234 diyim ben de :D

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 235 ]

vah dostlarim vah...ne sayaarsiniz safaklari...sizin safaklara göre stat 6 ayda bitecek...o görüntü varmi hele bi bakin..?? dün Telegolde izlemedinizmi programi..? ordaki iscilerin halini...10 gündür calismiyorlarmis zaaten....

1,5 veya 2 sene sürer bu stat bitene kadar...tam bir yilan hikayesi oldu bu...

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 234 ]

ŞAFAK 234

Komutanım beklenmedik bir durum oldu gec sayıldı onun yerine bugun erken guncelledim saygılar:D

ŞAFAK 233

eb-20.jpg

Kamuoyuna Duyuru

2007 yılında TOKİ ile yapılan anlaşma gereğince Galatasaray Spor Kulübü, Ali Sami Yen Stadı’nın üst kullanım hakkını terk edip bunun karşılığında 52 bin kişilik çok maksatlı Türk Telekom Arena Stadı’nı 29 Ekim 2009 tarihinde inşaatı bitmiş şekilde teslim alma konusunda bir anlaşma yapmıştır. Herkesin malumu olduğu üzere TOKİ’nin açmış olduğu ihaleyi Eren Talu-ALKE ortaklığı kazanmış ve stat inşaatına zaman kaybedilmeden başlanılmıştır. Yine bilindiği üzere inşaatın yapımı ve finansman temini müteahhit firmaya ait olup takip ve denetimi ise TOKİ yetkisindedir. Galatasaray Spor Kulübü yalnızca Türk Telekom Arena Stadı’nın ihale şartnamesine, projelerine ve zaman planına uygun olarak gerçekleştirilmesiyle ilgili takibi yapmaktadır.

Galatasaray’ın ve Türk sporunun hizmetinde bir gurur abidesi olarak yükseleceğine inandığımız ve 13 Aralık 2007 tarihinde temeli atılan Türk Telekom Arena Stadı’nın inşaatında ilgili taraflar büyük bir özveri ile üzerlerine düşen vecibeleri yerine getirmeye çalışmaktadırlar.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 232 ]

ŞAFAK 231

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 232 ]

İnşAllah stadımız en kısa zamanda biter.Beklemeye tahammülümüz kalmadı.

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 231 ]

ŞAFAK 230

Mactan sonra kutlamalara cıkıcagımız için(Allahın izniyle) şafak erken sayılmıstır;)

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 231 ]

SAFAK 229

Kapalı otoparkımzdan fotolar.

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 230 ]

SAFAK 228

İnşaat sürekli duruyo ama zaman azalmaya devam ediyor

İşçiler kriz çıkartıp durmasalardı baya ilerlemişti.Bugün hangi bölgeler bitirilmeye çalışılacak.

şafak azaltıyoruz ama işçiler çalişmiyor bildigim kadariyla gecen gun baslayan eylem devam ediyor sanırım çalişma yok belirlenen tarihde bu inşaatin bitmesi bana imkansız geliyor biraz gec olsun bitsin ama inşaat baslayalı kac oldu bu kacıncı eylem bu seferki buyuk eylem hala calişilmiyor bildigim kadariyla arkadaşlar .

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 228 ]

Çalışılmayan süre bunca ekonomik zorluğa rağmen telafi edilebilir.

Kulüp yönetiminin hala 29.10.2009 tarihini baz alması sebebiyle sayaçlarımız bu yönde ilerliyor. Kulüp yönetimi gecikmeyi resmileştirirse, biz de uyarız.

Dolayısıyla şafak şu an itibarıyla; 228 gün, 06 saat, 22 dakikadır.

Cevap: Aslantepe'nin açılmasına kalan günler: [ 228 ]

ŞAFAK 227

Geri
Üst Alt