TTArena Bizimdir ! Uyarıyoruz ! | GSCimbom Bildirisi | #ttarenabizimdir

Cevap: TTArena Bizimdir ! Uyarıyoruz ! | GSCimbom Bildirisi | #ttarenabizimdir

TT Arena'da oynayamazlar takmayın kafanıza.

Yakariz bu gezegeni.

Bunlarda 23 nisan çocuk psikolojisi var.Bir yandan yok bjk kolejinden mezun olanlar Galatasaray Üniversitesine direk girsin diye debelenirler, bir yandan maçlarımızı TT Arenada yapalım diye debelenirler.Bilmezlerki bir kolej açmayla bu kültürün ürünü olamayacaklarını bilmezlerki çok para harcayarak jimnastik kulüplüğünden kurtulamayacaklarını, bilmezlerki kartal gol gol gol diye bağırmaktan beyinleri prostat olmuş taraftarlarına eziliyorlar.Aradan 500 senede geçsede bir hiçsiniz.Sizlere fenerden daha antipatik bakıyorum.Zavallılar.

Kulubumuzden resmi aciklama bekliyoruz...

höytttt kimseye vermeyiz orası bizimdir sadece bizim kalacak....

Deplasman maçına gelecekler ancak.

Senede 1.

gitsinler belediye baksın onlara... olmadı allah versin :D:D

Ali Sami Yen Bey'e küfretmis bir topluluga b.k çukuru bile fazla.. Bu isin sakasi yok, biz Ali Sami Yen stadindan vazgeçtik.. Eger orada bu ezikler maç yaparsa, yikariz o stadi..

yönetime sesimizi duyururuz umarım

Nefret tohumları serpmeden, haklı davamızda haksız duruma düşmeyecek şekilde itiraz edelim lütfen.

Böyle bir şeye izin veren bir yönetim şunu bilmelidir ki...

Galatasaray maçlarını da bjk taraftarını getirmek zorunda kalırlar.

Biz yokuz... Kombine iptal başvurularını gözardı etmesinler...

Merhaba.Ben Trabzonspor taraftarıyım bildiğiniz üzere.Bu konudaki hassasiyetinizi anlıyorum fakat gerçekleşmesi halinde de kombinelerinizi iade etmeniz şık olmaz diye düşünüyorum.

böyle bişey olsun **** gelsin bizim sahamızda oynasın maclarımızı ben 1 sene bu sitede ceza almaya razıyım moderatörler

tam destek yönetim uyuma sabrımızı taşırma.

Böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum.İnşallah da olmaz.Bizim oynadığımız gibi onlarda Olimpiyat'ta oynasınlar.

Besiktasin boyle bir talebi dahi yok. Zira statlarinin yikimi ile ilgili bir gelisme de yok. Eger boyle bir muracaat olursa bu karar GS yonetimi degil GS genel kurulu tarafindan verilir. Oradaki egilimin de buyuk oranda negatif cikacagina eminim ,iclerindeyim cunku ... Yonetim kurulu ,genel kurula ragmen karar alamaz ,alsa dahi bir onergeyle o karar dusurulur ,yalniz eger genel kurul iradesi de bu fikri onaylarsa o halde bir engel kalmaz bu durumun gerceklesmesi icin. Isin ozeti budur

Biz tepkimizi belli edelim de, sonra en ufak "taraftarın da pek sesi çıkmadı zaten olabilir" mantığı uyanmasın yönetimde.

Saldırın GSCoğulları.

Bu tip kararlar yonetimi asar. Bu kararlarda genel kurula direk ya da dolayli yoldan danismayan yonetimler kendi kuyusunu kazarlar. Ada kiralamasinda da bu oldu , polatin uzatma hakki olmasina ragmen genel kurula danismadan bu eylemi yaptirdigina hukmederek kira kontratinin iptali icin onerge verdik. Neticesinde onergeye uymama sansi yok, mecburen tahliye davasi acti polat yonetimi. Tuzukte acik hukumler var. Bu yuzden bu tip bir karar ,teklif olsa bile , genel kurulun gorusunden mutlak olarak gececektir.

Geri
Üst Alt