Tuchel - Lukaku Gerginliği

bir tek ben mi begenmiyom la bunu

anderlechtten beri gözümüze sokuyorlar sunu

inter disinda bir yerde tutunamadi ama

Yav anca italyada oynar felan komik şeyler adam ingilterenin bile içinden geçiyor . Mükemmel oyuncu tek kelime ile.

Zamaninda bu herifi getirememek fazlasiyla uzmustu beni.

Tuchel hocam ne yaparsa haklıdır lakin bu ayıyı basta niye aldın bilader.

Çok havalanmıştı yazdan beri yok ben de Messi veya Ronaldoyla anılacak düzeydeyim falan diye konuşuyordu. Tuchel de işin başka bir şovunda zaten her şeyi istermiş falan geçelim bu ayakları da Pep hocamıza focus olalım.

Chelsea, Romelu Lukaku'ya röportajda söylediği sözler sebebiyle 500 bin Euro para cezası verdi. (Repubblica)

allahın rus oligarkı klübün 100% sahibi olmasına rağmen hocaya biat etmiş durumda. bizde botoxlunun teki klübün sahibiymiş gibi çıkıp 2de 1 hocasına eleman, x topçuyu da alırım onu oynatacak topçuyu da fln... adam klübün sahibi 100 milyona topçu almış ama klüp içi disiplinden tawiz vermiyor. brawo roman abrahamoviç.

allahın rus oligarkı klübün 100% sahibi olmasına rağmen hocaya biat etmiş durumda. bizde botoxlunun teki klübün sahibiymiş gibi çıkıp 2de 1 hocasına eleman, x topçuyu da alırım onu oynatacak topçuyu da fln... adam klübün sahibi 100 milyona topçu almış ama klüp içi disiplinden tawiz vermiyor. brawo roman abrahamoviç.
Buna profesyonellik deniyor üstad

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

lukakuya hangi kulübün daha çok ihtiyacı var?

kesinlikle juventus

Tuchel: "Romelu Lukaku özür diledi ve takıma geri döndü. Röportajın Romelu'dan kasıtlı olmadığını anlamak benim için önemliydi. Bu insanların istediği kadar büyük değil - küçük değil ama kalabiliriz. sakin ol ve özrünü kabul et."

Geri
Üst Alt