Tuchel'de Sıcak Gelişme

yine bir terslik cikacagi belliydi...

önce luce, sonra tuchel...

mancini'nin bu asamada yollanmasinin büyük hata oldugunu söylemistik!

Denizli geleceğine takımı Tugay çalıştırsın.Yav Alpay kardeşim Denizli bitmiş be kardeşim anlayın şunu.Adam körelmiş köy takımlarını çalıştırmaktan.Ordan burdan kovulup duruyor.Hallahalla.

Denizli'nin kariyeri böyle zaten.

Beşiktaş'a gelmeden önce de İran'da batırıyordu, Manisa'da saçmalıyordu.

Türkiye şartlarında her zaman iş yapar. Kendi bir şey yapmasa da yapar, o bağlantıları mevcut.

2016'ya kadar sabretmek zorundayız sanırım böyle işlere. Fiyaskolar bitmek bilmiyor. Taraftar uyuyor,kongre uyuyor.

Denizli'nin kariyeri böyle zaten.

Beşiktaş'a gelmeden önce de İran'da batırıyordu, Manisa'da saçmalıyordu.

Türkiye şartlarında her zaman iş yapar. Kendi bir şey yapmasa da yapar, o bağlantıları mevcut.

Kesinlikle uzak durmalı,bu benim fikrim tabi.Denizli bana göre Galatasaray'ı kaldıracak kapasite de değil.

İyi de kardeşim Tuchel'in nesine bakarak bizi şampiyon yapabileceğine inandınız? Çok istenen Jesus'ta finallerin derbeder adamı konumunda. Gelme durumu olsa sırf bu sebepten dolayı onu da veto edelim o halde.

Şampiyon yapacağına inanmadım ki ben.

4.YILDIZ'dan feragat etme pahasına eğer bir gelecek kurabilecek azim ve hırsta ise gelsin dedim sadece.

Genç bir isim ile şu lanet ortamda bir ekol yaratma fikrinin cazibesi idi peşinden gidilen bence.

Jesus finallerde kaybediyor belki ama bu onun çok iyi bir teknik direktör olduğu gerçeğini de değiştirmez.

Ben saha kenarında çok iyi bir hoca görüyorum Jesus'u izlediğimde.

Biraz da Benfica'nın laneti çerçevesinden bakmak lazım. :)

Kesinlikle uzak durmalı,bu benim fikrim tabi.Denizli bana göre Galatasaray'ı kaldıracak kapasite de değil.

Verirsin yanına Abdürrahim Albayrak'ı dışarıdan tamamdır bence.

Denizli kaldıramaz belki ama futbolcular bu sene daha hırslı olacaktır.

Selçuk-Burak geçen sene 2 senedir şampiyonuz gerekirse olmayız ama Avrupa'da bir şeyle ispatlamak istiyoruz, öncelğimiz orası olacak demişti geçen sezon başında kampta.

Bu sene daha tatile gitmeden önce 4. yıldız bizim için çok önemli, ona konsantreyiz bu gururu yaşamak istiyoruz, Avrupa 1 sene bekleyebilir gerekirse tarzı bir hava yarattı mesela.

2 sene başarılı olmuş düzlüğe çıkmış bi takım nasıl rezil edilir kısa vadede saçma sapan kararla en iyi şekilde gösteriyor bunu başkan.. Koyunlarıda devam etsin "yaşa başgan,bravo başgan" demeye..

Verirsin yanına Abdürrahim Albayrak'ı dışarıdan tamamdır bence.

Denizli kaldıramaz belki ama futbolcular bu sene daha hırslı olacaktır.

Selçuk-Burak geçen sene 2 senedir şampiyonuz gerekirse olmayız ama Avrupa'da bir şeyle ispatlamak istiyoruz, öncelğimiz orası olacak demişti geçen sezon başında kampta.

Bu sene daha tatile gitmeden önce 4. yıldız bizim için çok önemli, ona konsantreyiz bu gururu yaşamak istiyoruz, Avrupa 1 sene bekleyebilir gerekirse tarzı bir hava yarattı mesela.

Kim takar süper ligi.? Avrupa da başarı istemiyorlarsa defolup gitsinler.4. yıldız beklentisi de saçmalık.Bundan 10 sene evvel de milleti 100 yıl beklentisine sokmuşlardı.Saçmalık.

Kim takar süper ligi.? Avrupa da başarı istemiyorlarsa defolup gitsinler.4. yıldız beklentisi de saçmalık.Bundan 10 sene evvel de milleti 100 yıl beklentisine sokmuşlardı.Saçmalık.

Bana göre de boş işler.

3. yıldızı ilk taktık da ne oldu.

Ama bizim gibi düşünen taraftar gayet az.

1 sene daha Fener olursa şampiyon asarlar statta idam sehpalarını kurup. Baskı o yönde.

Herkes Diego Simeone, Jurgen Kloop gibi örneklerden yola çıkarak Tuchel'i çok istedi. Başarıya aç birine ihtiyacımız var.

Bana göre de boş işler.

3. yıldızı ilk taktık da ne oldu.

Ama bizim gibi düşünen taraftar gayet az.

1 sene daha Fener olursa şampiyon asarlar statta idam sehpalarını kurup. Baskı o yönde.

Bizim taraftarları yönlendirmek çok kolay.Ama aklı başında olan şu beklentilere girmez.Tamam herkes ister şampiyon olmayı ama 4.yıldız olayı özel birşey değil.Avrupa daha önemli.

iki tane cok oturmus muthis klup

orneklerin ne kadar basiretsizce verildiginin kaniti

bu iki td bize gelse tenrkeyle kovar ayni baskaniniz bir yalan ayarlayip

telefonumu acmadi pahali topcu istedi falan

iki tane cok oturmus muthis klup

orneklerin ne kadar basiretsizce verildiginin kaniti

bu iki td bize gelse tenrkeyle kovar ayni baskaniniz bir yalan ayarlayip

telefonumu acmadi pahali topcu istedi falan

yav-he-he-1947.jpg

Geri
Üst Alt