Tuchel'de Sıcak Gelişme

Mancini gibi hoca bulmuştuk. Bu sene takımı kendine getirecekti. Adama 1 sene daha sabredemediniz. O sabredemeyen taraftarlar bunu hak etti başından beri biliyorlardı aslında. Ama olan Galatasaray 'a oluyor. Tribünde imparator ft diye bağırmaya devam. Manciniden sonra Luce, Tuchel vs derken Mustafa Denizli, Ertuğrul Sağlam, Şenol Güneş, Hamza Hamzaoğluna kadar inildi. Haftaya da Yılmaz Vural deriz. Şimdi üç beş kişi " Yok bu yazdıkların senin yaşın kadar şampiyonluk almış vs." derler. Benim hayatım boyunca Bu adamların şampiyonluk kaldırmadığını fark edemezler. 3-5 kii ft bizi satmadı der. 3-5 kişi Mancini berbattı sen ne diyorsun der. Bu iş böyle gider olan yine Galatasaray 'a olur. Polemiğe bile girmeye gerek yok.

Ünal Aysal'ı kötüleyen adamın vefasından şüphe ederim. Kendinize gelin. Adam gelmek istemiyorum diyorsa başkanın kabahati ne? Çok mu özlediniz Adnan Polat'lı, Özhan Canaydın'lı yılları? Post'lara bak. 10 gün öncesine kadar adını sanını duymadığımız Tuchel gelmiyor diye başkan'ı atıp tutuyorlar.

Lafımı unutma bu taraftar,Başkan'ı indirir öyle veya böyle.İşler rayında gitmediği bir anda yuhlamaya başlarlar basın gazıyla.

Yönetim sipariş haberler yaptırıyor.

Taraftar cok istedigi icin denedik olmadı algısı yaratmaya calısıyolar.

Taraftar Bielsa'yı istediğinde de aynısını yaşamıştık.

Hiç mantıklı değil Tuchel ile ilgili yapılan haberler.

Başkan yönetimi dağıttıktan sonra hep saçma sapan işler yapıldı.

Ünal Aysal'ı kötüleyen adamın vefasından şüphe ederim. Kendinize gelin. Adam gelmek istemiyorum diyorsa başkanın kabahati ne? Çok mu özlediniz Adnan Polat'lı, Özhan Canaydın'lı yılları? Post'lara bak. 10 gün öncesine kadar adını sanını duymadığımız Tuchel gelmiyor diye başkan'ı atıp tutuyorlar.

evet ya dimi

:)

zaten hic sucu yok hep tulunun isleri bunlar

evet ya dimi

:)

zaten hic sucu yok hep tulunun isleri bunlar

Bir yanlışı var diye çoğunlukta olan doğrularını görmezden gelemeyiz. Bu takım Bülent Tulun'a rağmen kağıt üzerinde son 3 senede 2 şampiyonluk yaşayıp, ülke içinde alınmadık kupa bırakmadıysa, 3 sene üst üste Cl'ye giderek bu alanda yeni bir rekor kırdıysa, 2 senedir gruplardan çıkıp çeyrek finaller gördüyse kimse vefasızlık yapamaz. Amatör branşlardaki Avrupa şampiyonluğundan, 23 sene sonra gelen erkek basketbol takımı şampiyonluğundan bahsetmiyorum bile.

yav yasatan adami getiren durust yollayan aysal

ama 2 sampiyonluk aysalin

oylemi:)

ne guzel dunya:)

diger sporlar ise umrum disi

Thomas Tuchel defteri hala kapanmadi diyorlar,allahim tek bir sey istiyorum o da Tuchel Galatasarayda.

yabancı istemiyordum ama çıkan isimlerin alayı çöp yaşlı olunca hayır demezdim doğrusu ama olmadı sağlık olsun

baska ulkede basarili olmus genco yabanci tdlerden gecilmiyorya futbol endustrisi

bizde aynisini yapalim

diyen yonetimdeki orumcek kafalilarin adayi tuchel

gercekte tabiiki boyle ornekler neredeyse yok:)

Bırak kardeşim bu gerizekalı yöneticiler olduktan sonra Galatasaray'dan hiç birşey olmaz.

Denizli gelir kesin

Maalesef, moralim yok , keske mancini hic gitmeseydi. Mancini göndericeksen ya Lucescu alacaksin yada Tuchel (Ulan hangi yönetim bu Kaos icinde TD gönderir kesin Alternatif olmadan?), Spalletti,Denizli ne yapsin? Yazik.

Maalesef, moralim yok , keske mancini hic gitmeseydi. Mancini göndericeksen ya Lucescu alacaksin yada Tuchel (Ulan hangi yönetim bu Kaos icinde TD gönderir kesin Alternatif olmadan?), Spalletti,Denizli ne yapsin? Yazik.

Taraftar twitter'da bastırınca gecen sene Bielsa olayında oldugu gibi ilgileniyormus gibi yaptılar.

Ama aslında gercekten istemediler.

Şimdi medyaya sipariş haber yaptırıyorlar olmadı diye.

Futbolun içine etti Aysal

Thomas Tuchel defteri hala kapanmadi diyorlar,allahim tek bir sey istiyorum o da Tuchel Galatasarayda.

Tuchel Mainz'da 1 senesi kalmışken ayrılmadı mi? Evet. Neden ayrıldı? Ya cidden dinlenmek istediği için, ya da büyük bi takıma kapak atmak istediği için. 2. madde ihtimali yüzünden Mainz de tazminat bedeli koyunca ne oldu? Büyük takıma kapak atmak için 1 sene beklemek zorunda kaldı.

2 ihtimal bu. Ya dinlenecek cidden, ya da 1 sene sonra büyük bi kulübe gidecek. Aysal'a burda suç bulamayiz.

Ki kendi kendine gelin güvey olan sendin :D İsine gelen haberlere inanıp, diğerlerine inanmadin. Yarin "Sneijder ayrılmak istiyor" diye bi haber yapılsa inanmazsin ama ayni kişi bi gün sonra "Sneijder çok mutlu" diye haber yapsa inanirsin değil mi? Bunun gibi ;)

N5

Tuchel Mainz'da 1 senesi kalmışken ayrılmadı mi? Evet. Neden ayrıldı? Ya cidden dinlenmek istediği için, ya da büyük bi takıma kapak atmak istediği için. 2. madde ihtimali yüzünden Mainz de tazminat bedeli koyunca ne oldu? Büyük takıma kapak atmak için 1 sene beklemek zorunda kaldı.

2 ihtimal bu. Ya dinlenecek cidden, ya da 1 sene sonra büyük bi kulübe gidecek. Aysal'a burda suç bulamayiz.

Ki kendi kendine gelin güvey olan sendin :D İsine gelen haberlere inanıp, diğerlerine inanmadin. Yarin "Sneijder ayrılmak istiyor" diye bi haber yapılsa inanmazsin ama ayni kişi bi gün sonra "Sneijder çok mutlu" diye haber yapsa inanirsin değil mi? Bunun gibi ;)

N5

Aynen oyle tuchel olayi cok bariz adam kibarca reddetmis. Sozlesmesi bitince seneye almanyada caliscak

Aziz Üstel @aziz_ustell · 3 sa.

Tuchel'e daha gelir gelmez ulaşamayacağı hedefler koyarsan olacağı budur! Transfersiz ilk 8'e nasıl kalacak?Yrd. seçemeyecek! Ligi kazanacak

Geri
Üst Alt