Tuchel'de Sıcak Gelişme

Aysal'a suç bulamayız diyen arkadaşlar;

Bu takım 2011/12 ve 12/13'de ligi kasıp kavurmadı mı? CL'de ses getirmedi mi? Şimdi yıl kaç, 2014. Aradan henüz 1 yıl geçmiş. Boğuştuğumuz şeylere bakın, TD ayarlanamıyor, Mancini geliyor taraftarı kanser ediyor. Devre arası saçma sapan transferlere saçma sapan paralar saçılıyor ve neredeyse hiçbirisi oynatılmıyor. Bir suçlu yok mu sizce?

Aysal'a suç bulamayız diyen arkadaşlar;

Bu takım 2011/12 ve 12/13'de ligi kasıp kavurmadı mı? CL'de ses getirmedi mi? Şimdi yıl kaç, 2014. Aradan henüz 1 yıl geçmiş. Boğuştuğumuz şeylere bakın, TD ayarlanamıyor, Mancini geliyor taraftarı kanser ediyor. Devre arası saçma sapan transferlere saçma sapan paralar saçılıyor ve neredeyse hiçbirisi oynatılmıyor. Bir suçlu yok mu sizce?

Tuchel konusunda Aysal'a suç bulamayacağımızdan bahsettim.

Ya aysal bi zahmet gitsin batman petrole sponsoe olsun ulan sezon baslicak hicbir bok belli degil lan kufut edicem operler

artik diyecek birsey bulamiyorum tuchel da olmadi ,bizim sonumuz hayir degil.

Herkes isine geldiğine inanıyor. Ayni 3 puanı okuyan bi başkası "uyduruyorlar" diyebilir.

N5

Ben gercegi bildigim icin Tuchel isminin ortaya atildigi ilk geceden beri israrla yalan oldugunu defalarca yazdim hatta daha fazlasini yazdim.

Degerlo bir yoneticimizin!! hangi amacla 3.puan'a gidip Tuchel'i yazin dedigini konun Hajrovic rezilligi ile alakasi oldugu, zaten hayal kirikligi yaratacak bir isim ile anlasildigini yazmistim.

2 sene baskanlik donemi olan biri kimle calismak ister acaba?

Moralim tamamen bitmis.

Su anda ben:

Junky.jpg

Beyler sakin ya tamam yonetim sacmalik otesi isler yapmakta,herseyde gecikmis olabilirlerde.Ne bu hal tavir ulan bi lucescuyla,tuchel mi vardi.Bende cok istedim ikisinide.Biri ic savasin icinde biride psikolojik manyak cikti.ragnick'le anlassak hayir mi diyeceksiniz.Bi toparlayin kendinizi ya

1 yıllık idarelik bi adam getirelim nasılsa gelecek adam da bi işe yaramıycak pek, gelecek sene alıp gelelim adamımızı:pirate:

sizin yapacağınız işe s.kayım ben !!!! Beceriksizler yığını gidin eninde sonunda yılmaz vuralı getirin bari

Yönetimi eleştirenlere kimse bişey diyemez ama sokup çıkaranlar, geri zekalı diyenler, başkana kin kusanlar sizlerden ne Galatasaraylı olur ne de spor taraftarı. Gecen hafta maça çıkmayacagımız söylendiğinde ' başkan çıkar t.şşağını başımın üstünde gezdireyim ' diyenler şimdi başkana ana avrat düz gidiyor. Nedeni de istedikleri td nin gelmemesi. Kaldı ki o td gelse iki hafta başarısız olsa yönetime sallayıp nerden buldunuz bu köylüyü diyecek olanlar da bu arkadaşlardır.

başlığı değiştirelim bari :{ hiç olmazsa sıcak kısmını

Geri
Üst Alt