Tuchel'de Sıcak Gelişme

Sertan Doğan

10 Numara!
oQv56m.jpg

Galatasaray’ın uzun süredir takımın başına getirmek istediği Thomas Tuchel’de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

yayına mı bağlandı?

la bjk sezonu açtı biz daha td bulamadık..bu kadar amatörce bi iş yapılır.yazık ya...

Ntvspor sıcak haber , Facebook sayfasındada yazıyor demekki muhabir duyumu ama kesin gibi

Denizli den başka çare kalmadı.

1 yıl öyle veya böyle götürür

Ohh be kurtulduk su Alman Caylagindan dinlensin dursun bizden uzak olsun.

Ntvspor altyazı geçti sıcak haber şimdi canlı yayında izliyorum Özgür Buzbaş haberi.

cins cins hastalıklar.

Gerçekten çok üzüldüm bu sene tek heyecanlanacağım adam buydu tek teselli bulacağımız kişi buydu ama bu seneden hiçbir beklentim kalmadı ya Denizli gelir ya da Juande Ramos filan , 4.yıldızı almak istediğimiz seneye bu kadar iddiasız girmek insanı harci çok üzüyor.

Advocaat, Jol, Klinsmann bunlar batırır bizi.

Jorge Jesus gelmez zaten.

Denizli dışında hepsi bizi bitirir şu aşamadan sonra.

bitti olay ya sanmıyorum başkası gelsın artık. diğer başlıktada yazdım senle daha evvelde konustuk. mayıs ayı sonu gibi denizli nin ortada hiç bişey yokken Galatasaray ın bende yeri ayrıdır demesi boşa değil.

önce menez... şimdi tuchel... :(

bütün keyfim kaçtı... bundan sonra kim gelirse gelsin valla...

Adam dinlenmek istiyorsa yönetimin bir suçu olduğunu düşünmüyorum diyeceğim ama bi hoca adayı bu kadar gecikir mi demekten de kendimi alamıyorum çok büyük bir hayal kırıklığı.

Geri
Üst Alt