Haklı olduğun yerler var tabii ki ama oturmamış bir kadroda en iyisi için denemeler olmasında bir sakınca görmüyorum. Oturmuş kadrolarda bile maç içerisinde veyahut maça yönelik taktik değişiklikler olur; bazısı iyi yönde sonuçlanır, bazısında sonuç alamazsın. Ama ben yer değişikliğinden ötürü bir performans kaybından ziyade aşağıda yazacağım birkaç sıkıntının yer değişikliğinden daha çok etkilediğini düşünüyorum.
Muslera hep kaleciydi, onun performansı da düşük

.. Bence taraftar sebep oluyor performansın düşüklüğüne. Lider takımı gereksiz yere geriyor taraftar ve medya. Fernando'nun ne kadar sinirli olduğuna bak son 4 maçtır. Patlayacak bomba gibi. Feghouli keza aynı. Taraftar sahipsiz bırakıyor takımı. Gomis atılmış hakeme zerre tepki yok maçta. Kendi sahanda en önemli oyuncuna nasıl hatalı kırmızı kart gösterebiliyorlar? Kadıköyde, İnönü'de böyle birşey mümkün mü? Hakemler ve federasyonda sahipsiz Galatasaray'a yüklendikçe yükleniyorlar, sırf ligi dengelemek için. Haftada 1 kırmızı kartımız var kesin. Bu da oyuncuları olumsuz etkiliyor haliyle. Medya yarayı kaşımayı sever, Tudor yeni teknik direktör olduğu için ve halk bu tarz şeyleri okumayı sevdiği için onun üstüne oynuyorlar. 2-0dan 4-2lik maçta bile Tudor'a yükleniliyor, anlamıyorum. Anlamsız, bireysel hata bile diyemeyeceğim 2 şans golü sonrası geriye düşmüş takım, bağıra bağıra bu maçı alacağım diyerek, ezerek oynuyor, bizimkiler Tudor istifa diyor.
Son olarak, aynanın diğer yüzüne bakarsak, Yasin'den, Selçuk'tan, Serdar'dan, Rodrigues'ten, Linnes'ten önceki senelerde bu verimi alamıyorduk, onlar iyi oynamaya başladı da denilebilir.