Ben durduk yere mi hakkında bu yargıyı ortaya koyuyorum?Dayanağım yazdıkların işte.Yazdıkların o havayı taşımasa varmazdım o yargıya.Ha tabi ne yazdığına/yazacağına ben veya bir başkası karışamaz daha önce dediğim gibi,ama benim de düşüncem bu yönde.
Burada Sneijder formdan düşünceye kadar kimse laf etmiyordu neredeyse.Bir Aydın'ı hatırlıyorum istikrarlı bir şekilde Sneijder'e laf eden.Şu an o düşmanca tavrı gösterenlerin de bir kısmı destekliyordu Sneijder'i.Adam kötüleşmeye başlayınca en ufak laf söyletilmiyordu ama burada.Etki ve tepki,bu kayırmacı yaklaşım o düşmanlığı körükledi.Terim'den dolayı (Adem alıntılayacak şimdi.

) sevmeyenler vardı ama sayıları asla fazla değildi ve o tarz mesajlar atmıyorlardı pek.
Hadi her şeyi geçtim,sen Sneijder'i 'sizin' oyuncunuz Belhanda'yı 'karşı taraf'ın oyuncusu olarak mı görüyorsun?Veya Tudor'u 'onların' hocası,Mancini vb.'yi 'sizin'?
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız
- - -
Ben senin dediğine şu açıdan katılmıyordum,bunu yapan sadece Terimciler değil Aysalcılar da yapıyor.Tek taraflı bakıyordun sen olaya.