Tudor: "Tek tuhaflık icat ettiğim şey Başakşehir maçına çift forvet çıkmamdı"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
ESHaQ8wlOACmskC3Umxp1tGh59dDMEPVqYgplhD4HzwgxW-S46dLcKq94Hj4hAlFgHLM3qtLQrHCYoLbU05Xnrm4jtPSRioYduriJs-AOYXG3sofc10-CNZKRvnMLALJxGgKgnnny0k=w512-h287-nc

Fatih Terim
'den önce Galatasaray'ın teknik direktörülüğü yapan ve eleştirilerin bi numaralı hedefi konumunda olan Igor Tudor TRT Spor'da yayınlanan Stadyum programına konuk oldu. Tudor Galatasaray'daki dönemiyle ilgili oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Tudor'un açıklamaları:

Buraya gelmemin en büyük sebebi arkadaşları görmem ve baklava, kebap yemem. Çok özlemişim ve iki büyük maçı izlemek istemem.

Tipik bir derbi oldu. Savaşın, mücadelenin olduğu enerjinin sarf edildiği bir maç oldu. Benim ve Galatasray açısından deplasmanda alınan 1 puan önemliydi.

Başakşehir iyiydi ve iki maçı kıyaslarsam, Başakşehir - Beşiktaş maçını futbol anlamında daha iyi buldum. Beşiktaş'ı yorgun gördüm biraz.

'Galatasaray'ın şampiyon olmaısnı istiyorum'

Galatasaray'ın şampiyon olmasını istiyorum ve kendi takımım gibi hissediyorum. O oyuncular gelirken, ben de oradaydım. Çok büyük puan farkı olmamasına rağmen, bence Galatasaray bunu avantajlı kullanacak.

Galatasaray'ın maçlarını gittikten sonra fazla takip etmedim, biraz olayın dışında kaldım, kendime zaman ayırdım. Ben bu takımı kendi takımım gibi hissediyorum. Sene sonunda da şampiyon olmasını içten diliyorum.

16 haftanın 14'ünde liderdik. İtalya'dan, İngiltere'den arkadaşlarıma bu bilgileri verip, buna rağmen kovulduğumu söylediğim zaman bana inanmadılar. Kızgın olduğumu düşünmeyin, futbolda işler böyledir.

Burada geçirdiğim her saniye, benim için mükemmel bir tecrübe oldu, her anın tadını çıkardım. Geriye baktığım zaman, başarılı olduğumu düşünüyorum.

'Ben temizleme görevine geldim'

Galatasaray'a gelme durumu olduğunda herkes gitmememi söyledi. Çok sıkıntılı olduğunu ve gitmenin yanlış olduğu söylediler. Herkes soyunma odasındaki durumu, kötü durumu biliyordu. Ben biraz aslında temizleme görevine geldim.

Başakşehir maçından sonra protesto edilmem benim için ilginçti. Florya'ya otobüsle dönüyoruz ve her şey organize edilmiş. Kameralar da öyle. Cenk'e ne söylediklerini sordum. Bana karşı bir şey söyledikleri ve Terim lehine bir şey söylediklerini bana iletti.

Beni en çok şaşırtan mesele, ertesi gün her yerde Terim'in fotoğrafını gördüm. Yıllarca futbol oynadım, kötü zamanları biliyorum. Juve'de sıkıntılı süreç yaşayınca taraftar bir anlamda 'herkesi öldürür'. Başkana, kulübün sahibine, oyuncuya da tepki vardır.

Hiç bilmeyen birini, Ay'dan birini getirin sorun; 'Bu hocanın takımı 14 hafta lider, 2 hafta az farkla geride, başarılı mı' deyin. Başarılı diyecektir. Ben başarılıydım. Benim savaşım başarısızmışım gibi yansıtılmasına karşı.

Biz bu sene her maçı 3'lü savunma ile oynadık. Fernando hep geride oynadı. Türkiye'de 3'lü savunmayı sevmiyorlar ama biz bunu çok iyi başardık.

Tek tuhaflık icat ettiğim şey Başakşehir maçına çift forvet çıkmamdı. Bunu kabul ederim. Bunun dışında bence bir tuhaflık yapmadık.

seneye aykut'un yerine geçsin şikecilerin başına!

Toy çok toy. Kendini ısrarla aynı argümanlarla savunması çok acemice. Galatasaray’ı rezil ettin o “icat ettiğin tuhaflıkla” ben Başakşehir maçı kadar kahrolduğum bir maç hatırlamıyorum uzun süredir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onur Yücel gelmeden eleştirelim sonrası kafa ütüleme olacak çünkü,
Yetersizdi. Tek kelime ile özeti buydu
İyi forumlar

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Isler iyi gittigi icin birileri bu adami getirdi reportaj versin diye...
Amaclarina ulasmalarina yardimci olmayin bu konu kilitlensin!!!

İyi ve karakterli insan ama vasat hoca yolu açık olsun,Konuşmaları gayet klas adamın dibi olduğunu kanıtlamıstır

Son düzenleme:
Başakşehir maçından sonra protesto edilmem benim için ilginçti.

10 tane yeseydik ilginç gelmeyecekti heralde.

112 yıllık bir kulübün 3-5 sene önce kurulmuş bir takımdan 5 yemesi ilginç değil tabi rezalet.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yapılan protestoların sonuçlara değil oynanan oyuna olduğunu anlayamayacak kadar kapasitesiz cidden inanılmaz.

Mal herif hala anlamamis neden tepki aldigini.

Başaktan 5 gol yemişiz hala neden beni protesto ettiler diyor dalga geçer gibi. Ne yapsaydık çiçeklerle mi karşılasaydık ?

Başka hatan yok ha ?

Feghouli'yi 10 numara kim oynattı ?
Fernando'yu neden 3. stoper yaptın ?
Rodrigues'i neden oynatmadın ?
Maicon'u neden sağ bek oynattın ?
Neden kanatsız futbol oynatmaya çalıştın ?
Kendini neden Conte sanıp 3-5-2 oynatmaya çalıştın ?
Neden derbilerde bırak kazanmayı gol atacak futbol bile oynatmadın ?

34 maçta 19 Galibiyet 4 beraberlik 11 mağlubiyetin var hala neden kovuldum diyor.

Son düzenleme:
5-1'lik maç tam bir facia...

Son düzenleme:
Sneijder'i gönderen ben değil yönetim diyor.

Bu adamin kendisini savunma bicimi bile sacma , ama su soruyu sorsaydi 90% insan kala kalirdi

madem ben bu sekilde gonderilecek captaydim , neden o zaman 100% e orana yakin insan beni istedi karabukten gel gel diye

bir sey denemez buna , yalan yok herkes istedi .

Tudor: "Sneijder'in gönderilme kararı, ben gelmeden alınmıştı. Tamamen kulübün kararıydı. Sneijder, birlikte çalıştığım en iyi futbolcu."

Sneijder Bruma Poldiyi oynatmayan bendim.

Yeni sezon baslarken, Sneijder isminden korkup, habire kacan da bendim .

Herkes Tudor'u istemedi mabadımızdan element uydurmayalım. Herkes değişiklik istedi lakin bir kısım taraftar Tudor'u istedi. Dursun çapsızı da kendi iradesi olmadığı için bir kısım taraftarın isteğine kulak verdi. Sonuçta hoca olarak kimi getirelim diye Sneijder'e sormuş herif bu :red:

Velhasıl kelam Tudor'un beklediğim kadar vahim veya Galatasaray düşmanlarına çanak tutacak bir konuşması olmamış, buna sevindim. Amma ve lakin hala daha kendini saçma sapan argümanlarla savunuyor, hala daha neden eleştirildiğini neden tepki gördüğünü ve nihayetinde neden kovulduğunu anlayamamış çok enteresan. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Bu adamin kendisini savunma bicimi bile sacma , ama su soruyu sorsaydi 90% insan kala kalirdi

madem ben bu sekilde gonderilecek captaydim , neden o zaman 100% e orana yakin insan beni istedi karabukten gel gel diye

bir sey denemez buna , yalan yok herkes istedi .

Bu tamamen senin uydurman Tudor'u isteyenler ezici cogunluk falan degildi. Hele hele 100%'e yakin falan hayatta degildi.

Herşey hazırdı kameralar da....

Tudor hocam senin başarın başarısızlığın ayrıca tartışılır da gönderilişin, ultraslan takım liderken bile yaptığı tezahüratlar, forumdakiler dahil herkesi gaza getiren medya haberleri, florya önüne önceden hazırlanmış sloganlı afişlerin asılması, bosna tiyatrosu filan derken güzel tezgaha getirdiler vesselam.

Malesef bu ülkede düzen böyle. Sözde ülkede her konuda adalet, temizlik, şeffaflık isteyen herkes sana karşı tüm ali cengiz oyunlarını destekledi. Sen olamdan muhtemelen sene başında ne Gomis olacaktı, ne Ndiaye olacaktı ne de benzer transferler. Sabri'nin kalması bile kesindi.

Yolun açık olsun.

Herşey hazırdı kameralar da....

Tudor hocam senin başarın başarısızlığın ayrıca tartışılır da gönderilişin, ultraslan takım liderken bile yaptığı tezahüratlar, forumdakiler dahil herkesi gaza getiren medya haberleri, florya önüne önceden hazırlanmış sloganlı afişlerin asılması, bosna tiyatrosu filan derken güzel tezgaha getirdiler vesselam.

Malesef bu ülkede düzen böyle. Sözde ülkede her konuda adalet, temizlik, şeffaflık isteyen herkes sana karşı tüm ali cengiz oyunlarını destekledi. Sen olamdan muhtemelen sene başında ne Gomis olacaktı, ne Ndiaye olacaktı ne de benzer transferler. Sabri'nin kalması bile kesindi.

Yolun açık olsun.

Çok haklısın Östersund maçlarından sonra delikanlı gibi direk kovulmalı idi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt