Tudor: "Tek tuhaflık icat ettiğim şey Başakşehir maçına çift forvet çıkmamdı"

Eleştirmeyip tebrik mi edecektik çapsız herif anlamamışmış peh çok ta ....

Çok haklısın Östersund maçlarından sonra delikanlı gibi direk kovulmalı idi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O da yapılabilirdi. Sonuçta ultraslan talimatlarla kovdurabilirdi. Sonuçta memlekette 2-3 hocanın 3-5 tane yerli futbolcunun gözü gönlü doysun diye futbol var zaten.

edit: pardon o ara kovulamazdı zira daha bosna tiyatrosunu gerektirecek ortam oluşmamıştı. hala MT'nin hocası idi.

Felaket Korkaktı bu da sonunu getirdi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bazı zamanlar da ben de yanılıp iyi şeyler yapabileceğini düşündüğüm dönemler oldu.

Fakat sezon başında Sneijder'i göndertip kendi kurduğu kadroyu idare etmeyi beceremeyen adamın da başarılı olmaktan başka şansı yoktur, olamazsa böyle sepetlerler.

Bu tamamen senin uydurman Tudor'u isteyenler ezici cogunluk falan degildi. Hele hele 100%'e yakin falan hayatta degildi.

Terim hocamın yanında kondisyoner olarak çalışabilir. Fazlası bu adamın dengesini bozuyor belli. İrade ve yönetme problemi var.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben 2-1 lik kayseri macindan sonra tudor ismi gundeme geldiginde acilan basligi kendimce okuyup yorumlamama gore soyluyorum

alin getirin bu adami , Gs uce bese bakmaz , bu isin etigi olmaz , enerjisi yuksek , vesaire vesaire

hemen herkes istedi durust olalim , ic sahadaki fb macina kadar da kimse sikayetci degildi

sonuclar kotulesince herkes karsi cepheye gecti

kalan 8 macta futbol bu , terim 3 beraberlik 2 maglubiyet alsin onu da satar herkes .. o zaman da terimi istemedik mi diyeceksiniz

her sey ortada , sonuclara gore insanlari degerlendiriyoruz , durust olalim

O da yapılabilirdi. Sonuçta ultraslan talimatlarla kovdurabilirdi. Sonuçta memlekette 2-3 hocanın 3-5 tane yerli futbolcunun gözü gönlü doysun diye futbol var zaten.

edit: pardon o ara kovulamazdı zira daha bosna tiyatrosunu gerektirecek ortam oluşmamıştı. hala MT'nin hocası idi.

Olayları birbirne karıştırmaya gerek yok. Tudor çok kötü bir hoca ve oldukça da tecrübesiz bir karakterdi ve hak ederek gitti. UA, Dursun gibi kişi ve oluşumlardan ben senden daha fazla nefret ediyor da olabilirim bu arada.

Doğru, Rodrigues’i oynatamayan, Sneijderi gönderene kadar çıldıran, kavga etmediği futbolcu kalmayanda anandı

şizofren herif garryi yedek bıraktı o maç.feghoulide yoktu.garry nasıl oynamaz?mariano tek basına kaldı kanatta.latolevici seçimine değinmek bile istemiyorum.bi de çift forvet cıktı erenle.5 şutları var sadece ve 5i gol oldu, 2si hakem hediyesi.garry oyuna girdikten sonra 2-3 gol pozisyonumuz oldu.o ara atsak 3-3 e gelecekti skor ya da 4-3 e farketmez.

tudor kendi elleriyle verdi o maçı.5 yiyecek bişey yoktu o maçta.

Son düzenleme:
İlk geldiği zaman eleştirmeyeceğim demiştim. Eleştirmedim de, yeni sezon performansına göre bakarız demiştim. Antalya maçından sonra bununla olmayacağını düşünmeye başladım. Daha erken gönderebilse idik, yayıla yayıla izleyecektik maçları ama yine işi yokuşa sürdük.

Olayları birbirne karıştırmaya gerek yok. Tudor çok kötü bir hoca ve oldukça da tecrübesiz bir karakterdi ve hak ederek gitti. UA, Dursun gibi kişi ve oluşumlardan ben senden daha fazla nefret ediyor da olabilirim bu arada.

Hakederek derken? Sportif sonuçlardan dolayı mı? Eğer Tudor sportif sonuçlardan dolayı gittiyse herkesin yeniden hafıza tazelemeye ihtiyacı var. 1996'da Fener'den 4 yiyen ve devreyi 9 puan geride kapattığı için göndeirlmeyen adam şu anda Türkiye'nin en başarılı hocası. Tudor medya ve taraftar tarafından sadece ama sadece yabancı olduğu ve arkasında kimse olmadığı için yendi. Aynı skorları bırakın Terim'i, Okan Buruk alsa baş tacı edilirdi. Tudor'un yepyeni takımla aldığı skorları alan her hoca kovlsa idi dünyada iyi hoca diye bir şey hiç yaşanmadan her sezon devre arası biterdi.

Milan'da başarısız değilken Terim'in başına ne geldiyse benzer şeyleri yaşadı Tudor. Üzücü olan ilkinde mağdur olanın ayak oyunlarıyla, verdiği ve vermediği demeçlerle ikincisinde bizzat mağdur edenlerin başında gelmesi.

Avrupada Östersunds faciası, Beşiktaş ta tarihi hezimetten şans eseri kurtulmamız, Başakşehir de kurtulamamamız, Fener ve Trabzon maçlarında varlık gösteremememiz... Sanırım kendine güven kalmayışının ve kovulmasının sebebi bunlar...

Tudor'un takımının lider veya şampiyonluk potasının içinde olması bir şey ifade etmiyor en başta ivmeyi kaybetti. Hatta burada Beşiktaş maçından sonra büyük maçları alamıyor ama Anadolu maçlarıyla işi bitirir dendiği hafta Malatya'ya kaybetti. Başakşehir maçından sonra ısrar gereksizdi Beşiktaş, Malatya maçları da bu yüzden gitti.

Avrupada Östersunds faciası, Beşiktaş ta tarihi hezimetten şans eseri kurtulmamız, Başakşehir de kurtulamamamız, Fener ve Trabzon maçlarında varlık gösteremememiz... Sanırım kendine güven kalmayışının ve kovulmasının sebebi bunlar...

iste onu diyorum . Skorlar neticeler puanlar ... veya iyi kotu oyun , yok oyuncuyla iliskiler .. vs

biz teknik adamlari bunlarla degerlendirip duruyoruz

Yani su sekilde ozetleyim

bir td nin basinda oldugu takim kotu futbol oynuyorsa , oyuncularda umursamazlik varsa , puan olarak geride ise , cok mac kaybediyorsa

o zaman bize gore o td kotudur ve gitmelidir

Hakederek derken? Sportif sonuçlardan dolayı mı? Eğer Tudor sportif sonuçlardan dolayı gittiyse herkesin yeniden hafıza tazelemeye ihtiyacı var. 1996'da Fener'den 4 yiyen ve devreyi 9 puan geride kapattığı için göndeirlmeyen adam şu anda Türkiye'nin en başarılı hocası. Tudor medya ve taraftar tarafından sadece ama sadece yabancı olduğu ve arkasında kimse olmadığı için yendi. Aynı skorları bırakın Terim'i, Okan Buruk alsa baş tacı edilirdi. Tudor'un yepyeni takımla aldığı skorları alan her hoca kovlsa idi dünyada iyi hoca diye bir şey hiç yaşanmadan her sezon devre arası biterdi.

Milan'da başarısız değilken Terim'in başına ne geldiyse benzer şeyleri yaşadı Tudor. Üzücü olan ilkinde mağdur olanın ayak oyunlarıyla, verdiği ve vermediği demeçlerle ikincisinde bizzat mağdur edenlerin başında gelmesi.

Büyük maçlarda oynanan oyundan memnun muydun?

Romantizmin veya marjinalligin dibine vurmaya gerek yok.

Hak edilerek kovuldu, hatta cok ama cok gec bile kalindi.

Derbi gunleri gelip cattiginda uclu defans meraki saran bir garip TD olarak akillara kazinacak

Geri
Üst Alt