Tudor'un Tatlı Derdi Feghouli!

Sizce kim dışarda kalır?

• Tolga Ciğerci

Oy: 3 6,4%
  • Garry Rodrigues

Oy: 38 80,9%
  • Feghouli kesemez.

Oy: 6 12,8%

• Kullanılan toplam oy
    47
Herkesin ortak fikirde oldugu 1 konu

yalniz o kadar kötü degildi uyumlari
Katılıyorum o kadar kötü değildi bok gibiydi afedersin. Mariano gibi adamı bile çıldırtacak yakında Allahın yetenek fukarası. PTT'de oynayamayacak kalitede adamı koşuyor diye 11 oynatıyoruz saçmalığa bak.

Son düzenleme:
belhanda kesilmez. kimse beğenmiyor ama iyi top oynuyor bence

beğenmeyenler kompleks yapıyor sneijder mevzundan ötürü adı çıktı adamın ilk 2 maç ben beğendim. ama son maç hücumda çok vasattı. ndiaye 3 maçtada belli bir ortalama tutturdu ve asıl mevkisi belhandanın yeri aslında neyse tudor ayarlar birşeyler artık bu takımdan kimi çıkarsan üzer.

Ilk 11 bozulmaz.
Ikinci yari alir oyuna.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Bu sütoğlanı hiç sevmedim. Uzun zamandır hiçbir oyuncuya bu kadar antipati beslemedim. Son yıllardaki transfer ettiğimiz en yeteneksiz futbolcu olabilir.
yetenegi evet cok kisitli, gecende sana bir cevabimda yazmistim, rakibin üzerine gelmesini bekliyor hizi ile basip gecmek icin.
Ancak, defansif acidan, mücadele acisindan mariano icin fena degildi.

onur adıbellinin haklılık payı var gary rodriges, mariano nun çoğu pasına geç uyanıyor oyun zekası düşük olduğu için. ama abarttığı kadar da değil yani gary mücadelesi ve hızıyla etkili oldu oynadığı maçlarda.

Antalya macinda 11 bozulmamalı.Sonrasinda ise Gary ve Tolga'dan ziyade Belhanda kesilmeye daha yakın isim ilk 3 haftaya bakarsak.

Feg le yada rodri ile tollga nın işi yok feg sol açık ve biz sol açıksız oynuyoruz. Asıl soru şu tolga ndiaye yada fernando yu kesermi çünkü onların alternatifi bu adam. Belhanda yıda kesemez çünki yetenekleri kısıtlı pres top çalma bu adamın yeteneği.

Son düzenleme:
Feg le yada rodri ile tollga nın işi yok feg sol açık ve biz sol açıksız oynuyoruz. Asıl soru şu tolga ndiaye yada fernando yu kesermi çünkü onların alternatifi bu adam. Belhanda yıda kesemez çünki yetenekleri kısıtlı pres top çalma bu adamın yeteneği.
Feg sag acik.
Fernando bu denklemde en alakasiz oyuncu ve su anda takimin bel kemigi.

Geri
Üst Alt