- 22 Ocak 2010
- 52.287
- 33.651
- 3.073
ndiaye kesilecek zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ndiaye kesilecek zaten
bu performanslarla belhanda daha yakın ndiayeden, gary ve tolga çıkmayacaksa eğer.
Katılıyorum o kadar kötü değildi bok gibiydi afedersin. Mariano gibi adamı bile çıldırtacak yakında Allahın yetenek fukarası. PTT'de oynayamayacak kalitede adamı koşuyor diye 11 oynatıyoruz saçmalığa bak.yalniz o kadar kötü degildi uyumlari
la sakinKatılıyorum o kadar kötü değildi bok gibiydi afedersin. Mariano gibi adamı bile çıldırtacak yakında Allahın yetenek fukarası. PTT'de oynayamayacak kalitede adamı koşuyor diye oynatıyoruz saçmalığa bak.
belhanda kesilmez. kimse beğenmiyor ama iyi top oynuyor bence
Bu sütoğlanı hiç sevmedim. Uzun zamandır hiçbir oyuncuya bu kadar antipati beslemedim. Son yıllardaki transfer ettiğimiz en yeteneksiz futbolcu olabilir.la sakin
yetenegi evet cok kisitli, gecende sana bir cevabimda yazmistim, rakibin üzerine gelmesini bekliyor hizi ile basip gecmek icin.Bu sütoğlanı hiç sevmedim. Uzun zamandır hiçbir oyuncuya bu kadar antipati beslemedim. Son yıllardaki transfer ettiğimiz en yeteneksiz futbolcu olabilir.
Avatarının anlamı nedırBu sütoğlanı hiç sevmedim. Uzun zamandır hiçbir oyuncuya bu kadar antipati beslemedim. Son yıllardaki transfer ettiğimiz en yeteneksiz futbolcu olabilir.
Sana ne lazım renktaş.Avatarının anlamı nedır
Avatarının anlamı ne?Sana ne lazım renktaş.
Görevden dönen veya göreve giden bir keskin nişancı ve ortağı.Avatarının anlamı ne?
Sivas macinda hic öyle degildi. Mariano cok sinirlendi Rodrigues'e.İkiside portekizce konuştuğu için çok iyi anlştıklarını söylediler
Feg sag acik.Feg le yada rodri ile tollga nın işi yok feg sol açık ve biz sol açıksız oynuyoruz. Asıl soru şu tolga ndiaye yada fernando yu kesermi çünkü onların alternatifi bu adam. Belhanda yıda kesemez çünki yetenekleri kısıtlı pres top çalma bu adamın yeteneği.