Tulun: "Gerets ile pazarlıktayız"

Cevap: Tulun: "Gerets ile pazarlıktayız"

Bülent Tulun tercihinde bu kadar karamsar olmayın..Bütün yetki onda olmayacak..Hoca ile hareket edecek..Kafasına göre adam alıp getirmeyecek ki,Adnan Öztürk'de transfer etkili olacaktır.Bu arada Tulun basın danışmanlığı görevi yapabilir.Aysal herkez kendi bildiği işi yapacak dedi..Tulunda onun danışmanlığını yapıyor..Helvacı yada Cemal Özgörkey mi? başkan olsun..Telegol gibi programları katlanmaya devam ederiz..Medya haberlerle bunları şamar oğlanı yapar..Aysal ile Öztürk ayrılmıyor.Kısa vadede büyük başarı beklemiyorum..Gelecek sene ŞL ligi bileti alırsak süperötesi olur..Yeni yönetimin işi zor..İyice içine ettiler kulübün büyük enkaz alacaklar..

Bence iyi bir plan ve programla 5 yıl içinde Avrupa'da bir kupa kazanılabilinir.Bunun için istikrar şart.

Bülent Tulun tercihinde bu kadar karamsar olmayın..Bütün yetki onda olmayacak..Hoca ile hareket edecek..Kafasına göre adam alıp getirmeyecek ki,Adnan Öztürk'de transfer etkili olacaktır.Bu arada Tulun basın danışmanlığı görevi yapabilir.Aysal herkez kendi bildiği işi yapacak dedi..Tulunda onun danışmanlığını yapıyor..Helvacı yada Cemal Özgörkey mi? başkan olsun..Telegol gibi programları katlanmaya devam ederiz..Medya haberlerle bunları şamar oğlanı yapar..Aysal ile Öztürk ayrılmıyor.Kısa vadede büyük başarı beklemiyorum..Gelecek sene ŞL ligi bileti alırsak süperötesi olur..Yeni yönetimin işi zor..İyice içine ettiler kulübün büyük enkaz alacaklar..

Bence transfer edilecek futbolcuları belirleyenin Haldun Üstünel, Adan Sezgin, Adnan Polat, Bülent Tulun, Adnan Öztürk'ün olması arasında herhangi bir fark yoktur.

Transfer edilecek oyuncuları teknik direktör ile birlikte oynatılacak oyunun ve oyun felsefesinin tespit edilmesinden sonrasadece bu iş için çalışan profesyoneller yani scoutlar belirlemelidir.

Bunun dışında yok Ahmet yapmış yok Mehmet yapmış pek bir fark olmaz, sonra da yok bu kaliyesizleri kim topladı diye ağlaşırız burada...

bakiyorum herkes gerets gelsin diyor ama gerets gercekten yeni yapilanma icin dogru tercih mi?

bütün yorumlari okumadim ama okuduklarimin cogu cok abartili geldi. hele cogu sadece cana takimda kalsin ve kaptan olsun diye istiyorlar geretsi galiba. bu cana hayranligi ayri bir konu ama hic anliyabilmis degilim.

gerets öyle aman aman basarili bir teknik direktör degil. zaten emekliligi düsünüyor yoksa arap ülkelerin`de antrenörlük yapmazdi.

bence yanlis tercih olur. bana göre abdullah avci yada fatih terim daha dogru tercihler.

bakiyorum herkes gerets gelsin diyor ama gerets gercekten yeni yapilanma icin dogru tercih mi?

bütün yorumlari okumadim ama okuduklarimin cogu cok abartili geldi. hele cogu sadece cana takimda kalsin ve kaptan olsun diye istiyorlar geretsi galiba. bu cana hayranligi ayri bir konu ama hic anliyabilmis degilim.

gerets öyle aman aman basarili bir teknik direktör degil. zaten emekliligi düsünüyor yoksa arap ülkelerin`de antrenörlük yapmazdi.

bence yanlis tercih olur. bana göre abdullah avci yada fatih terim daha dogru tercihler.

Yeniden yapılanma için Abdullah Avcı hiç doğru bir şık değil.Büyük takımları çalıştırmamış bir antrenörü nasıl,yeniden yapılanmanın temel taşı yapabiliriz ki.

Gerets'i severim, gelirse sevinirim falan ama tekrar başarılı olamaz.

Yeniden yapılanma için Fatih Terim ya da Van Gaal en ideal tercih olur bana göre. Ama Gerets'e hayır diyemem şahsen. Güveniyorum o adama.

Yeniden yapılanma için Abdullah Avcı hiç doğru bir şık değil.Büyük takımları çalıştırmamış bir antrenörü nasıl,yeniden yapılanmanın temel taşı yapabiliriz ki.

Fatih Terim bize Milan'dan geldi di mi? öncesini hatırlıyacak yaştamısın bilemiyorum da ondan soruyorum.

Gerets'i severim, gelirse sevinirim falan ama tekrar başarılı olamaz.

Gerets başarılı olabilir kısa vadede yani önümüzdeki sene ve Türkiye'de..

fakat cl için avrupa için başarıda süreklilik için şüphelerim var.

tüm taraftarın evet budur dediği bir isim değil bence..

önümüzde bir aykut kocaman örnegi de var...takimi sampiyonluga oynuyor...

bence avci yerli hocalar arasinda en parlak gelecegi vaad eden adam

üstelik gs'nin altyapisindaki adamlari taniyor, ligi taniyor, yerli oyunculari taniyor...

gs'de görev yapmis, yabancilik cekmez, yardimcisi arif erdem (en büüyk basarilara ortak olmus)

neden bu adami düsünmüyorlar anlamak mümkün degil !!!

Fatih Terim bize Milan'da geldi di mi? öncesini hatırlıyacak yaştamısın bilemiyorum da ondan soruyorum.

1 yıl daha kaybedecek vaktin varsa al dene,tutarsa ne ala !

5 yıl, bırak şampiyonluk yaşamayı 2. bile olamayan takım için risk almaya değer diyorsan al senin olsun,ama benim yok !

Hiç büyük takımları çalıştırmamış antrenörlerin 3 büyüklere geldiklerinde ne yaptıklarına istatistiklerden bakarsan ezici bir başarısızlığı görürsün.

Geretsin gelmesini isterim

Abdullah Avcı yerine 1000 kere Fatih Terim'i tercih ederim şuan için.Avcı'da başarılı ama henüz erken.

Teknik Direktör üzerine bu kadar kafa patlatmak yerine Sportif Diretör'ün profili ve vizyonu üzerine konuşsak daha iyi olur derim.

herkes Avcı yı istiyor . Ama bence çok iyi bi tercih olmaz.

önümüzde bir aykut kocaman örnegi de var...takimi sampiyonluga oynuyor...

bence avci yerli hocalar arasinda en parlak gelecegi vaad eden adam

üstelik gs'nin altyapisindaki adamlari taniyor, ligi taniyor, yerli oyunculari taniyor...

gs'de görev yapmis, yabancilik cekmez, yardimcisi arif erdem (en büüyk basarilara ortak olmus)

neden bu adami düsünmüyorlar anlamak mümkün degil !!!

Aykut Kocaman başarılı falan değil bence.Ben bunu sene başındaki Avrupa maçlarında gördüm.

1 yıl daha kaybedecek vaktin varsa al dene,tutarsa ne ala !

5 yıl, bırak şampiyonluk yaşamayı 2. bile olamayan takım için risk almaya değer diyorsan al senin olsun,ama benim yok !

Hiç büyük takımları çalıştırmamış antrenörlerin 3 büyüklere geldiklerinde ne yaptıklarına istatistiklerden bakarsan ezici bir başarısızlığı görürsün.

1996 ve öncesi seneleri aç bir google dan araştır ilk önce yazmadan.

1996 ve öncesi seneleri aç bir google dan araştır ilk önce yazmadan.

Günümüz futbolu ile ne çok bağlantısı var değil mi 1996'ı öncesinin.:o Futbol değişti,iyi oyuncuları al şampiyon ol dönemi geçeli yıllar oldu.Artık antrenörlük farklı meziyetler ister oldu.

Bırakın Gerets'i,Mourinho bile 2.defa gelse istemem.

''Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer'' diye bir atasözü var ama biz hiç uygulamıyoruz.

Şimdiye kadar 2.defa gelen hangi hoca başarılı olduki Gerets olsun?

Üstelik kendini Türkiyede tam anlamıyla ispatlamış bir isimde değil,giderken bile tefe koydular döndüğünde kim bilir neler yaparlar.

Geri
Üst Alt