Tulun: "Gerets ile pazarlıktayız"

Cevap: Tulun: "Gerets ile pazarlıktayız"

Hiçbiri diyorum.Denenmiş her zaman başarısız olur.

gerets ile zorlu maçlarda çuvallıyorduk bilgilerinize sunarım. ha kendisini çok severim, çok da sempati bir adam ama eğer gelecek seneden yüksek beklentilerimiz varsa iyi bir seçim olmayabilir.

Sporx TV - Galatasaray Fenerbahçe'yi kupada yeniyor | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe (Nostalji) video - Türkiye Kupası, Nostalji, Galatasaray

YouTube - Gol Sasa İliç

YouTube - Gol sasa ilic

Video : hasan kabze bjk maçı gol 1 - İzle - Vidivodo

YouTube - iste hasan kabzenin besiktasa attigi gool

bence fatih terim sportif direktör olmalı onun altında da abdullah avcı t.direktör olarak çalışmalı bizim en güzel ve en mantıklı seçenek budur diye düşünüyorum.

Denenmemiş hocalara yönelmek lazım.Misal juande ramos

denenmis hoca diyorsunuzda.gerets ve lucescu basarili iken gönderilen adamlar.bunlarin neden gönderildigini hala anlamis degilim.heleki lucescunun.eger kalsaydi belki simdiye kadar 2. hatta 3. uefa kupasini almistik

Her şey bir faktördür. Hocanın faktörü çarpanı da belli yere kadardır. Minimal sürekli ilerleme diye bir şey var. Adım adım ama sağlam ve planlı bir şekilde yukarıya çıkıyorsan dandik bir TD de getirsen genel gidaşattan trentten fazla kaybın olmaz. Bu kadar rezil duruma kesinlikle düşmessin. Sen yeterki yönünü doğru belirle çatıyı sağlam kur, o rüzgar seni bulur götürür merak etme.

lilledeki stoper adil ramiyi begenirdim onuda valencia aldi 6 milyona gelecek sezon icin.adamlar transferleri simdiden yapiyor bile ama bizde son dakika transferleri meshur

lucescu hayal beyler adam ne shaktar ı bırakır, shaktarı bıraksa bile shaktar onu bırakmaz o yüzden en iyi tercih geretsdir

-----------------------ochoa-----------------------

--sabri-----------ciani-------ömer toprak-------taiwo-----

-------------hamit-----------gökhan inler------------

--gervinho---------arshavin-----------------------arda----

---------------------drogba-----------------------------

geçen sene real'in başındaki isim pellegrini miydi onun gelmesini isterim açıkcası.

yaz transfer sezonu geldi aklıma . Herkes Sanchez'ler diye uçuyordu . Son günlerde Kiralık iki adam getiriverdiler . Yönetim farklı olacAK gerçi . Neyse ya

yedekleri ufuk, baris, ayhan, mustafa, balta ve aydin :D

beyler aysal yanlis yolda...

tulun'un gelmesi demek, seneye de hüsran demek...

bence diger baskan adaylarina yönelelim

ayrica medya da dedikodular cikmis adnan öztürk aysal'dan kopuyor diye...bu kesinlikle bülent tulun ile alakali olmali...muhtemelen adnan öztürk gelecekleri görüyor...aysal zaten futboldan anlamadigini itiraf etmisti...ali dürüst gelse bülent tulun'dan iyi olur

h.üstünel gibi adam varken dünya'yi yeniden kesfetmeye de gerek yok...ver ona futbol takimini en gec 5 sezonda avrupa kupasi kazandirmaz ise yüzüme tükürün

beyler aysal yanlis yolda...

tulun'un gelmesi demek, seneye de hüsran demek...

bence diger baskan adaylarina yönelelim

ayrica medya da dedikodular cikmis adnan öztürk aysal'dan kopuyor diye...bu kesinlikle bülent tulun ile alakali olmali...muhtemelen adnan öztürk gelecekleri görüyor...aysal zaten futboldan anlamadigini itiraf etmisti...ali dürüst gelse bülent tulun'dan iyi olur

h.üstünel gibi adam varken dünya'yi yeniden kesfetmeye de gerek yok...ver ona futbol takimini en gec 5 sezonda avrupa kupasi kazandirmaz ise yüzüme tükürün

bende bülent tulunu begenmiyorum ama haldun üstünelde gökhan zanı getirmedimi bu takıma.. bu arada futbolcuları bülnet tulun secmicek onu secenler var. görevi o olmayacak büyük olasılık..

Merak etmeyin Gerets gelirse Tulun'a dandik oyuncu aldırmaz.

bende bülent tulunu begenmiyorum ama haldun üstünelde gökhan zanı getirmedimi bu takıma.. bu arada futbolcuları bülnet tulun secmicek onu secenler var. görevi o olmayacak büyük olasılık..

evet g.zan en nefret ettigim futbolcu olmasina ragmen getirdi...

ama o en azindan milli oyuncu...

üstünel gittikten sonra gelen oyunculari da gördük renkdas ..

üstünel'den herzaman kaliteli oyuncu bekleyebiliriz

Haldun Üstünel'i isteyenlere beğenenlere göre; Onun döneminde gelen beğendikleri oyuncuları Haldun Üstünel, beğenmedikleri oyuncuları Adnan Sezgin getirmiştir. O yüzden boşuna kafanı yormana gerek yok yırtınsan da Gökhan Zan sorumluluğu Adnan Sezgin'dedir.

Hoş Haldun Üstünel'in getirdiklerini de biliyoruz kaç tanesi takıma bir kuruş fayda sağladı tartışılır ama onu destekleyen arkadaşlara bunu kabul ettiremezsiniz.

Adnan Sezgin taksit yaptırınca dalga geçer bu arkadaşlar, Haldun Üstünel yaptırınca oooooo reis iş bitirici Haldun olur gözlerinde.

Adnan Sezgin'i zerre kadar sevmem, yaptığı işlerin de neredeyse tamamı yanlıştı bana göre, ama eğer Haldun ÜStünel Jo, Dos Santos transferlerini yaptığı dönemde kendi şovunu değil de takımı düşünerek transfer yapsaydı takım o sene şampiyon olurdu. Ama o ne yaptı gece sabaha karşı sırıtarak yanında takımlarının kurtulmak için can attığı oyuncularla hava alanına inmeyi tercih etti. Sanki gün içerisinde getirse onu ayıplayacaklarmış gibi gece yarısı uçaktan indi birde.

Bana da versinler bütçe bak nasıl ikna ediyorum oyuncuları, üstelik öyle Haldun ÜStünel gibi takımlarının kurtulmaya çalıştıkları oyuncuları da değil bildiğin piyasası olan adamları.

Ünal Aysal yakaladigimiz essiz basarilarin üstünde essiz basarilar hedefliyoruz dedi. Bu essiz basarilar istikrarla yakalanabilir sadece. Minimum 3 yila ihtiyacimiz var. Eger gercek anlamda böyle bir hedefimiz varsa, daha dogrusu Ünal Aysal ve ekibinin hedefi gercekten buysa, en dogru secimi yapmali. Bu takimi gercekten 3-4 sene basariya kosturacak bir Teknik adam. Gerets´i severim, ancak Ünal Aysal´in tarif ettigi basarilari (CL Sampiyonlugu, hadi biz ceyrek, yari final diyelim :) ) Gerets´le yakalamamiz zor bence. Türkiye icin yeterli olabilir ancak Ünal Aysal´in tarif ettigi essiz basarilarda süreklilik hedefine uygun bir TD olmayabilir. Bence degil yani.

Gönül isterdi ki ya kimsenin tartismayacagi cok kariyerli bir TD getirsin, ya da yerli TD´ye güvensin. Bu Fatih Terim olabilir, hatta olmali. Ersun Yanal, Abdullah Avci da olabilirdi en kötü ihtimalle. Yanlis anlasilmasin, Gerets Abdullah Avci´dan basarili ve tecrübelidir kesinlikle ancak hedefimize cuk diye oturan bir TD´mi diye karamsarlik yasiyorum.

Geri
Üst Alt