Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.968
- 23.525
- 3.723
Cevap: Tulun: "Gerets ile pazarlıktayız"
Hiçbiri diyorum.Denenmiş her zaman başarısız olur.
Hiçbiri diyorum.Denenmiş her zaman başarısız olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gerets ile zorlu maçlarda çuvallıyorduk bilgilerinize sunarım. ha kendisini çok severim, çok da sempati bir adam ama eğer gelecek seneden yüksek beklentilerimiz varsa iyi bir seçim olmayabilir.
Tulun - Gerets'mi ?
A.Albayrak - Lucescu'mu?
forumun fikrini merak ettim..
-----------------------ochoa-----------------------
--sabri-----------ciani-------ömer toprak-------taiwo-----
-------------hamit-----------gökhan inler------------
--gervinho---------arshavin-----------------------arda----
---------------------drogba-----------------------------
-----------------------ochoa-----------------------
--sabri-----------ciani-------ömer toprak-------taiwo-----
-------------hamit-----------gökhan inler------------
--gervinho---------arshavin-----------------------arda----
---------------------drogba-----------------------------
yedekleri ufuk, baris, ayhan, mustafa, balta ve aydin![]()

beyler aysal yanlis yolda...
tulun'un gelmesi demek, seneye de hüsran demek...
bence diger baskan adaylarina yönelelim
ayrica medya da dedikodular cikmis adnan öztürk aysal'dan kopuyor diye...bu kesinlikle bülent tulun ile alakali olmali...muhtemelen adnan öztürk gelecekleri görüyor...aysal zaten futboldan anlamadigini itiraf etmisti...ali dürüst gelse bülent tulun'dan iyi olur
h.üstünel gibi adam varken dünya'yi yeniden kesfetmeye de gerek yok...ver ona futbol takimini en gec 5 sezonda avrupa kupasi kazandirmaz ise yüzüme tükürün
bende bülent tulunu begenmiyorum ama haldun üstünelde gökhan zanı getirmedimi bu takıma.. bu arada futbolcuları bülnet tulun secmicek onu secenler var. görevi o olmayacak büyük olasılık..
bende bülent tulunu begenmiyorum ama haldun üstünelde gökhan zanı getirmedimi bu takıma.. bu arada futbolcuları bülnet tulun secmicek onu secenler var. görevi o olmayacak büyük olasılık..