Tulun: "Gerets ile pazarlıktayız"

Cevap: Tulun: "Gerets ile pazarlıktayız"

Serhat yine bombayı bırakmış. :)

Fransayı tanıyan hoca iyi olur ama bence le guen olsun.Gerets fazla ofansif oynatıyor.Dengeyi kaçırıyor.Bir takım 5 forvetle oynar mı?

Gerets gelsin, tuluna gerek yok. Yada hadi geretsnhatirina gelsin o da.

herşey güzelde bu Tulun olayını anlamak mümkün değil.Tulun'lamı küllerimizden doğacağız,Tulun'lamı yeniden yapılanacağız bize eski kafa değil, yeni başarıya aç,hırslı,azimli biri gerek..

bize Hamit'i Selçuk İnan'ı düşünecek ve bunun için uğraşıcak biri gerek.

Sarp,Mustafa,Ayhan varken Ledesma'ya gerek yok diyen biri değil.

Her defasında kendi çalıştığı zamanla kıyas yapacak biri değil.

o zaman bizim bilmediğimiz birşeymi oldu şampiyon olduk Fenerin malum denizli olayı..

bu çok şaşılacak bişeymidir ki anlata anlata bitiremiyor bu zat.

Galatasaray'ın hedefi her zaman şampiyonluktur.

takım çağmı atlamıştır o dönemde yenidenmi yapılanmıştır?bu sezon millet çatır çatır transfer yaparken biz nerede adı sanı duyulmamış adam varsa alıcaz bu Tulun yüzünden.sonrada zamanımız yoktu der o zaman gelmeyiniz efendim. istemiyoruz..

Bülent tulunla takım ilerlemez

biz simdiden fransızca besteler hazırlamaya baslayalım :)

sanırım bir müddet fransız takılıcaz...

galatasaraylı olupda geretse sempati duymayan yoktur. ama şeytanın avukatlığını yapıyorum ve Tromso diyorum. 5 yıl önceki türk futbolu ile şimdiki aynı değil anadolu kulupleri daha iyiler. lucescu dışında gelecekler beni fazla sevindirmezler.

Bende şüpheyle bakıyorum.Yeni hoca yeni heyecan diyorum

Serhat acayip ya :) Hepiniz Gerets lesh hoca yazin. Iddia ediyorum 1 saat icinde Gerets müthis hoca diyecek :D Okuyor okuyor, milletin genel düsüncesine bakiyor sonra tam tersini söyleyip bombayi ortaya birakiyor :)

Tipik, Serhat Türkel davranışı! Dikkate almamak lazım...

Ben şahsen Tulun'un futbola karışmayacağını düşünüyordum. ortalıkta bu kadar güçlü listeler dolanıyorken.

Aysal olayın bilincinde Tulun'a bu yetkiyi vermez diyordum ama maalesef öyle olacak son gelişmeler bunu gösteriyor.

Dünya çapında başarıda süreklilik Tulun'lamı olacak çok garip. profesyonellere bırakılacaktı. demekki Tulun futbol profesyoneli

diğer profesyonellerde böyle ise vay halimize..

rangnick olsaydi keske,adam schalkeyi ucuruyor :(

Geri
Üst Alt