Tulun: "Gerets ile pazarlıktayız"

Cevap: Tulun: "Gerets ile pazarlıktayız"

denenmisi tekrar denemekten yana degilim ama sanirim Gerets'e kimse hayir diyemez, özellikle oynattigi hücum futbol'unu daha dün gibi hatirliyorum o zaman ki kadroya ragmen, müthis futbol oynatiyordu takima. Illa eskilerden biri gelecekse, Eric Gerets gelsin derim.

Koca Türk futbolunun vizyonu Daum,Gerets,Luce,Terim

Hocalıklarına lafım yok ama vizyona isyanım var

Ağlayarak veda etmişti bizden. :) Çok seviyorum bu adamı. Tam bir beyefendi ve iyi bir antrenör. Bizde çalıştığı dönemde, oyuncularla arası çok iyiydi diye hatırlıyorum. Takıma olumlu bir etki yaratacaktır kesinlikle. Gerets gelirse, Cana'da kalır diye düşünüyorum.

Bu adam ne cok konusuyor, daha yonetim kadrosu aciklanmadi daha secim olmadi sakin biraz.

Bu adam ne cok konusuyor, daha yonetim kadrosu aciklanmadi daha secim olmadi sakin biraz.

Ünal Aysal yeni hoca ve futbolcu arama çalışmalarına önceden başladıklarını belirtmişti muhtemelen bundan konuşuyor sanırım

Gerets'i getirirse Bülent tulun büyük iş başarmış olur.

Vizyonumuz Fatih Terim,Lucescu,Gerets diyenler bence biraz yanılıyor.Çünkü vizyonun kralınıda denedik Rijkaard gibi bir adamı getirerek.Olmayınca olmuyor kimyalar tutmayınca tutmuyor.Şuan isim olarak en iyi teknik adam bile getirilse sonuç hezimet olabilir.Şu an gelecek her adam başarısız olabilir hepsi risktir.Bence eskiden başarılı olduğumuz hocalardan birini almak isim olarak iyi ama Türkiye hakkında hiç bilgisi olmayan birini almaktan daha az riskli ve başarı ihtimalide daha fazladır.Yani bugün Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde olan Schalke'nin vizyonuda mı zayıf Ralf Ragnick gibi kovdukları adamı getiriyorlar.Onlar bilmiyor mu boşta olan Rijkaard'ı almayı.Vizyonu ölçmek teknik direktörle olmamalı.Sayın Aysal vizyonlarının artık süreklilik ve avrupa olduğunu söyledi.Sadece getirecekleri teknik adamın vizyonunda kendi vizyonları ile uyuşması lazım.Bu vizyonun da zaten Fatih Terim,Lucescu,Gerets gibi adamlarda olduğunu biliyoruz.Sonuç olarak bu isimlerden hangisi gelirse gelsin uygun koşullar sağlanırsa çok başarılı olabilir.Yeni bir macera aramaya bence en azından şimdilik gerek yok.

Alnındaki kan , alnımızın akıdır !

gsbursa26.jpg

gitmeden ardayı da satacak, kafasına göre hoca da getirecek hatta belki seçime bile girecek polat. Çıldırmamak elde değil

eric gerets gelirse bize en has adami lorik cana da kalir bence ve kaptan da cana olur eric gerets iyi bir hoca ama kadro cok yetersiz.

Ünal Aysal' ın Belçikada iş yapan çok güçlü bir işadamı olduğunu biliyoruz. Gerets' in de Belçika vatandaşı olması, ayrıca Bülent Tulun ile öncesinden beraber çalışmış olmalarıda bildiğimiz bir gerçek. Bu pencereden bakınca yeni dönemde hocamızın Gerets olma ihtimali kuvvetli görünüyor. Kendisini gerek oynattığı futbol ve gerekse düzgün karakteri ile hepimiz çok sevmiştik. Kaliteli futbolcular ile oluşturulmuş bir kadro, Gerets' in elinde çok iş yapar. İnomoto ve Carrusca ile yaşanan hayal kırıklığı Gerets' in başarısızlığı değil, ona bu zemini hazırlayan yönetimin beceriksizliğidir.

Gerets'i severdim ama oynattıgı futbolu sevmezdim hurra hücüm Allah Allah nidalarıyla defasında bu oyunun parcası oldugunu unutmamak lazım ama gösterdiki elindeki kadro ne kadar kaliteli olursa oda ona göre bir sistem uygulatıyor Marsilya örneginden bunu cıkarabiliriz dibe vurmus su durumdan kurtarabilicek bir hoca luce gelmicekse ki cok zor en iyi yabancı tercihi olur.

Aynı isimlerde dön dolaş anasını satayım..

Gerets'i severdim ama oynattıgı futbolu sevmezdim hurra hücüm Allah Allah nidalarıyla defasında bu oyunun parcası oldugunu unutmamak lazım ama gösterdiki elindeki kadro ne kadar kaliteli olursa oda ona göre bir sistem uygulatıyor Marsilya örneginden bunu cıkarabiliriz dibe vurmus su durumdan kurtarabilicek bir hoca luce gelmicekse ki cok zor en iyi yabancı tercihi olur.

En iyi defans hücumdur yeğen :D

Hücum futbolu izlemek istiyorum artık.

Gerets 6 milyon civarı kazanıyor gelme ihtimali yok.

türk hoca gelmeli. sakın böyle bir hata yapmasınlar

Geri
Üst Alt