Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.894
- 4.411
- 1.788
Cevap: Tulun: "Gerets ile pazarlıktayız"
yazdiklarina 100% katiliyorum.
van gaal disiplinli hoca, tam bizim ülkeye göre.
lakin futbolcular ile arasi hic iyi degil. bayern'e geldigi günden beri sorunlar yasadi (özellikle takimin starlari ile gecinemedi). ama oyuncular cok karakterli idi ve basarili oldular.
ama bu sorunlar bu sene daha da ayyuka cikti ve kovuldu. bizde de ayni sebepten dolayi cok yipranir. bizim ülke onun gibi adami kaldiramaz.
gercekten zor bir durumdayiz. ama gelen td belli bir standard futbol oynatmali ve istikrarli olmali 3-5 yil.
ona göre birisi gelmesi lazim. ama hep ayni isimler üzerinde durulmasi (terim, lucescu, gerets, souness vs.) beni futbol severi ve taraftar olarak cok üzüyor ve sinirlendiriyor acikcasi.
Yeniden yapilanma yapacagiz arkadaslar. Zaman varken Teknik Direktör´ü iyi secmeliyiz. Hata yapmamaliyiz. Avrupa´da basarida süreklilik hedefiyle Gerets ismi pek uyusmuyor bende. Evet belki tarziyla ilk sezonda bizi sevindirebilir, hücum futbolu oynatir ve bu sezonu belki unuturuz, ancak basarida süreklilik diyorsak daha kariyerli birisini düsünmeliyiz. Bu tip durumlar icin "Process Trainer" gerekli. Yani bütün adimlari planli sekilde atan, transferleri ona göre yapan ancak bu gelisim sürecinde de rekabet edebilen bir hoca.
Yabanci olarak adayim Van Gaal. "I am a process trainer"
Basarida süreklilik hedefiyle uyusan TD´lerden biri
yazdiklarina 100% katiliyorum.
van gaal disiplinli hoca, tam bizim ülkeye göre.
lakin futbolcular ile arasi hic iyi degil. bayern'e geldigi günden beri sorunlar yasadi (özellikle takimin starlari ile gecinemedi). ama oyuncular cok karakterli idi ve basarili oldular.
ama bu sorunlar bu sene daha da ayyuka cikti ve kovuldu. bizde de ayni sebepten dolayi cok yipranir. bizim ülke onun gibi adami kaldiramaz.
gercekten zor bir durumdayiz. ama gelen td belli bir standard futbol oynatmali ve istikrarli olmali 3-5 yil.
ona göre birisi gelmesi lazim. ama hep ayni isimler üzerinde durulmasi (terim, lucescu, gerets, souness vs.) beni futbol severi ve taraftar olarak cok üzüyor ve sinirlendiriyor acikcasi.