Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.894
- 4.411
- 1.788
Su tulun'u kov artik baskan adam paso negatif malzeme veriyor medyaya. Varligi bile negatif etki yaratiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerets al jazira ile anlasti. O senin dedigin eski kulubu!!!
54 dk once ajax online sitesine ve google'da aratinca 10 gun oncesine ait haberler var. Biraz daha iyi bak..
Belcika sitesinden alintiladim haberi.
Buyur buda 2.cisi
Titel volstaat niet: Eric Gerets ontslagen door Lekhwiya wegens 'onaanvaardbare resultaten' - Voetbal internationaal - Sportmagazine.be
Rezil sonuclardan oturu klubumuzle olan iliskisi kesilmistir aciklamasi yapilmis
Bülent Tulun'u pek sevmem ama taraftarın canını sıkan her olayı ve hatta kenar köşe gazetede dedikodularını dahi kendisine yüklenmek maksatlı kullanması komik.
13 mayis'in haberi bunyamin neden hala israr ediyorsun?
Kus oldugundansuphelenmeye basladim bak
Adam tam bir paratoner,aslında bu bile önemli bir fayda.Bende sevmem ama her kötü şey adama bağlanıyor.
![]()
Arkadas siz ne kadar inatcisiniz adam 3 hafta once imzaladi
Eric Gerets Al Jazira'da | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu
Ne dedim ben? Hizli okuyunca atlamisim Lakhwiya Gerets'in boslugunu Laudrup ile dolduracakmis seklinde yazinca bir an unuttum. Son hocalari Gerets olunca dogal olarak yerini daha yeni dolduruyorlar. Fakat asil onemli konu haberde belirtildigi gibi Gerets'e ilgi olmasi.
Bunu site biraz es geciyorm zira Ilgilenen takimlar var sekilde ustu kapali dokunduruyorlar. Geri kalan kisimda haklisiniz.
Tamam sadece sana soylemedim ben bugun en az 10 kisi onerdi Gerets i arastirip bakmadan.Ayni sey Bielsa icinde gecerli adam marsilya ile imzaladi haala nobette onerenler var