Tulun Kazandı Gerets Geliyor

Su tulun'u kov artik baskan adam paso negatif malzeme veriyor medyaya. Varligi bile negatif etki yaratiyor.

Yalan haber.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Bülent Tulun'u pek sevmem ama taraftarın canını sıkan her olayı ve hatta kenar köşe gazetede dedikodularını dahi kendisine yüklenmek maksatlı kullanması komik.

Gerets al jazira ile anlasti. O senin dedigin eski kulubu!!!

54 dk once ajax online sitesine ve google'da aratinca 10 gun oncesine ait haberler var. Biraz daha iyi bak..

Belcika sitesinden alintiladim haberi.

Buyur buda 2.cisi

Titel volstaat niet: Eric Gerets ontslagen door Lekhwiya wegens 'onaanvaardbare resultaten' - Voetbal internationaal - Sportmagazine.be

Rezil sonuclardan oturu klubumuzle olan iliskisi kesilmistir aciklamasi yapilmis

Buda Gerets'in aciklamasi:

In een reactie op de clubwebsite zegt Gerets het jammer te vinden dat hij Lekhwiya verlaat met 'alleen maar' de landstitel. Hij wijt de uitschakeling in de bekercompetities aan de hoge blessurelast.

De 'Leeuw' voegt eraan toe verschillende aanbiedingen op zak te hebben. 'Ik weet niet waar mijn volgende bestemming ligt, maar ik heb enkele aanbiedingen en mijn manager doet het nodige.'

Gerets (59) coachte Lekhwiya sinds oktober 2012. Daarvoor was de ex-Rode Duivel aan de slag bij onder meer PSV, Kaiserslautern, Wolfsburg, Galatasaray, Marseille, Al-Hilal en de nationale ploeg van Marokko. In eigen land zat Gerets op de bank bij RFC Luik, Lierse en Club Brugge. (Belga/KVDA)

54 dk once ajax online sitesine ve google'da aratinca 10 gun oncesine ait haberler var. Biraz daha iyi bak..

Belcika sitesinden alintiladim haberi.

Buyur buda 2.cisi

Titel volstaat niet: Eric Gerets ontslagen door Lekhwiya wegens 'onaanvaardbare resultaten' - Voetbal internationaal - Sportmagazine.be

Rezil sonuclardan oturu klubumuzle olan iliskisi kesilmistir aciklamasi yapilmis

13 mayis'in haberi bunyamin neden hala israr ediyorsun?

Kus oldugundansuphelenmeye basladim bak

Bülent Tulun'u pek sevmem ama taraftarın canını sıkan her olayı ve hatta kenar köşe gazetede dedikodularını dahi kendisine yüklenmek maksatlı kullanması komik.

Adam tam bir paratoner,aslında bu bile önemli bir fayda.Bende sevmem ama her kötü şey adama bağlanıyor.

13 mayis'in haberi bunyamin neden hala israr ediyorsun?

Kus oldugundansuphelenmeye basladim bak

Neyden ve nasil suphelenirsen suphelen umrumda degil de haberi Voetbalzone.nl ve BeIN gibi sitelerde gorunce paylastim. Zira bende Gerets'in daha birkac hafta once baska bir takimla anlastigini yazmsitim bugun. Simdi haberi gorunce klub isimine bakmadan konuyu actim.

Sizlere yanlis aktardim Lakhwiya Gerets'in yerini yeni dolduracak.

Fakat asil onemli ve bizi ilgilendiren konu Gerets'in bizle anilmasi.

Adam tam bir paratoner,aslında bu bile önemli bir fayda.Bende sevmem ama her kötü şey adama bağlanıyor.

Baskan: "Ben futboldan anlamam futbol danismanin Tulun" diye belirttigine gore faturayi kime kesecegiz?

Birkac gundur sanki dikkati baska yone cekmek icin Muhsin Ertugral ismi dolasiyor..

En kotusune hazirliyorum kendimi hakkimizda hayirlisi olsun..

fdjkghdfhkj_2.jpg

Arkadas siz ne kadar inatcisiniz adam 3 hafta once imzaladi

Eric Gerets Al Jazira'da | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Ne dedim ben? Hizli okuyunca atlamisim Lakhwiya Gerets'in boslugunu Laudrup ile dolduracakmis seklinde yazinca bir an unuttum. Son hocalari Gerets olunca dogal olarak yerini daha yeni dolduruyorlar. Fakat asil onemli konu haberde belirtildigi gibi Gerets'e ilgi olmasi.

Bunu site biraz es geciyorm zira Ilgilenen takimlar var sekilde ustu kapali dokunduruyorlar. Geri kalan kisimda haklisiniz.

Ne dedim ben? Hizli okuyunca atlamisim Lakhwiya Gerets'in boslugunu Laudrup ile dolduracakmis seklinde yazinca bir an unuttum. Son hocalari Gerets olunca dogal olarak yerini daha yeni dolduruyorlar. Fakat asil onemli konu haberde belirtildigi gibi Gerets'e ilgi olmasi.

Bunu site biraz es geciyorm zira Ilgilenen takimlar var sekilde ustu kapali dokunduruyorlar. Geri kalan kisimda haklisiniz.

Tamam sadece sana soylemedim ben bugun en az 10 kisi onerdi Gerets i arastirip bakmadan.Ayni sey Bielsa icinde gecerli adam marsilya ile imzaladi haala nobette onerenler var

Tamam sadece sana soylemedim ben bugun en az 10 kisi onerdi Gerets i arastirip bakmadan.Ayni sey Bielsa icinde gecerli adam marsilya ile imzaladi haala nobette onerenler var

Haklisin, lakin suc bende degil :d daha birkac saat once arkadasin birine Gerets araplarla yeni anlasti sekline yazmistim. Haberin basligini" Gerets'in yeri Laudrup ile doluyor" olunca idrak edemedim. Bundan sonra biraz daha sakin bir sekilde okumam lazim haberleri.

Moralim Lucescu haberlerinden sonra cok bozuldu. Gosterip vermeme olayi gibi oldu :)

Lucescu yarın akşam aysalın uçağı ile Galatasaray'a geliyor basın toplantısında ayrılacağını açıklayacak demişler twitterda

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt