Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Maalesef.Basf ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef.Basf ha
Hakikatten Basf da mı çalışıyorsunMaalesef.
Evet.Hakikatten Basf da mı çalışıyorsun
Maalesef.
Güzel. Yakında Üni bitiyor ...alırsın beni yanına
Kaliteli ama yasadigimiz sehri ve yakin cevresine etkileri kötü.Niye yaw kaliteli firm değil mi
Ben BASF SE degil, BASF IT Services.Güzel. Yakında Üni bitiyor ...alırsın beni yanına![]()
Anladım.Ben BASF SE degil, BASF IT Services.
Anladım.Ben BASF SE degil, BASF IT Services.
O bolüme seni anca abim alabilir.Anladım.
Lakin 2014 den sonra sadece 'Basf Business Service' deniliyor.
Kimya sektörü fena değil.
Ya en güzel tabi hep "Ana Firma da" çalışmak. Almanya da çok Tochtergesellschaften veya ANÜ oluyor ya... Para ve ek servisler farklı oluyor.O bolüme seni anca abim alabilir.
Istedikleri kadar isim degistirsinler, hala daha ayri sirketiz ve kimi yerde ona göre muamele görüyoruz.
Evet cünkpü vergi acisindan avantajlari var.Ya en güzel tabi hep "Ana Firma da" çalışmak. Almanya da çok Tochtergesellschaften veya ANÜ oluyor ya...
Vay Abim alır fln eyvallah
Şuanda kendim staj yapıyorum büyük bir firma da... Yakında başvuru yapacağım komple bir iş için... hayırlısı
Seni Stuttgart'a davet edeyim.MERCEDES'te ceo cfo cio cto cso ciso cso coo cno olabilirim hangisi bossa
Yinede IT fena bölüm değil. Maddi ve iş garanti açıdan. Tabi IT de farklı bölümler var...Evet cünkpü vergi acisindan avantajlari var.
Adam hizmeti disardan alacagina kuruyor IT ismi altinda sirketi istedigi gibi masraf gösteriyor.
Evt benim için bu sirketler uygunSeni Stuttgart'a davet edeyim.
Burda Mercedes, Porsche ve Bosch'un merkezleri var.
CV ne diyor sayın Bulut ?Evt benim için bu sirketler uygun
ub.msji
Cv bu şirketlerde ceo cfo cio cto cso ciso cso coo cno olmaya uygunCV ne diyor sayın Bulut ?
Yok üstad ben o kadar kazanmiyorum.:cool:Yıllık geliri 70 milyar euroymuş vay amünüm.