tüm başlıklarda son mesaj giren olmak

Yinede IT fena bölüm değil. Maddi ve iş garanti açıdan. Tabi IT de farklı bölümler var...
BASF´in icinde büro acacak bir sirketin IT calisanlari geldi, calisanlari dedim ise iki kisiler.
Biz oturduk adamlarin karsisina her bölümden ikiser kisi.
Network ayri, WiFi ayri, Hardware ayri, Software ayri, vs. vs. vs.;D

Yok üstad ben o kadar kazanmiyorum.:cool:
BASF'ın yıllık gelirini beğendim, büyük bir firmaya benziyor. Türkiyenin en büyük holdinginin net geliri 100 milyar lira mı ne öyle bir şey olması lazım ki bu BASF dediğimiz tek bir şirket sanırım.

BASF'ın yıllık gelirini beğendim, büyük bir firmaya benziyor. Türkiyenin en büyük holdinginin net geliri 100 milyar lira mı ne öyle bir şey olması lazım ki bu BASF dediğimiz tek bir şirket sanırım.
Evet tek bir sirket merkezi 250000 kisinin yasadigi bir sehir, sirf burada 35000 civari isci calistiriyorlar.

Evet tek bir sirket merkezi 250000 kisinin yasadigi bir sehir, sirf burada 35000 civari isci calistiriyorlar.
Toplam çalışan sayısı 115 bin. Yalnız bugün hisse senedi -%0,48 değer kaybetmiş bunu neye bağlıyorsun ?

Arif´in basvuru yapacagini duydular herhalde.
Yalnız Kenan çok ciddi yol katettin ha tebrik ediyorum seni. Forum efsanesi olma yolunda dev bir adım attığını çok net bir şekilde söyleyebilirim, ortaları gole çeviriyorsun. :tbr:

Haftada 3 kez yapmayı başarabilenlere yõnetim doyurucu bir ödül veriyor.
Yiğit boşuna mı kasıyor sandınız?

Bu hafta yedi kere yaparım herhalde Aslan'ın dediğine göre :D

Gece nöbetinde 3.5 da kimse yokken yarım saatte yapmış.., bide konu açmış..
Adam en yoğun saatlerde 3-5 dakkada defalarca yaptı. :tbr:Onun ne yapması lazım şimdi...:unsure:

Bu arada son mesaj...(Şimdilik tabii ):asd:

Geri
Üst Alt