Tüm Forumun Dikkatine | Önemli

ayıp ayıp kaç senelik admin özelden mesaj atıyor

"Yoksa siz bizimkini hâlâ kurmadınız mı? "

cevap da yazamıyorum kitlemiş mesajı.

@Emrah Yıldırım yaşından başından utan.

Seçimde hile var!!! Anlaşma her an bozulabilir!

Yav o başka konu ile ilgili bir mesaj

Forumun Gsc logolu strapon satışları başlamış Emrah da pazarlamasını yapıyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seçimde hile var!!! Anlaşma her an bozulabilir!

Hile falan yok,benim olduğum ortamda hile olmaz.

Kalan beğeni sayısı 24. Dua et de gelmesin.

Pekala K.T. Madem rahatsızsınız büyük oynuyorum. Şu mesaja 100 beğeni gelsin alkollü foruma gelmek bir yana, alkolü bırakacağım. Hodri meydan. Saygılar...

Hala like atmayanlar alıntıdaki ok işaretine tıklayarak mesaja ulaşabilir ve like atabilir.

Mustafa Kaya derhal konuya siyaset sokup ceza alip konunun kapanmasini saglamalisin

Aksi takdirde bu is olacak

Cuzi bir bedele mesaji editleyebilecegimi belirtmis miydim?

Mantıklı. Hemen müdahale et. Şoklardayım. Yemekten geldim sayıyı görünce kalbim sıkıştı. Keramettin harcıyor beni!!!

Iban TR33 0006 1005 1978 6457 8413 26

1000 tl rica edecegim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hatali yav yolladim hata verdi

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunu bir forum esprisi olarak yaptiginizi dusunuyorum ? Boyle bir mesaj atti diye bir daha icmeyecegini mi dusunuyorsunuz ?

Diyelim ki sozune uymadi , bunu nasil kontrol edeceksiniz ? Evet soz ciddi bir seydir fakat bunun takibinin yapilmasi cok zor

Ama yemin ettirebilirsiniz . Bir kademe olsun ciddiyeti olur

Bunu bir forum esprisi olarak yaptiginizi dusunuyorum ? Boyle bir mesaj atti diye bir daha icmeyecegini mi dusunuyorsunuz ?

Diyelim ki sozune uymadi , bunu nasil kontrol edeceksiniz ? Evet soz ciddi bir seydir fakat bunun takibinin yapilmasi cok zor

Mustafa bana verdiği sözü tutar, siz like atın kafi Sinan Bey.

Alkol alıp almadığını, attığı postlardan rahatça idrak edebiliriz.

Bu kolayca saklanabilir bir sey , yazi ile anlasilir mi ? Ayrica icmeyi birakacagim diye genel bir soz soylemis sonra da

Forumda bir keyifli sohbet donsun diye mi yapiyorsunuz yoksa ciddi mi bu konu ?

Sadece onu sormak istedim

Bu kolayca saklanabilir bir sey , yazi ile anlasilir mi ? Ayrica icmeyi birakacagim diye genel bir soz soylemis sonra da

Forumda bir keyifli sohbet donsun diye mi yapiyorsunuz yoksa ciddi mi bu konu ?

Sadece onu sormak istedim

Ciddi bir mevzu bu yüzden kendisi de telaşlanmaktadır.

Eminim şuan forumun, dblerini uçurmak için mersinin en kral hackeri ile anlaşmak üzeredir.

Öğle arasıydı dışarı çıktım yemek yedim geldim. Gözlerime inanamıyorum. Hayal kırıklığı yaşamış olduğumu öncelikle belirtmek istiyorum.

Beğenenlere ve ben yokken dönen muhabbetleri titizlikle okudum. 40 senelik alkolikler mesajı beğenmiş. Bu rezilliktir ve ülkenin gelmiş olduğu noktanın bir özeti gibi. Kimsenin düşüncesi yaptığı ile uyuşmuyor! Daha fazla ayrıntıya girmeyeyim.

Özellikle @Sertan Nalbant !!!

Forumu bırakan adam koşarak nefes almadan, soluksuzca foruma gelmiş! Ölüyorum yardımına ihtiyacım var Sertan Abi desem kılıma der, altın nakşetmeye devam edersin. Tam bir hayal kırıklığı!

Meyhane sahibi adam arkasından konuşmayayım @Ercan Kinay beğenmiş. Belhanda'yı savunacak kadar alkol alan arkadaş beğenmiş. Tam bir hayal kırıklığı!

@Melih Peker peki... Adam hem doktor hem alkol alıyor. Sıkıntı yokmuş demek alkolde diye düşünmeme sebep olan adam. Beğenmiş. Tam bir hayal kırıklığı!

@Yusuf Kara ispirto içen adam. Tıklamış. Tam bir hayalkırıklığı!

@Keramettin TANRIVERDİ foruma ne yaptın bilmiyorum ama tüm beğenenleri göremiyorum. Oyunu kurallarına göre oyna!

Öğle arasıydı dışarı çıktım yemek yedim geldim. Gözlerime inanamıyorum. Hayal kırıklığı yaşamış olduğumu öncelikle belirtmek istiyorum.

Beğenenlere ve ben yokken dönen muhabbetleri titizlikle okudum. 40 senelik alkolikler mesajı beğenmiş. Bu rezilliktir ve ülkenin gelmiş olduğu noktanın bir özeti gibi. Kimsenin düşüncesi yaptığı ile uyuşmuyor! Daha fazla ayrıntıya girmeyeyim.

Özellikle @Sertan Nalbant !!!

Forumu bırakan adam koşarak nefes almadan, soluksuzca foruma gelmiş! Ölüyorum yardımına ihtiyacım var Sertan Abi desem kılıma der, altın nakşetmeye devam edersin. Tam bir hayal kırıklığı!

Meyhane sahibi adam arkasından konuşmayayım @Ercan Kinay beğenmiş. Belhanda'yı savunacak kadar alkol alan arkadaş beğenmiş. Tam bir hayal kırıklığı!

@Melih Peker peki... Adam hem doktor hem alkol alıyor. Sıkıntı yokmuş demek alkolde diye düşünmeme sebep olan adam. Beğenmiş. Tam bir hayal kırıklığı!

@Yusuf Kara ispirto içen adam. Tıklamış. Tam bir hayalkırıklığı!

@Keramettin TANRIVERDİ foruma ne yaptın bilmiyorum ama tüm beğenenleri göremiyorum. Oyunu kurallarına göre oyna!

Oyunu kurallarına göre oynuyorum, devam et sekmesine tıkladığında kişiler gözüküyor.

Ortada şike falan yok boşuna çırpınmayınız sayın MK, zaten henüz bitmedi 24 kişiye daha ihtiyaç var.

UltrAslan forumuna bedava sucuk diye yazsak bir 50 like çıkar bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyunu kurallarına göre oynuyorum, devam et sekmesine tıkladığında kişiler gözüküyor.

Ortada şike falan yok boşuna çırpınmayınız sayın MK, zaten henüz bitmedi 24 kişiye daha ihtiyaç var.

Yusuf Kara, Melih Peker, Ercan Kınay gibi adamların oyu sayılmaz! Kısacası Meyhaneciler Buraya başlığındaki adamların oyları sayılmaz!

Mustafa bana verdiği sözü tutar, siz like atın kafi Sinan Bey.

Sinan Bilgin'i birazcık tanıdıysam beğeni atmayacaktır.

@Mustafa Kaya oraya bir not bıraktım bunu gözardı etmen beni fazlasıyla kedere boğmuştur

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

M.K adam gibi adamdır bırakırım derse bırakır
Lâkin beraber içmeden bırakmasın

@Mustafa Kaya oraya bir not bıraktım bunu gözardı etmen beni fazlasıyla kedere boğmuştur

Kusura bakma bu mesaja dönmeyi unutmuşum. Sen de buradaki çoğu arkadaş da öyledir. Ancak mesajı neden beğendiniz ben onu anlamadım! Şurada bir kaç kişi kaldı. Sanırım içemeyeceğiz artık hayal oldu!

Geri
Üst Alt