Tüm Forumun Dikkatine | Önemli

son
1524658530288.webp
like

Afrodizyak etkili hem de. Kaya bey'e bir koli kargoladım geçenlerde.
afrodizyak derken? afrikalıların hakkını mı savunuyoruz renktaş? şimdiden söyleyim; kuzey afrika olur, sahra olur, sahra altı olur hatta sahel ekseni bile olur ama yoo yoo orta afrikanın taa ortasından güneyine kadar olamaz hemi de kap bölgesine kapçıklara kadar uzanan esrarengiz coğrafyaya yardım değil ancak geçirilir üstat tanımlamalarımızı daha sarih yapalım, zira batın batıldır zahiri de zührevi...

üstat sanki laykları alıp nazdrovya diyecek gibi hissi kablel vuku oluyor hafiften...

Yok sanmam, kendisi sözünün arkasındadır. 100 like görüldüğü an alkolü bıracaktır, tekrar başlaması sadece tüm forumdan icazet alması ile mümkün olur, biz de zaten kimsenin zararına olan bir şeyi istemez, icazet vermeyiz.

Son 11 kaldı.

Bu hain bir kumpastir, acikliyorum.

Yeni foruma gecilmesiyle silinen layklar inanilmaz bir firsat dogurdu. Bazilarinin agzi sulandi. En cok begeni listesinde zirveye adlarini yazdirmak, orada daima kalmak icin hain planlarini devreye gecirdiler. Bu zatlar Keramettin TANRIVERDI etrafinda orgutlendiler.

Keramettin & Doruk Ata TANRIVERDI biraderler en cok layk alanlar zirvesindeydiler ancak bu hafta icinde buyuk TANRIVERDI liderligi degerli moddashim Hidayet Saridag'a kaptirdi, kucuk TANRIVERDI ise ilk 5'teki yerini sevgili moddashim Yusuf Kara, renktasim Mehmet Eroglu ve sahsim Hamza Golbasi'na birakma tehlikesiyle karsi karsiya kaldi.

Bunun uzerine TANRIVERDI biraderler forumun pek degerli uyesi Mustafa Kaya uzerine oyunlar oynamaya basladilar. Montajla 100 layk meselesini uydurdular, hem Mustafa Kaya gibi degerli uyeleri saf disi biraktilar hem de forumu avuclarinin icine almaya kalkistilar.

Yalniz, bu zatlar GSC'nin iradesini hesaba katmadilar.

GSC bu oyunu bozacaktir.

Yeni foruma gecilmesiyle silinen layklar inanilmaz bir firsat dogurdu. Bazilarinin agzi sulandi. En cok begeni listesinde zirveye adlarini yazdirmak, orada daima kalmak icin hain planlarini devreye gecirdiler. Bu zatlar Keramettin TANRIVERDI etrafinda orgutlendiler.

Keramettin & Doruk Ata TANRIVERDI biraderler en cok layk alanlar zirvesindeydiler ancak bu hafta icinde buyuk TANRIVERDI liderligi degerli moddashim Hidayet Saridag'a kaptirdi, kucuk TANRIVERDI ise ilk 5'teki yerini sevgili moddashim Yusuf Kara, renktasim Mehmet Eroglu ve sahsim Hamza Golbasi'na birakma tehlikesiyle karsi karsiya kaldi.

Bunun uzerine TANRIVERDI biraderler forumun pek degerli uyesi Mustafa Kaya uzerine oyunlar oynamaya basladilar. Montajla 100 layk meselesini uydurdular, hem Mustafa Kaya gibi degerli uyeleri saf disi biraktilar hem de forumu avuclarinin icine almaya kalkistilar.

GSC bu oyunu bozacaktir.

Tamamıyla yalan ve iftira.

Like ile işimiz olsaydı Eurovision düzenlerdik.

Bizim olayımız sevdiğimiz kardeşimiz MK'ya destek olmak.

Demin IBAN atılması ve ardından gelen açıklama bir şeyleri açıklıyor zaten.

GSC bu oyunu bozacaktir.
Çok uzun yazdın renktaş git geller içerisindeyim kime sıkıyoruz pusulamı getirin harita metodum nerde fişekler sende mi peki ya divit peksimetleri de unutmayın başkanım lan ben rum hududunu gösterin geri çekilin kim hasım kim hısım? tam olarak nasıl bir oyun olduğunu anlamasam da bu oyunu bozacaklardan birisi olacağıma dair hiçbir kuşkum yok alllah yardımcımız olsun...

Geri
Üst Alt