Tüm Sezon Maçlarını Unutun Tek Bir Final Kaldı

Bizim oyuncular Beşiktaş maçının skorunu oyun içinde hiç bilmeden oynarlarsa şansımız yükselir. Kenardan gelen olumlu veya olumsuz haberler takımın dengesini bozuyor.

Şampiyonluk da dahi gerçekleri konuşmakta yarar olduğunu düşünüyorum, şu son maçta bile yapılan hataları ve futbol olarak görünen isteksizlik bile bazı şeylerin doğru gitmediğini gösteriyor hepimize. Elbette Şampiyon olursak sevineceğiz hatta yine gurur duyacağız ama önümüzdeki sezon bu sezon yapılan hataları en az seviyeye düşürmek içinde kulak çekilmeli uyarılmalı hatta cezalandırılmalı hatta ve hatta ilişkisi kesilmesi gereken teknik heyet içerisinden ve futbolcular mutlakla olmalı ayrıca bu yönetim içinde geçerli ki , zaten gidecekler. Ama bu son maç isterseniz tarihimizin en kötü futbolunu oynayalım ama o farkı o farklı galibiyeti alalım ve bu filmin sonunu mutlu bitirelim. Allah hepimizin Şampiyonluk duasını kabul etsin.

Kendi sahasında Karagümrükü rahat bir pozisyonda olmasına rağmen yenemeyen hatta yenilen bjk nin Göztepe yi deplasmanda stres olacağı bir durumda yenme ihtimali yok bana göre

Ama bizim yine de işi sağlama alıp 5-6 ne gerekiyorsa atmamız lazım Malatya'ya

MI 5s Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk 15 dakikada gol bulalım yeter bjk eli ayağı titremeye başlayacaktır. Hele bjk geri düşerse kesinlikle kazanamazlar motivasyon olarak tükendiler.

Ilk 30 dakika 2-0 olmasi gerekiyor aksi halde biz de panik yapariz

Galatasaray taraftarları Beşiktaş’ın şampiyonluğu hakettiğini düşünüyor diye yorum yaptılar. Bence Beşiktaş değil, Beşiktaş maçını yöneten hakemler haketti.

Geri
Üst Alt