Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
Kralin konusunda paylastimne paylaştı kralhanda

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kralin konusunda paylastimne paylaştı kralhanda
Ben şimdi bu “Ligler ertelenmesin” diyen takımın futbolcusu olsam, kulüp başkanının beni köle olarak gördüğünü düşünüp ilk fırsatta basıp gitmeyi planlardım. Lig tekrar başladığında da benim hayatımı, ailemi, çocuğumu düşünmeyen; kazanacağı kupayı ailemin sağlığından daha önde gören bir dallamanın takımı için futbol oynar mıydım bilemiyorum.
Maskeli golfçü kendi ayağına sıktı bence. Sosa falan takar bu meseleye.
bi anlat bakalım,nasıl tsye yaramısTam tersi asıl şimdi havadan şampiyonluk ihtimalleri ortaya çıktı bence![]()
Ben şimdi bu “Ligler ertelenmesin” diyen takımın futbolcusu olsam, kulüp başkanının beni köle olarak gördüğünü düşünüp ilk fırsatta basıp gitmeyi planlardım. Lig tekrar başladığında da benim hayatımı, ailemi, çocuğumu düşünmeyen; kazanacağı kupayı ailemin sağlığından daha önde gören bir dallamanın takımı için futbol oynar mıydım bilemiyorum.
Maskeli golfçü kendi ayağına sıktı bence. Sosa falan takar bu meseleye.
Herseyin basi saglik demisler yaptiklari aciklamada. Baskanin oyle dusunmuyor ama ne olacak simdi? Mikele tekrar sozlesme verirler mi acaba?
Yapmazlar abi, örtülü ödenekten biraz daha maaşa zam yapıp susturucuyu takarlar. Karakterli oyuncu gevşek başkanı ağzında maskeyle (hem de açık havada) açıklama yapıp topçular oynasın dedikten sonra antrenmana da çıkmazdı. Ama paranın gözü kör olsun dün bile hiçbir mesaiyi atlamadan antrenmanları sürdürmüşler. Bu süreçte bir tek Mikel karakterli çıktı, o da garibim zaten ertelenecek ligde parasını bırakıp gittiğiyle kaldı. Tabii ülkenin gündemine federasyon başkanı bile yetişemediği için yabancı topçunun afallaması da normal.
Bulsana başkandedi yav
Virusün ne zaman yok olacağını bilmiyoruz, Çin gibi dünyanın en sert ve despot ülkelerinden biri bile 2 ayda ancak yavaşlattı durumu ve hala spor müsabakaları başlamadı. Bizde daha yeni başladı neredeyse daha durum ki bizim Çin gibi sert önlemler alabileceğimizi düşünmüyorum. Oyuncuların antrenman durumları, yurtdışına gidip gelme durumları da var ayrıca tekrar bu adamları nasıl hazırlayıp oynatacaklar o da meçhul. Bu durumda ligler ya iptal olur ya böyle tescil edilir anlayabilmişsindir umarım.bi anlat bakalım,nasıl tsye yaramıs
Milletin eğlencesi diye biz mi oynayalım dedi...
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
öyle bişey demedı heralde ft bende dinledım futbol mılletın afyonu tarzı bısey dedı
Bunu nerede söyledi? Biraz araştırdım bulamadım.