Tüm Spor Müsabakaları Resmen Ertelendi

Şimdi süreci iyi takip edelim, Trabzonspor yalama yarışında geriden gelip herkesten önce 1. sıraya oturacaktır.

Ben şimdi bu “Ligler ertelenmesin” diyen takımın futbolcusu olsam, kulüp başkanının beni köle olarak gördüğünü düşünüp ilk fırsatta basıp gitmeyi planlardım. Lig tekrar başladığında da benim hayatımı, ailemi, çocuğumu düşünmeyen; kazanacağı kupayı ailemin sağlığından daha önde gören bir dallamanın takımı için futbol oynar mıydım bilemiyorum.

Maskeli golfçü kendi ayağına sıktı bence. Sosa falan takar bu meseleye.

Ben şimdi bu “Ligler ertelenmesin” diyen takımın futbolcusu olsam, kulüp başkanının beni köle olarak gördüğünü düşünüp ilk fırsatta basıp gitmeyi planlardım. Lig tekrar başladığında da benim hayatımı, ailemi, çocuğumu düşünmeyen; kazanacağı kupayı ailemin sağlığından daha önde gören bir dallamanın takımı için futbol oynar mıydım bilemiyorum.

Herseyin basi saglik demisler yaptiklari aciklamada. Baskanin oyle dusunmuyor ama ne olacak simdi? Mikele tekrar sozlesme verirler mi acaba?

Yapmazlar abi, örtülü ödenekten biraz daha maaşa zam yapıp susturucuyu takarlar. Karakterli oyuncu gevşek başkanı ağzında maskeyle (hem de açık havada) açıklama yapıp topçular oynasın dedikten sonra antrenmana da çıkmazdı. Ama paranın gözü kör olsun dün bile hiçbir mesaiyi atlamadan antrenmanları sürdürmüşler. Bu süreçte bir tek Mikel karakterli çıktı, o da garibim zaten ertelenecek ligde parasını bırakıp gittiğiyle kaldı. Tabii ülkenin gündemine federasyon başkanı bile yetişemediği için yabancı topçunun afallaması da normal.

kımse tsyi sampiyon falan ilan edemez

Digitürk faturaları da düşürür mü acaba?

Yapmazlar abi, örtülü ödenekten biraz daha maaşa zam yapıp susturucuyu takarlar. Karakterli oyuncu gevşek başkanı ağzında maskeyle (hem de açık havada) açıklama yapıp topçular oynasın dedikten sonra antrenmana da çıkmazdı. Ama paranın gözü kör olsun dün bile hiçbir mesaiyi atlamadan antrenmanları sürdürmüşler. Bu süreçte bir tek Mikel karakterli çıktı, o da garibim zaten ertelenecek ligde parasını bırakıp gittiğiyle kaldı. Tabii ülkenin gündemine federasyon başkanı bile yetişemediği için yabancı topçunun afallaması da normal.

Bence öyle olmaz. Sezon sonu görürüz çoğu yabancı topçu gitmek isteyecek.

Corona iyice yayılır diğer ülkelerdeki durum bizden daha kötü olursa sağlık açısından belki o zaman kalırlar ama şu anda çoğu yabancının Trabzonspor’dan soğuduğuna eminim. Para ile falan kolayca çözülmez.

Kesinlikle geç kalınmış bir karar hafta sonundaki maçların oynatılması bile saçmalıktı ...

bi anlat bakalım,nasıl tsye yaramıs
Virusün ne zaman yok olacağını bilmiyoruz, Çin gibi dünyanın en sert ve despot ülkelerinden biri bile 2 ayda ancak yavaşlattı durumu ve hala spor müsabakaları başlamadı. Bizde daha yeni başladı neredeyse daha durum ki bizim Çin gibi sert önlemler alabileceğimizi düşünmüyorum. Oyuncuların antrenman durumları, yurtdışına gidip gelme durumları da var ayrıca tekrar bu adamları nasıl hazırlayıp oynatacaklar o da meçhul. Bu durumda ligler ya iptal olur ya böyle tescil edilir anlayabilmişsindir umarım.

Dün maçlar oynanacak diyen adam bugün liglerin neden ertelendiğini açıklıyor.
Tam komedi

Milletin eğlencesi diye biz mi oynayalım dedi...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
öyle bişey demedı heralde ft bende dinledım futbol mılletın afyonu tarzı bısey dedı
Bunu nerede söyledi? Biraz araştırdım bulamadım.

evet hepimiz bişeyler hatırlıamışız fakat tam olarak anımsayamamışız

"toplumun uyuşuturucusu gibi seyiricili oynanan bi spor dalını seyirsiz ve risk altında oynatıyorsunuz"diye devam etmiş

2.50 civarı

Geri
Üst Alt