Tüm Üyelerimizin Dikkatine | Sistem Değişimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
Arkadaşlar herkese merhaba.

Bildiğiniz gibi şu an forumumuz Xenforo'yu kullanmaktadır, bazı sıkıntılardan dolayı vBulletin'e tekrar geçiş yapacağız. Geçiş sürecinin ne zaman başlayacağı ile ilgili bilgiyi twitter ve facebook hesaplarımızdan keza forumumuz üzerinden de yayınlayıp tüm üyelerimize özel mesaj göndereceğiz.

Sizlerden tema geçişi ile birlikte karşılaşacağınız olası durumlar hakkında hazırlıklı olmanızı rica ediyorum.

- Avatarlarınız gidecek. (Bu durumun kimse için sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum.)

- Like ve üye puanları gidecek. (Bu konuya takılanlar olabilir ancak her şeye sıfırdan başlanılacağı için herkes eşit şartlarda olacak zira herkesin üye puanları ve like'larını sistemsel olarak taşıyamıyoruz o yüzden bunu elle düzenlemek için ciddi zaman ayırmamız gerekiyor. Sizlerden anlayış bekliyorum bu konuda.)

- Özel mesajlar gidebilir o yüzden yedekleyebilirsiniz.. (Arşivlemek isteyenler arşivleyebililer özel mesajlarını, 3 milyon civarı özel mesaj var şu an sanırım.)

- Belki de en önemlisi şifreleri taşıyamıyoruz arkadaşlar. Hesaplarınız aynen duracak ama şifreler sıfırlanacak ve şifremi unuttum kısmından mailinize yeni şifre istemeniz gerekecek. O yüzden herkesin mailinin geçerli olması önemli, geçerli olmasa da bizle iletişim maili, twitter ya da facebook'tan iletişime geçebilirsiniz ancak lütfen bu konuyu tüm üyelerimize ulaştırmaya çalışalım, en çok başımızı ağrıtacak konunun bu olduğunu düşünüyorum.

- Mesaj sayılarınız korunacak.

Süreçle ilgili tüm bilgilendirmeleri yapacağız. Geçişi bugün başlatma ihtimalimiz var.

Sorularınız varsa cevap vermeye çalışacağım.

MAİL ADRESİNİZİ ÖĞRENMEK VE DEĞİŞTİRMEK İÇİN https://www.gscimbom.com/forum/account/contact-details ADRESİNE GİRİNİZ.

Sıkıntılı bir süreç geliyor keşke yazın halledilseydi.Hayırlı olsun.

Sıkıntılı olmayacak inşallah 3 gün içinde stabiliteyi sağlamaya çalışacağız zira bu geçişin üyeler için de artı olacağını düşünüyoruz.

Şifreyi taşıyamıyoruz kısmını çok anlamadım. Geçiş sürecinden sonra biz k adı ve aynı şifreyle giriş yapmayacak mıyız?

Umarım daha iyi ve hayırlı olur , siteye önemli zamanlarda erişememek , çeşitli veritabanı hataları ve saldırıların olması , üstüne de reklam arayüzünde sorunlar can sıkıyordu.

Tema ile ilgili maliyet açısından sorun varsa site üyeleri de bağış altında ellerini ceplerine atmalıdır diye düşünüyorum.

Milli maç arasına denk gelmesi/getirmeniz iyi oldu.

İlk üye olduğum zamandaki forum iyiydi.Ona dönüyor olmamız güzel benim adıma.Sonraki 2 versiyonu hiç sevemedim zira.Eurovision puanları ve birkaç mesaj dışında özel mesajım yok pek.Laykların gitmesi kötü olacak ama olsun.Kolay gelsin

Şifreyi taşıyamıyoruz kısmını çok anlamadım. Geçiş sürecinden sonra biz k adı ve aynı şifreyle giriş yapmayacak mıyız?

Hesaplar aynen duracak ama şifreler sıfırlanmış olacak, şifremi unuttum kısmından mailinize yeni şifre talep edeceksiniz.

Tebrikler, sizi "Galata Sarayı Efendileri" rütbesine getirdik.

Bu rütbeye sahip kişiler mesaj içerik kalitesiyle hayranlık uyandırması ve diğer üyelerin de bu hassasiyetimize özenerek destek vermesi suretiyle büyütülecek bir zincirdir. Sizlerden bu anlamda -varsa geçmiş hatalardan arınmanız, daha etkin ve kriterlere uygun mesajlar atmanız suretiyle- beklentilerimiz büyüktür.

Bu rütbe, forumumuzun içerik kalitesinin artmasında lokomotif görevi üstlenecek, sadece bu grup ve yöneticilerin yazabildiği (diğer üyelere salt okunur) Ali Sami Yen alt forumunda mesaj yazma hakkına sahip olacaktır. Bu forumda mesajların arasına; "+rep, , muhaaha, +1" şeklinde baltalayacak ifadeler girilmeyecek olmasının, sizler adına paylaşımı daha güzel kılacağına eminiz.

Ali Sami Yen forumuna erişim yada yetkisel sıkıntı yaşarsanız, benimle irtibat kurmaktan çekinmeyiniz.

Forumda yeterince aktif bulunduğunuz, başka üyelerle polemiğe girmediğiniz, Türkçe'miz ve dilbilgisini etkin kullanmaya özen gösterdiğiniz sürece bu rütbeniz geçerli olacaktır. Eğer bu kriterleri çeşitli sebeplerle sağlayamazsanız, bu rütbenizi geçici yada sürekli olarak geri alabileceğimizi de üzülerek belirtmek isterim.

Not:Ali Sami Yen forumundaki her hafta güncellenen "Maç Değerlendirme Konusu"nu boş bırakmamanızı umuyoruz.:)

İyi forumlar dileriz.

Email adresin üzerinden şifre alabilirsin, şifreler sıfırlanacak. O yüzden email adresinin geçerli olması iyi olur.

Aksi durumda forum yöneticileri ile irtibata geçmen gerekir, onlar da sana şifre sağlayabilir.

Bu rütbeye sahip kişiler mesaj içerik kalitesiyle hayranlık uyandırması ve diğer üyelerin de bu hassasiyetimize özenerek destek vermesi suretiyle büyütülecek bir zincirdir. Sizlerden bu anlamda -varsa geçmiş hatalardan arınmanız, daha etkin ve kriterlere uygun mesajlar atmanız suretiyle- beklentilerimiz büyüktür.

Bu rütbe, forumumuzun içerik kalitesinin artmasında lokomotif görevi üstlenecek, sadece bu grup ve yöneticilerin yazabildiği (diğer üyelere salt okunur) Ali Sami Yen alt forumunda mesaj yazma hakkına sahip olacaktır. Bu forumda mesajların arasına; "+rep, , muhaaha, +1" şeklinde baltalayacak ifadeler girilmeyecek olmasının, sizler adına paylaşımı daha güzel kılacağına eminiz.

Ali Sami Yen forumuna erişim yada yetkisel sıkıntı yaşarsanız, benimle irtibat kurmaktan çekinmeyiniz.

Forumda yeterince aktif bulunduğunuz, başka üyelerle polemiğe girmediğiniz, Türkçe'miz ve dilbilgisini etkin kullanmaya özen gösterdiğiniz sürece bu rütbeniz geçerli olacaktır. Eğer bu kriterleri çeşitli sebeplerle sağlayamazsanız, bu rütbenizi geçici yada sürekli olarak geri alabileceğimizi de üzülerek belirtmek isterim.

Not:Ali Sami Yen forumundaki her hafta güncellenen "Maç Değerlendirme Konusu"nu boş bırakmamanızı umuyoruz.:)

İyi forumlar dileriz.

Ne anlattın kim bilir...

aldigimiz like lar ayni mesaj sayimiz gibi kopyalanamaz mi? (rakamsal olarak) yani aldigimiz likelarin linki onemli degil yeterki sayisal olarak gozuksun demek istiyorum. kimin neye like verdigi pek onemli degil suanda..

tam olarak gecis ne zaman olacak?

@Kerim ZENGİN

İyi forumlar dileriz.

ahahahaha adam sapıttı rutbesi alınınca :asd:

olm rütbesiz saygıdeğer onlarca üye var takılma saçmalıklara adam ol rütbesizde sevsinler. şu yaptığın sana bu mesajı atanı mahcup etmekten baska bi işe yaramaz. yani bişey kanıtlayamıyorsun küçük düşüyorsun

Birde sistem degisimi olurken üye haklarini da bir gözden gecirseniz diyorum.. Zamaninda her üye nin konu acabilme hakkini elestirmistim. Gel gör ki, önüne gelen sov amacina konu aciyor.

@Talha Küllü

@Abdullah TAŞAN

Simdiki hali guzeldi be, tekrar yeniden baslamasaydik keske :(

neyse kolay gelsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt