- 18 Temmuz 2009
- 82.177
- 240.241
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tebrikler, sizi "Galata Sarayı Efendileri" rütbesine getirdik.
Bu rütbeye sahip kişiler mesaj içerik kalitesiyle hayranlık uyandırması ve diğer üyelerin de bu hassasiyetimize özenerek destek vermesi suretiyle büyütülecek bir zincirdir. Sizlerden bu anlamda -varsa geçmiş hatalardan arınmanız, daha etkin ve kriterlere uygun mesajlar atmanız suretiyle- beklentilerimiz büyüktür.
Bu rütbe, forumumuzun içerik kalitesinin artmasında lokomotif görevi üstlenecek, sadece bu grup ve yöneticilerin yazabildiği (diğer üyelere salt okunur) Ali Sami Yen alt forumunda mesaj yazma hakkına sahip olacaktır. Bu forumda mesajların arasına; "+rep, , muhaaha, +1" şeklinde baltalayacak ifadeler girilmeyecek olmasının, sizler adına paylaşımı daha güzel kılacağına eminiz.
Ali Sami Yen forumuna erişim yada yetkisel sıkıntı yaşarsanız, benimle irtibat kurmaktan çekinmeyiniz.
Forumda yeterince aktif bulunduğunuz, başka üyelerle polemiğe girmediğiniz, Türkçe'miz ve dilbilgisini etkin kullanmaya özen gösterdiğiniz sürece bu rütbeniz geçerli olacaktır. Eğer bu kriterleri çeşitli sebeplerle sağlayamazsanız, bu rütbenizi geçici yada sürekli olarak geri alabileceğimizi de üzülerek belirtmek isterim.
Not:Ali Sami Yen forumundaki her hafta güncellenen "Maç Değerlendirme Konusu"nu boş bırakmamanızı umuyoruz.
İyi forumlar dileriz.
Birde sistem degisimi olurken üye haklarini da bir gözden gecirseniz diyorum.. Zamaninda her üye nin konu acabilme hakkini elestirmistim. Gel gör ki, önüne gelen sov amacina konu aciyor.
@Talha Küllü
@Abdullah TAŞAN
Tam alışıyoruz değişiyor.Stabil bir hale gelirse artık rahat ederiz hepimiz.
Benim mail adresim ne acaba tapatalkta nerden bakacağımı bulamadım. Güncel mail adresim değilse farklı maille değiştirsem.
Tapa
Buradan forum yoneticilerin uyarim Su mesaj bolumunu halledin iphone internetinden giriyorum cevap yazma bolumu satir aatlamiyor ve yazdiklarimin yarisini goremiyorum bunu halletmenizi istiyorum.
Yeni forum sisteminde daha farklı olacaktır şimdiye göre.Onu bir görelim önce ona göre hareket ederiz gerekirse
Taptap
Buradan forum yoneticilerine uyarim Su mesaj bolumunu halledin iphone internetinden giriyorum cevap yazma bolumu satir atlamiyor ve yazdiklarimin yarisini goremiyorum bunu halletmenizi istiyorum.Yazdiklarimin yarisini goremiyorum.