Tüm Üyelerimizin Dikkatine | Sistem Değişimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tebrikler, sizi "Galata Sarayı Efendileri" rütbesine getirdik.

Bu rütbeye sahip kişiler mesaj içerik kalitesiyle hayranlık uyandırması ve diğer üyelerin de bu hassasiyetimize özenerek destek vermesi suretiyle büyütülecek bir zincirdir. Sizlerden bu anlamda -varsa geçmiş hatalardan arınmanız, daha etkin ve kriterlere uygun mesajlar atmanız suretiyle- beklentilerimiz büyüktür.

Bu rütbe, forumumuzun içerik kalitesinin artmasında lokomotif görevi üstlenecek, sadece bu grup ve yöneticilerin yazabildiği (diğer üyelere salt okunur) Ali Sami Yen alt forumunda mesaj yazma hakkına sahip olacaktır. Bu forumda mesajların arasına; "+rep, , muhaaha, +1" şeklinde baltalayacak ifadeler girilmeyecek olmasının, sizler adına paylaşımı daha güzel kılacağına eminiz.

Ali Sami Yen forumuna erişim yada yetkisel sıkıntı yaşarsanız, benimle irtibat kurmaktan çekinmeyiniz.

Forumda yeterince aktif bulunduğunuz, başka üyelerle polemiğe girmediğiniz, Türkçe'miz ve dilbilgisini etkin kullanmaya özen gösterdiğiniz sürece bu rütbeniz geçerli olacaktır. Eğer bu kriterleri çeşitli sebeplerle sağlayamazsanız, bu rütbenizi geçici yada sürekli olarak geri alabileceğimizi de üzülerek belirtmek isterim.

Not:Ali Sami Yen forumundaki her hafta güncellenen "Maç Değerlendirme Konusu"nu boş bırakmamanızı umuyoruz.:)

İyi forumlar dileriz.

Hocam şahsi olarak tanımam etmem, ama kusura bakma da insanlar burada önemli bir konu hakkında bilgilendirme yaparken kişisel şovunu mu desem mevzunu mu desem açtığın başlıktan buraya taşıman ne kadar doğru? Her konuya atacak mısın bunu? Şifre meselesidir şudur budur tartışılırken mantıklı mı bu hareket? Ayrılma kararı verdiysen ayrılırsın gayet basit. Daha fazla polemik çıkarmaya, insanları birilerine karşı doldurmaya lüzum yok.

Tam alışıyoruz değişiyor.Stabil bir hale gelirse artık rahat ederiz hepimiz.

Sifre olayi disinda sikinti yok.

Xenforo sistem olarak daha gelismis olabilir ama hem uye hem yonetici taleplerini karsilamada yetersiz. Konuyu okuyanlar ekleyemiyorsun, ticket yok. Teknik olarak stabil degil falan.

Guzel olacaktir oldskool :D

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Benim mail adresim ne acaba tapatalkta nerden bakacağımı bulamadım. Güncel mail adresim değilse farklı maille değiştirsem.

Tapa

bu ne arkadas?biri foruma bi daha yazmam diyor öbürü rütbe rütbe diye aglayip hakaret ediyor..

★☆★

Tüh avatarımı da çok severdim. Yazık olacak. :)

Taşıma sırasında foruma giriş yapamayacağız sanırım.

GT-I9300 Tapatalk

Bakın bazılarınızı cidden anlayamıyorum. Şu tema geçişi başta sizler için yapılıyor, sayısız kişinin olduğu bir yerde herşeyin istediğiniz gibi olmasını bekleyemezsiniz zira birinin doğru bulduğunu diğeri yanlış bulur. Kırılarak, laf atarak, küfrederek vs. bir yere varamazsınız. Forumdan gitmek isteyen sessizce gider, bazıları cidden şov yapıyor ve ben sebebini bile bilmiyorum cidden.

Kısacası sizlerden destek bekliyoruz, ucuz hesaplar peşinde koşmayalım sonuçta burası aynı renge gönül veren insanları birleştirmek için yaşayan bir platform, her şeyin başında amaca odaklanmak lazım. Ayrıca hataları şov yaparak ya da rest çekerek ya da söverek çözemezsiniz, iletişim kurun derdinizi anlatın illaki orta yol bulunur.

Herkesten biraz sağduyu lütfen.

Buradan forum yoneticilerine uyarim Su mesaj bolumunu halledin iphone internetinden giriyorum cevap yazma bolumu satir atlamiyor ve yazdiklarimin yarisini goremiyorum bunu halletmenizi istiyorum.Yazdiklarimin yarisini goremiyorum.

Buradan forum yoneticilerin uyarim Su mesaj bolumunu halledin iphone internetinden giriyorum cevap yazma bolumu satir aatlamiyor ve yazdiklarimin yarisini goremiyorum bunu halletmenizi istiyorum.

Yeni forum sisteminde daha farklı olacaktır şimdiye göre.Onu bir görelim önce ona göre hareket ederiz gerekirse

Taptap

baglanti sorunlari gidecekse ne güzel. gerisi umrumda degil..avatarim haric ama onu bulurum ben yine :)

hayirli olsun simdiden

Arkadaşlar bizlerde fazladan efor sarf etmenin meraklısı değiliz. Amacımız sizlerin rahat etmesi ve daha stabil bir ortam olması. Bu geçişin artı ve eksi yönleri çok konuşuldu ve artı yönleri çok ağır bastı. Sadece üyeler için değil yönetimsel açıdanda daha iyi olacak.

Taptap

Buradan forum yoneticilerine uyarim Su mesaj bolumunu halledin iphone internetinden giriyorum cevap yazma bolumu satir atlamiyor ve yazdiklarimin yarisini goremiyorum bunu halletmenizi istiyorum.Yazdiklarimin yarisini goremiyorum.

Bu tip düzenlemeleri de yapacağız, sistem neye izin veriyorsa o olacak.

Bunun yanında bir çok eklenti de olacak yeni sistemde, o an konuyu okuyanlar vs. gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt