- 18 Temmuz 2009
- 81.985
- 239.454
- 5.263
Okuduğunu anlama ya da ne bileyim okuma/dinleme yetisi yoksa insanlar yorum da yapmamalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taralarin oğlan sağda solda ben büyük galatasarayliyim demeyi biliyor Enka sponsor olsun bakalım yada bucur sabanci da çok konuşuyor Pegasus gelsin sorta sponsor olsun misalBu adamın derdi şov diyordum da Erden Timur, Murar Özkaya başka da yok böyle destek olan.
güzel yeriTaraftar olarak karşı çıkmalıyız bu duruma. Hayatımda bu kadar berbat leş sponsor koyulan yer görmedim.

dayıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııLaf attım bana da dönmedi. Boşver biz bize yeteriz. Bana da kafa dağıtmaya yer lazımdı bakıyorum yine foruma.
Yigenimmmmmdayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
nerelerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiinYigenimmmmm
Hayat telaşı, aynı bölgede devam. Buraya da geliyorum. Sen neler yaptın, devam mı?nerelerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Gomisi her maç oynatmak zorunda kalırdık o zaman heheGötümüze sponsör olmamış iyi ki..!
Şu hale bak
Formada görür görmez nevrim döndü