Tunç Holding Galatasaray'a 11. Sponsorluğunu Gerçekleştirdi

Her sponsorluk için 10000 euro falan veriyor herhalde🤣

pek güvenmediğim bir almanci abim bu isin icinde kara para aklama yoktur umarim gibi dehşet verici bir cumle sarf etti bizim gsliler dost meclisinde

umarim boyle bi sey yoktur olamaz bizde!
Kara para ile sponsorluk olmaz.
Sponsorluk miktarı vergi öncesi düşürülür, gider olarak gösterilir ve vergi yükümlülüğü iner.

Anca şöyle olur, bir futbolcu almak istersin, fiyatı seni ffp de sıkıntıya sokar. Herhangi bir şirket üzeri sponsorluk altında para akışını gerçekleştirirler.
Sonra o şirketle elden felan o hesabı kapatırlar.

Sponsorluk miktarı vergi öncesi düşürülür, gider olarak gösterilir ve vergi yükümlülüğü iner.

Anca şöyle olur, bir futbolcu almak istersin, fiyatı seni ffp de sıkıntıya sokar. Herhangi bir şirket üzeri sponsorluk altında para akışını gerçekleştirirler.
bilmiyorum rtas
zaten güvenmediğimi söylemiştim

yarın 12. anlaşma olur ama şubeler sefalet içinde kadın basketbol 3.sınıf avrupa takımlarına tokatlanıp geliyor

Alamancilara guvenmeyeceksin zaten.

Kendimden biliyorum

3 kuruş parasıyla 50 kere basın toplantısı düzenletti heryere ismini yazdırdı galatasarayın ismini kullanarak görüşmediği vali bürokrat kalmadı kepazelik resmen

Yavaş yavaş kulübü ele geçirecek Dinçer başgan.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt