Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.580
- 30.504
- 1.988
yürü be hasan abi floryadaki havuzlu bahçede ilk oynayacağın 101de çift okeyin gelir inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray'ın menfaatleri her şeyin ötesinde tabi de Barış açık ara en sevdiğim adamdı ben bile tiksindim parayı alalım bir daha birbirimizi görmeyelim kafasındayım.Affedeceğiz üstat mecburen, artık yapacak bir şey yok. Allahtan çok fazla ileri geri konuşmadı Barış, siyah ekran paylaştı vs. Cehaletine vereceğiz, yüksek para aklını çeldi diyeceğiz...
50 cash getiriyorsa gitsin. Araplara dahi kazıklanmaktan bıktım.Galatasaray'ın menfaatleri her şeyin ötesinde tabi de Barış açık ara en sevdiğim adamdı ben bile tiksindim parayı alalım bir daha birbirimizi görmeyelim kafasındayım.
Bizim kulup bunu hep yapiyor, aynisi Kaan ve Abdulkerim ve Torreira'da yapildi. Gecen sene toplu bir imza toreni yapilmisti ama Muslera haric kimsenin sozlesmesi ne KAP'a ne TFF'ye bildirilmisti.İyi de kardeşim o zaman 2028e kadar nasıl uzatıldı?
hasan agabey zivanadan cikmis
helal olsun
Bende sneijder hikayesini merak ettimGerisi yüklerler umarım merak ettim tam anlatacaktı
Gerisi yüklerler umarım merak ettim tam anlatacaktı