GSC Haber Tuncay Maldan: "Barış'ın maaşı, bugünün kuru ile 2 milyon euro"

Kulübde görev verilmeli, yeni nesil abdurahim albayrak olarak görüyorum hasan sasi

O yüzden bir dönem taşladılar Hasanı profesyonel değil yakışmıyor diye. Saha kenarında hakemlere karşı çok hakkımızı savunuyordu yerine bile oturmazdı bir topçu saha içinde ne kadar kalori yakıyorsa hasanda kenarda o kadar yakıyordu. Futbolculuk yaptığı dönemde dahil hiç bizi ezdirmedi.

Bu Neom kulubunle turkiyeden biri anlasmis gibi. Ortaligi fena karistirmak icin. Bu isin icinde cok farkli seyler donuyor. Birinci Kerem le yaptilar simdi baris.

Şöyle bir adam şu an Florya da olsa yerli kimse sorun çıkaramaz.

Kimse kendini İcardi, Osimhen ve hatta Sanchez ile falan kıyaslamaya kalkmasın.

PSG, İnter, Napoli, Tottenham da kariyer yapıp gelen Türk yok.

O yüzden oraya gitmeyi hedef koyun kendinize. O seviye de olursan zaten Galatasaray dönüşünde hakkınızı verir size de.z

Normalde Barış’ın en az Sallai ve Yunus seviyesinde maaş alması gerekirdi ama iş başka noktalara geldi. Yok ki şöyle delürantis gibi yönetim, şak diye Barış’ı satıp, tak diye yerini doldursun. Ya da olabilecekleri önceden öngörsün. Başkan denen adam daha Muslera’nın kalacağını sanıyordum diyor. Bu kadar ileri görüşlü bir yönetim işte.

Real Madridli bir topcunun, zidane tarafından elestirilmesiyle eş değer bir durum bu.
Hasan Saşi tanimayanlarn icin soyluyorum derin bu herif herkesle baglantisi var eski topcumuz.

Tipki taraftar gibi sahiplenmesi de bu yuzden. Kendi diyor ya Galatasaray bir agacsa bizde dallariyiz diye. Aslinda hasan sas tipki fatih hoca gibi o agacin kokleridir.

Yeni nesil taraftarlarda o agacin meyvesi

Hasan Şaş: "Sen kime baskı yapacaksın! Sen kariyerini böyle mi yönetiyorsun Barış! 25 yaşında Arabistan mı yapıyorsun? Sözleşmeli oyuncusun sen, sen kime görüştün! Nasıl bir demeç bu? Kim buradan komisyon götürüyor. Galatasaray Kulübü bunları deşifre edecek kardeşim!"

Hasan Şaş: "Sakın ha! Bugün sen Galatasaray ile olmalıydın Barış. Ekran karartmak nedir? Sen kimsin menajer? Sen Galatasaray Kulübü hakkında kimsin de bu açıklamayı yapıyorsun?"

Hasan Şaş: "Bu mu iletişim Galatasaray Kulübü ile? O Barış'sa, o Galatasaray! Galatasaray ağaçtır, gerisi dal! Kırılır gider! Ne kadar güzel ya çık sosyal medyayı arkana almaya çalış. Sen sözleşmeli oyuncusun, kimden izin aldın sen? İki kez de zam aldın sen."

Hasan Şaş: "Yeter ya! Futbolcular almış eline 'Ben bunu isterim, şunu isterim' diyorlar. Kötü olduğunuzda 'Gel düşür aldığın parayı' diyor mu kulüp? Onu ödüyor değil mi sana! Herkes bir had bilsin!"

Has Galatasaray'li Hasan Sas cok guzel konusmus gercekten. Altina imzami atarim.

Konuyu anlamak isteyenler şu soruları cevaplayarak kaynağa kolayca ulaşabilirler. Bu soruları cevapladıktan sonra gözünüzün önüne bir kişinin süliyeti gelcek
- Türkiye de araplarla iş yapan yakın olan ve gücü olan iş adamı yada adamları kim yada kimler?
- Zengin bir Arap kulübü kimseyi alamadığı yerde genç bir oyuncu için neden 30+5 teklif eder. Red edileceğini bildiği halde. Üstüne neden oyuncuya 10-12M teklif ederek aklını çekmekle uğraşsın parasını öder alır. Oyuncu 6-7M a bile okey olur zaten. Neden 10-12M direk versin. Sorunu yaratabilme potansiyeli kimse ise ona paranın coğunu vermek varken. Ki sorun Galatasaray. Barış değil.
- Barışın fenerli menajeri neden çelişkili şeyler söylüyor. Neden Barışı öne sürüp özellikle para mevzusunu konuşuyo. Bunu anca planı kurmuş Galatasaray da maaş krizi çıkarmaya çalışan biri yapar dimi anca. Menajer?? Ne alaka? Kim dedi buna böyle açiklama yap??
- Barış parayı duydun. Menajeri aman kaçmasın fırsat diye mi idare ettin seni sor duruma soktu. Peki Barışcığım Neon belki çekildi şuan belki seni hiç almayacaktı. Alacak olsa Galatasaray a gerekeni ödemez miydi? Yoksa senide mi oyuna getirdiler??

Soruları cevaplayıp parçaları birleştirdiyeseniz artık sizde o kişiyi görebiliyorsunuz demektir.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt