GSC Haber Tuncay Maldan: "Barış'ın maaşı, bugünün kuru ile 2 milyon euro"

Yanlış karar bence. Ya NEOM'la pazarlığı artırıp net 40-50m kalacak şekilde transferi gerçekleştirmeliydik, ya da affedilmeden önce bedel ödemeliydi. Profesyonellik dışı davranışının bir sonucu olmalı, diğer oyunculara da mesaj olmalıydı. Siyah ekran paylaş, antrenmanlara çıkma, Gs'yi Koç medyasına malzeme et. Sonra hiçbir şey yok gibi sarılalım yine.

Hoca cocugu kaybetmemek ve sinirli taraftari 4-0 ustu yatistirmak icin gayet iyi konusmus.

Ama taraftarin sevgisni guvenini onarmak icin cok cabalamasi lazim hocam.

Kavukcu'nun açıklamasından sonra hocanın açıklaması da oyuncuyu sahiplenmesi de güzel
Taraftar da saçma sapan gaza gelmeleri ve nefret ifadelerini bir tarafa bırakmalı artık. Takıma zarardan başka bir şey getirmez

Okan hocam benim tartismasiz referansimdir. O ne derse dogru odur benim icin. Oyuncu yonetiminde dunyada tekdir. Bana kalsa kadro disi diyorum ama okan hoca bunu dedikten sonra susarim. Ha eskisi gibi sever miyim? İmkansiz. Baris benim icin bu saatten sonra normal siradan bir topcudur. Alsin bana tek basina bi derbi , bi de sampiyonlar liginde mac alsin sene sonu da guzel para getirsin yeterli.

Bu takımın tdsi Okan Buruk değil sizsiniz galiba. Hoca oynatmayı ve kalmasını istediği zaman bize söz düşmüyor. Hocanın görevi bu takımı şampiyon yapmak ve şampiyonlar liginde başarılı olmasını sağlamak. Bunun için imkanlar dahilinde hangi oyuncuyu isterse almalıyız kimle isterse çalışması hakkıdır. Bizler oyuncuyu eleştirebiliriz, sövebiliriz ama hoca isterse konu kapanır.

Kendi de yapmıştı ya savunması normal.
Böyle şeyleri normalleştireceksek yarın daha büyükleriyle karşılaşırız.
Takımda kalsa bile cezası kesilmelidir.
Ama hiçbir şey yaşanmamış gibi maaşına zam yapılacaktır.

Barış gider veya gitmez orası ayrı bir konu

Ama Okan Buruk'un açıklamalar 10 numara

Daha ne desin lan adam

Tamam yeri geliyor kızıyoruz ama

Şu açıklamalar 10 numara kardeşim işte

Karşındaki kim olursa olsun şu laflardan sonra bir durup düşünür anasını satayım

Halen laf sokuyorsunuz Okan Buruk'a

hayret bişi yaa

Olm bu kadar toksiklik ile yaşamdan keyif filan alamazsınız

Biraz salın lan

yav satacaksan da para kazanacaksın.. bu da bir çözüm olmuyor mu? biz de her ne olursa olsun makul bir çözüm bulmak lazım dedik adamın değerini de düşürmemen gerek ki kulüp kazansın.. sen yanlış anladın galiba illa kalsın görüşünde değilim.. kalmasını isterim o ayrı.. olmaz ise de yine abartmaya gerek yok yerin dibine sokup değersizleştirmeye de gerek yok... anlaşırsın satarsın..
Hayırlısı olsun diyelim, edit2'de dediğim gibi hoca illa oynatacağım derse kendi çıkarımız için destek olacağız başka yapacak birşey de yok.

Kotu niyetli yapmadi diyor ama olayi menajer anlatti bilerek antrenmanlara cikmadigini soyledi. Yani burada kotu niyet var bunu kimse baska turlu iddia edemez.
Orada işte kafası karıştı, hata yaptı diyor yani kafasını menajeri karıştırdı diyor bence. Menajerinin ne dediği belli değil zaten. Babası, Barış'tan uzaklaştırmalı bu menajeri Barış'ta kendi kariyeri için kovmalı.

Geri
Üst Alt