GSC Haber Tuncay Maldan: "Barış'ın maaşı, bugünün kuru ile 2 milyon euro"

Okan hoca da biliyor da gençlik cehaletine vermiş belli ki. Babalık yapmaya çalılıyor barış'a

Orada işte kafası karıştı, hata yaptı diyor yani kafasını menajeri karıştırdı diyor bence. Menajerinin ne dediği belli değil zaten. Babası, Barış'tan uzaklaştırmalı bu menajeri Barış'ta kendi kariyeri için kovmalı.

Yapmasi gereken; once o menajerle yollarini ayiracak. Sonra gidecek takim arkadaslarindan ozur dileyecek ve sosyal medyadan taraftara da bir ozur mesaji yayinlamali.

Bu herifi affedersiniz yarın başkaları da Galatasaray kulübüne terbiyesizlik yapar. Bu herif kesinlikle affedilmemeli 50 milyon euroyu getirsin sonra nereye gidiyorsa gitsin.
Ee kimse Zanioloya niye ses çıkarmıyor herif şampiyonluğu bile kutlamadı her şeyi sildi bizimle alakalı şimdi sahada?

Bedelsiz af olmamalı, diğer menejerlere ve oyunculara ibret olmalı. Menejerini kovup özür dilemeli.

Sacha boeyde haklı çıktım
Torreira ise bir senedir oynamaya başladı öncesi boş.
1756070650076.webp

Bu herifi affedersiniz yarın başkaları da Galatasaray kulübüne terbiyesizlik yapar. Bu herif kesinlikle affedilmemeli 50 milyon euroyu getirsin sonra nereye gidiyorsa gitsin.
50 milyon veren çıkmazsa ne yapacağız ? 50 milyon bonservis beklentimiz olan oyuncuyu çöpe mi atacağız ?

Okan Hoca’nin aciklamalari degerli ve önemli ama baris’in taraftar ile arasindaki bag koptu yasananlardan sonra

Gol atar unutulur diyenler olacak belki ama okadar kolay olacagini hic zannetmiyorum

Ayrica farkli bir oyuncu da ayni sekilde problem cikarabilir,bunlari düsünerek bir karar almak lazim

Doğru diyor,9 gün kalmış barisi satmış olsak ne olacak sanki kim karlı çıkacak, barismj yada gs kulubumu
Fenerlilerin ekmeğine yağ sürmeye gerek yok

Okan Hoca’nin aciklamalari degerli ve önemli ama baris’in taraftar ile arasindaki bag koptu yasananlardan sonra

Gol atar unutulur diyenler olacak belki ama okadar kolay olacagini hic zannetmiyorum

Ayrica farkli bir oyuncu da ayni sekilde problem cikarabilir,bunlari düsünerek bir karar almak lazim
Tek yolu o menajeri kovup yanlış yaptığını kabul etmesi

Ne güzel dünya be!! Galatasaray takımına terbiyesizlik yap sonra hiçbir yaptırım ve ceza almadan takımda kal.

Fener'e gitmedi bu adam yüksek maaş aldı kafası karıştı kaçma gibi birşey de yok 40+ kazandıracak en az. Bağ kopma gibi durum yok

Geri
Üst Alt