Tunceli'de Köpek Katliamı!

sokak köpeği durdukere saldırmaz diyen arkadaşa burdan selamlar 3 gün önce 1.levent villalar kısmında elimde telefona dalmış yürürken 7-8 köpeğin saldırısına uğradım allahtan çevik bir yapım varda villa bahçesine atladım yoksa parçalayabilirierdi. sokak köpekleri grup olduklarında daha çok saldırıyorlar

sana da selamlar çevik kardeş. yazdıklarımı tekrar oku ve anlamaya çalış, anlamadan yorum yapma

almanya da yasiyorum, ve Almanlar genelde köpeklere cok sahin cikiyorlar, yazin Bodrum a gittim, Rottweiler ler filan sokak köpegi olmus, almis zengin aile cocuklar yaz köpegi olarak ondan sonra yazin orda birakmislar... bir sürü köpek var öyle. Yani hayvanlar oyuncak degil, yapmayin etmeyin. Onlar bir dost dur, kapi ya girersin ilk seni karsilayan her defasi köpek olur, cik bikmadan, bir insan bukadar sevgi bile veremez. Köpekler sahiplerini icten severler, bizim genelde türkler de korkarlar, okadar arkadasim var türk burda, bir cogu korkuyordu nedense...

Yok kirliymis, yok suymus kendileri ancak hafta da 2 kere banyoya girip dus alirlar ama baska larini de begenmezler.

bizim bahsettiğimiz olay o değil, zaten o hale gelmiş bir köpek insandan daha tehlikelidir ve en iyi ihtimalle barınağa kapatılması gerekir. bizim bahsettiğimiz olay hayvanları o hale getirmekle alakalı. hiçbir sokak hayvanı kendi kendine saldırmaz kimseye yukarıda yüz kere yazdık. gerizekalı insanlar yüzünden hayvanlar o hale geliyor (pitbulların aslında normal köpekler olup, sahiplerinin manyaklıkları sonucu canavara dönüşmeleri gibi). o insanın bir suçu yok, sadece haklısın. o köpeklere de zamanında eziyet edilirken de köpeklerin bir suçu yoktu. aynı şeyleri yazıyoruz, siz de ısrarla aynı şeyleri düşünüyorsunuz. insanlar hayvanlara bir zarar vermezse hayvanlar da insanlara vermez. insanlar hayvanlara sevgi gösterirse, hayvanlar o sevginin yirmi katını insanlara gösterir. insanlar hayvanlara zarar verirse, hayvanlar da insanlara zarar verir. bu kadar basit bir olay. anlamamakta niye ısrar ediyorsun anlamıyorum

Daha ilk mesajımda gerekli tedbirler alınmalı demişim zaten. Köpek öldürmekle ilgili meseleyi daha 2 gün önce bahsttiğim semtlerin birinde bir arkadaşımla tartıştım ve öldürme konusunda karşı çıktım. Yani önlem ifadesini öldürmekle eş anlamlı aldınız sen ve 1-2 arkadaş. Varsayalım ki bu köpeklere bir takım insanlar zamanında zarar verdi peeki vermeyen adam bunu nerden bilecek de o köpeklere ona göre davranacak? Sadece bu sebepten bile önlem alınmalı.

Ha bence sadece zarar verildikleri çin saldırmıyorlar. Sonuçta vahşi canlılar bunlar, açlıktan, alakasız bir tehdit algısından da saldırabilirler.

Bu hayvanlara gore karin toklugu icin hersey mubahtir. Yiyecek bisey bulamadiginda kendi yavrusunu parcalayip yiyen yine bu karaktersiz hayvanlar. Gerektiginde kendi yavrusuna bile acimayan bu hayvanlar insanlara neler yapmaz.

Kendinizi köpek yerine koyun.Ona gore muamele yapin.Pitbull haric fazla kopeklerin saldiracagini sanmiyorum.Birgun babamin is yerinde kopek vardi kosa kosa uzerime geliyordu sandim kopek bana saldiracak ama yanima gelince kopek resmen ac gelmis ayaklarima kapanarak yalvariyordu ayni insan gibi agliyordu resmen acidim köpege.Pitbulla gelince birgun adamin biri kalabalik semtte Pitbull köpeğini gezdirirken köpeğin önüne kedi gecti ve pitbull affetmedi kediyi bacagindan tuttu ve 1 saatte kopekle kediyi ayirmakla ugrastik.Pitbulla o kadar tekme tokat attilar ki hayvan yine kedinin ayagini bir turlu birakmadi.Sonunda biri kalin sopa getirdi bunun kafasina 2 kere vurdu kopek oyle birakti.Olan kediye oldu yani bir bacagini kaybetti simdi soruyorum.Pitbullu eğitseniz Pitbull yine ortaligi birbirine katma ozelligi yuksek.Adam Pitbullu egitmis ama yine ortaliga dehset saldi.Pitbulla hicbir zaman guvenmiyorum nedense.

Herkes köpek sevmek zorunda değil.Ayrıca sokak köpekleri durduk yere saldırmaz diye nasıl bu kadar emin konuşuluyor anlamadım.

tapatalk

sokak iti miymiş bunlar. katletlemeden çözüm bulanacak o zaman abi sokakta harbiden fazla köpek var.

İstanbulda hayvan ıslah vs merkezi olarak bildiğim kemerburgarda var bi tane,

yaklaşık 2 ay önce gece saat 01.00 gibi evin önünde yaralı bi köpek dolaşıp duruyordu, tek ayağı sakat üç ayağı üzerinde yürüyordu,

halinden aç olduğu da anlaşılıyordu, dedik bişeyler verelim hayvancağıza,

sonra tedaviye de ihtiyacı olduğundan ve belki korkar kaçar diye o merkezi aradım,

adresi ve telefonu aldılar gelicez siz köpeği kaybetmeyin dediler, tam bir saat bekledim gelen giden olmadı,

ben yattıktan sonra tel çaldı baktım 2 saat geçmiş, köpeğin yerinde yeller esiyordu, dedim köpek falan yok gitmiş neden bu kadar geciktiniz?

başka bir ihbar vardı ona bakıyorduk dediler, yani belediyenin de doğru düzgün bu konuda çalışması yok varsa da çok yetersiz,

zavallı hayvancağız akibeti ne oldu kim bilir, hala aklımdan çıkmış değil..

sokak köpeği durdukere saldırmaz diyen arkadaşa burdan selamlar 3 gün önce 1.levent villalar kısmında elimde telefona dalmış yürürken 7-8 köpeğin saldırısına uğradım allahtan çevik bir yapım varda villa bahçesine atladım yoksa parçalayabilirierdi. sokak köpekleri grup olduklarında daha çok saldırıyorlar

108 bin kere köpeğe denk geldim orada bana saldırmadıalr daha hiç

Bu hayvanlara gore karin toklugu icin hersey mubahtir. Yiyecek bisey bulamadiginda kendi yavrusunu parcalayip yiyen yine bu karaktersiz hayvanlar. Gerektiginde kendi yavrusuna bile acimayan bu hayvanlar insanlara neler yapmaz.

on yasindaki kizini 55 yasinda ki adamlara satan da köpek tir... sanki insan yiyen insan yoktu bu dünyada, cocugunu rüyasinda görüdügü icin öldürmeye kalkan adamlar var, hayvanlar bari minettar olmayi biliyor lar, hele köpekler. ona yem verdin mi, seni bir daha unutmaz.

Dün köpeğin biri ağaca çıkmış olan kediyi bekliyordu o aklıma geldi.

on yasindaki kizini 55 yasinda ki adamlara satan da köpek tir... sanki insan yiyen insan yoktu bu dünyada, cocugunu rüyasinda görüdügü icin öldürmeye kalkan adamlar var, hayvanlar bari minettar olmayi biliyor lar, hele köpekler. ona yem verdin mi, seni bir daha unutmaz.

Ben insan eli ile buyutulmus bakilmis kopeklerden bahsetmiyorum. Yetiskin yasa kadar insanla herhangi bir bagi olusmamis basibos kopeklerden bahsediyorum. Yetiskin bir insana havlar insan korktugu belli ederse saldirirlar. Bir sekilde saldirdiklari insani oldurmeye basarirsalar sonrada yerler. Sonucta kurttan turemis hayvan, belirli yasa kadar insanlarla herhangi bir bag kurmazsa atalari gibi saldirganlasir. Tabi bu surec kopegin cinsine gore degisir.

binlerce sokak kopeginden 1-2 saldırma olayını Tüm sokak köpekleri saldırır diye genelleyemeyiz.köpeklere işkence eden öldüren döven hatta tecavüz eden yaratıklar var.bu dünya sadece insanoğlunun degil.bir kuru ekmek verdiginde deliler gibi sevinen sokaga çıktıgında peşinden metrelerce gelen insana en yakın dostlarımızdan bahsediyoruz.çok az bir emekle barınaklar yapıp dostlarımıza güzel bir hayat sunmak varken katletmek hayvanlıktır.

Çeteleşen köpekler var onlar ayrılmalı bölgesel olarak eşit dağıtılmalı tek tek pek bir zararları olacağını sanmıyorum

Geri
Üst Alt