Tünelin Sonundaki Işık

Kemal Tan Canatan

Dursun başkanla sonsuza
Hocaların Hocası
Evet arkadaslar son 2 maçta 2-0‘dan maç verip 4 puan kaybetmiş olmamıza rağmen ben özellikle K.Paşa ilk yarısı ve Trabzonspor maçının bazı bölümlerinde bu zamana kadar benzeri olmayan ve ileriye yönelik ışık gösteren bir Galatasaray görmeye başladım. Eminim aranızda bana katılmayan arkadaşlar olacak çünkü neticesinde bireysel hatalardan verilen 4 puan var ortada.

Aylardır “geleceğimizi kurtaracak 3 yıl” projesini konuştuk ve ben gelecek 3 yıl konusunda oldukça umutlu ve heyecanlı olduğumu belirtmek istiyorum.

Işık görünen şey tamamen oyuncuların bireysel uğraş ve sonuçları. Genç ve başarıya aç olmaları güzel bir şey, lakin bu çocukları sulamak lazım. Törpülemek değil. Bu çocuklar olmayan sistem ve plansızlık ile törpüleniyor, can çekişiyor. Bir defa takım olarak o kadar çok yerleşim hataları yapılıyor ki, boş yere fazla koşmak durumunda kalıyorlar. Buna hiç gerek yok. Doğru yerde doğru zamanda baskı ve sıkıştırma uygularsan, topa daha çabuk sahip olup kontrolü ele alırsın. Kimse orta saha yok demesin, Taylan yerine Aytaç falan giriyor oyuna. Kısaca Galatasaray'ın oyunu sadece kendisine bağlı değil, rakibin de durum ve vaziyetine de bağlı. Bunu çözsen de, bu defa da kenar yönetimin falsoları var. Bunlar başlı başına ayrı mevzu. Çıkamayız.

509A423A-2E19-438F-B125-A1C5EB9E2D33.webp

İlk yarı daki maç, ışık / ümit verdi...

..ama Senior Terim ümit vermiyor bu sene maalesef.

Ölüme yakin oldugu an insan isik görürmüs. O isikla mi karistirdin Kürek kardes?

Bir teknik direktörümüz olsa aslında bu oyuncu grubu daha iyi işler de yapabilir. İnşallah seneye teknik direktörde alırlar takıma.

Arkadaslar siz ileriye yönelik bir proje yapiyorsunuz ve Türk Futbolunda daha önce de örnegi olmayan gelecege yönelik sil bastan projesi basliyorsaniz bununla birlikte Sabir getrimek zorundasiniz.

Ayrica K.Pasa ve TS maçlarini ölcü olarak almak istiyorsaniz bu forumda en heyecan verici transferler Boey ve Gustavo katilacak, Marcao dönecek ve sistem de oturacak olmasini göz ardı edemezsiniz

Bi yapılanmaya gittik ve en kritik nokta aldığımız oyuncuların iyi çıkmasıydı. Bence yapılan transferlerin hemen hepsi iyi 1-2 istisna var ama onların da toparlayacağını düşünüyorum. Kenar yönetimde büyük problem var ama çok çok bi senemiz boşa gider. Önemli olan nokta transferlerdi ve bu genç yapılanma bana ümit veriyor. Şampiyon olmasak da olur kafasında asla değilim ama olamazsak da ft bırakır ve yerine bu kadroya uygun bi td geçirirsek her türlü win win olur. Dediğim gibi önemli olan transferlerdi bence.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kesinlikle katiliyorum ancak taraftarin hep destek tam destek olmasi lazim. Acik konusmak gerekirse bu takim bu sene sampiyon zor olur. Ama gelisim gostermeye devam edttigi surece bu takimda 3 sene icinde en az 3 - 4 tane 20 m euro uzeri transfer yapabiliriz

Geri
Üst Alt