Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.769
- 2
- 1.363
Bir ülke düşünün bir takımın tff baskanına borcu olsun(bjk 100 mn küsür)
Bir üllke düşünün şimdiki tff baskanı evrakta sahtecilil yaptığı için takımı avrupaman men yesin(bjk şike cezası öncesi 1 yıl men)
Bir.ülke düşünün şikeyi temizlemek için ezeli rakibinin baskanını pisliklerini temizlemek için tff baskanı atar.
Bir.ülke düşünün şimdiki tff baskanının takım basındayken 20 tane yabancısı vardı ona özel kural cıkıodu sıkıntı yaşamasın die şimdi yabancı 5 olcakmış
Nese cok uzatmadan sözün özüne gelelim
Sen kimsin tv ekranına cıkıp bizim oyuncumuzu hedef gösteriosun?
Sen kimsin göndersinler diosun?
Sen kimsin şikayet etsinler biz hallederiz diye yol gösteriosun?
Bu zamana kadarkileri geciyorum alvesin sneijdere yaptıgını unutmadım ben
Satılmış emre 4 sezonda ilk defa atılıo trajikomik
Emenike kasti tekmeye bjk macındaki gibi rakibine kafa atması aynı sarı kart madem tff baskanısın eyyam yapma son sözüm
#sengelmeulanayı
Bir üllke düşünün şimdiki tff baskanı evrakta sahtecilil yaptığı için takımı avrupaman men yesin(bjk şike cezası öncesi 1 yıl men)
Bir.ülke düşünün şikeyi temizlemek için ezeli rakibinin baskanını pisliklerini temizlemek için tff baskanı atar.
Bir.ülke düşünün şimdiki tff baskanının takım basındayken 20 tane yabancısı vardı ona özel kural cıkıodu sıkıntı yaşamasın die şimdi yabancı 5 olcakmış
Nese cok uzatmadan sözün özüne gelelim
Sen kimsin tv ekranına cıkıp bizim oyuncumuzu hedef gösteriosun?
Sen kimsin göndersinler diosun?
Sen kimsin şikayet etsinler biz hallederiz diye yol gösteriosun?
Bu zamana kadarkileri geciyorum alvesin sneijdere yaptıgını unutmadım ben
Satılmış emre 4 sezonda ilk defa atılıo trajikomik
Emenike kasti tekmeye bjk macındaki gibi rakibine kafa atması aynı sarı kart madem tff baskanısın eyyam yapma son sözüm
#sengelmeulanayı