Tüpçü, Alves ve Emre İçin Fenerbahçe'ye Akıl Versin

Murat KILIÇ

10 Numara!
Bir ülke düşünün bir takımın tff baskanına borcu olsun(bjk 100 mn küsür)

Bir üllke düşünün şimdiki tff baskanı evrakta sahtecilil yaptığı için takımı avrupaman men yesin(bjk şike cezası öncesi 1 yıl men)

Bir.ülke düşünün şikeyi temizlemek için ezeli rakibinin baskanını pisliklerini temizlemek için tff baskanı atar.

Bir.ülke düşünün şimdiki tff baskanının takım basındayken 20 tane yabancısı vardı ona özel kural cıkıodu sıkıntı yaşamasın die şimdi yabancı 5 olcakmış

Nese cok uzatmadan sözün özüne gelelim

Sen kimsin tv ekranına cıkıp bizim oyuncumuzu hedef gösteriosun?

Sen kimsin göndersinler diosun?

Sen kimsin şikayet etsinler biz hallederiz diye yol gösteriosun?

Bu zamana kadarkileri geciyorum alvesin sneijdere yaptıgını unutmadım ben

Satılmış emre 4 sezonda ilk defa atılıo trajikomik

Emenike kasti tekmeye bjk macındaki gibi rakibine kafa atması aynı sarı kart madem tff baskanısın eyyam yapma son sözüm

#sengelmeulanayı

Tüpçünün yaptığı açıklamalara karşı Başkan ve Yönetim nasıl bir cevap verecek, sabırsızlıkla bekliyorum.

Ana avrat küfretsin..Tüpçü mahkemeye versin tazminat için parası neyse verek..Akıllanır belki..Taraftar olarak 2 forma alırım şuna okkalı bir küfrederlerse..

Bruma sözleşmesini dondurmada en ufak yardımları olmadı kiralama formülüne etik değil dediler Melo için yardım ederiz diyolar defolup gidin bu ülke sizin gibi karaktersizler yüzünden böyle oluyor.

Önceki sezonlardada tff ye ragmendi ama bu sezon söylemler eylemler ayyuka cıktı iyice artık yönetimin bişey yapması lazım anladıgı dildrn konuşuolarmı nabıolar bubkadar pasif kalınmaz herif alenen meloyu hedef gösterdi şikayet olursa icabına bakarız dedi hele o el hareketi falan dio ulan ne gördünde ne anladın serefsiz

Firat Aydinus kufur edince bisey yok, Melo hareket yapinca aooouuwwww

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Küfür - hakaret etmemeye özen gösteriniz lütfen.

Bu yaratık kim oluyor da sağa sola akıl veriyor, kendine yetiyor mu ki aklı! Ama yönetime de yazıklar olsun ki bu tür herifleri defalarcadır havlatıyorlar, sen kimsin işine bak demiyorlar. Melonun bokunu onların başına vermeyiz, bunu herkes bilsin, yönetim dahil.

2015te görev süresi doluyor seneyede dayanabilirsekki çok zor kurtulabiliriz bir kaset filan çıkarın la şu tüpçü hakkında

Sayın tüpçü... Emre denen yaratık senin hakemine küfrettiğinde de böyle şeyler söyleseydin iyi olurdu.

Unal Baskan dan cevab bekliyoruz, lafi bi caksin bi zahmet..

Geri
Üst Alt