- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.102
- 2.043
Olmaz ama bizimkiler bastırırsa Serdar Aziz'in kırmızı kart cezasını kaldırtabilirler sanırım.Peki maçın tekrarı olmaz mı???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmaz ama bizimkiler bastırırsa Serdar Aziz'in kırmızı kart cezasını kaldırtabilirler sanırım.Peki maçın tekrarı olmaz mı???
Kural hatası olmadığı için ihtimal olarak görmüyorum şahsen.Peki maçın tekrarı olmaz mı???
Bu yüzden zaten orta hakeme bırakılmıyor VAR'a gitme kararı. O an küfür yeme vs korkusuyla en emin olduğu kararlarda bile 5 dakkada bir VAR'a gitmesin diye. İçerdeki yan gelip yatan zibidiler bu tarz bi baskı altında olmadıkları için, yalnızca gerekli olduğunda orta hakemi çağıracaklarına güveniliyor ama görüyoruz ki bunu bile yapamayan var.VAR'a gitme onceligi orta hakemde olmali.Macta tribunden kufru yiyecek,stattan cikacak o.Var hakeminin isi rahat.
Bizim ligde hakemler arasinda rekabet var.Birbirlerini kiskanan hakemler var.Halis,Huseyin'i sevmediginden yapmis olabilir keza Palabiyik da Firat'i.Ya da en tepeden talimat da gelmis olabilir.
Ben hepsinin kellesini istiyorum o ayri.16-17'de Cuneyt'in Karabuk'teki penaltisindan beri habire hakkimiz yeniyor.Birileri bedelini odemeli.
Var hakemi videoya bak söyledi ise ve Göcek gitmedi ise Kural hattası ihtimali doğar.Peki maçın tekrarı olmaz mı???
Bu yüzden zaten orta hakeme bırakılmıyor VAR'a gitme kararı. O an küfür yeme vs korkusuyla en emin olduğu kararlarda bile 5 dakkada bir VAR'a gitmesin diye. İçerdeki yan gelip yatan zibidiler bu tarz bi baskı altında olmadıkları için, yalnızca gerekli olduğunda orta hakemi çağıracaklarına güveniliyor ama görüyoruz ki bunu bile yapamayan var.
VAR'in dunyada en elestirildigi nokta tempoyu dusurmesiyken, tempoyu daha da dusurmelerine izin vereceklerini sanmam. Taraftarlarin da hosuna keyfini kaciracak bisey ayni zamanda.Zirt pirt gitsin bir sey olmaz.Simdikinden cok daha iyi olur.
VAR'in dunyada en elestirildigi nokta tempoyu dusurmesiyken, tempoyu daha da dusurmelerine izin vereceklerini sanmam. Taraftarlarin da hosuna keyfini kaciracak bisey ayni zamanda.
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi